Новите ни козметични похождения 68

• 90 224
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
За тези, които се интересуваха относно розовата палитра на Л'Ореал - предвидена е като алтернатива на Нейкид и съответно цветовете (с изключение на два) са пастелни и подходящи за лек, ежедневен грим. Има 4 матови цвята, а другите са с лек блясък. Разнасям я вече от няколко дни и мога да кажа, че за цената си е много добра. Цветовете не се разпрашават, нанасят се леко и равномерно, гримът ми трае цял ден (не ползвам база).

# 571
# 572
# 573
  • Street of Dreams

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 00:41 от OnDiNe_

# 574
# 575
  • в Кошера

# 576
# 577
Лу, откъде са Вела-та и Кюн-ът?  Simple Smile

# 578
Кой номер е червилото на Ессенс? Латиницата нещо ми блокира затова така го пиша

# 579
За тези, които се интересуваха относно розовата палитра на Л'Ореал - предвидена е като алтернатива на Нейкид и съответно цветовете (с изключение на два) са пастелни и подходящи за лек, ежедневен грим. Има 4 матови цвята, а другите са с лек блясък. Разнасям я вече от няколко дни и мога да кажа, че за цената си е много добра. Цветовете не се разпрашават, нанасят се леко и равномерно, гримът ми трае цял ден (не ползвам база).

А къде ги продават тези палитри?
Аз проверих последно в Лили Дъ Мол, но не видях да имат от тях.

# 580
  • Belgium
Лу, откъде са Вела-та и Кюн-ът?  Simple Smile

babyeyes, от Арлен  Peace

# 581
OnDiNe_, откъде купуваш Rituals? Аз съм си вземала от чужбина, но ако може да се поръчва - супер  Heart Eyes

# 582
  • Street of Dreams
Също ги купувам от чужбина, но могат да се поръчват от feelunique например - за съжаление, с понадути цени. ooooh!

Червилото е Essence 13 love me Heart Eyes

# 583

JESSICA PHENOM – 019 PARISIAN PASSION

JESSICA PHENOM – FINALE SHINE

# 584
Emina , извинявам се ако съм невежа, но какво е това    Thinking

Общи условия

Активация на акаунт