Новите ни козметични похождения 68

• 90 232
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора

Между другото видях ги в Амазон за 5.90 лири Grinning

# 421
@Deathcrush - 10 лв. и стотинки от Елитис в Халите, София. Не знам дали е най-добрата цена, но не знам и къде другаде ги има изобщо.  Peace

# 422
  • Somewhere far away
@Deathcrush - 10 лв. и стотинки от Елитис в Халите, София. Не знам дали е най-добрата цена, но не знам и къде другаде ги има изобщо.  Peace
оу жалко .
много са ми далеч Халите. пък за една самобръсначка не ми се разкарва чак дотам  Crazy
а аз имам спомен, че на същата марка си бях взимала от Кауфланд, но много по-евтина и не в такава опаковка. Бях доволна, но ми се иска и тази да пробвам, а тази едва ли я има в Кауфланд... в Лили дали е възможно да я намеря?

# 423
  • Belgium
В DM ги има Wilkinson  Peace

# 424
  • Somewhere far away
Мерси!

# 425
И от мен положителен глас за самобръсначките Wilkinson Peace Фаворит ми е розовата с тримера за бикини зона - бръсне гладко само с едно минаване, без неприятното усещане за "стържене".  А розовата пяна за бръснене е супер! /беше в комплект със самобръсначката/.

# 426
# 427
Придобивки от последните дни:
Al Ghadeer Concentrated Oil Perfume (Top notes: lemon, orange, jasmine, Heart notes: rose, patchouli, sandalwood, base notes: vanilla, musk)
Huda Beauty Lashes in #1 Giselle
Gucci Magnetic Color Eye Shadow Mono in limited edition #045 Moonstone с подарък несесер

Скрит текст:
Поздрав за вас, момичета   bouquet

# 428
  • София
Дубай? Whistling

# 429
  • Belgium
Баш Дубай е и според мен  Wink

Благодаря за хубавия поздрав  Hug

# 430
Точно така - Дубай  Heart Eyes
Толкова много изкушения, но имам прекалено много неща вече и взех само тези, които тук трудно бих намерила. Искам да похваля черната гел линия на МАК, която издържа перфектно във водната ми линия ден след ден по цял ден на амплитуди от 20 до 46 градуса  Peace

# 431

подарък към покупката

# 432
  • София

подарък към покупката

Подаръка към покупката от бутиците на Ести Лаудер в България ли е или е поръчка от сайт. Благодаря ти предварително за отговора.

# 433
  • Berlin
От сайт е, но аз да питам от американския или английския?  Laughing

# 434
  • София

аква флуид (след неуспешна покупка на крема), светлия цвят

Общи условия

Активация на акаунт