Андалусия

• 68 628
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм каралата такава през септември точно там за подобна цена но с агенция Бохемия. Сега малко са си качили цените но пак бих ги предпочела като сигурна и утвърдена фирма, както и Руал травел.
Хотела беше същия - Фуенхирола парк на пълен пансион - чудесен хотел, а кухнята е уникална - готвят чудесно, на обед и вечеря имаш включенао питие - обикновено бира или вино.

Те повечето агенци препродават офертата на Бохемия и ако имат добра отстъпка може да си позволят и по-ниска цена.

Тук единственото което ме притеснява е фирмата - не съм я чувала дори и няма как да кажа дали е  сигурна.
Иначе по програма единствено се разходихме до Гранада зараи Алхамбра. От там нантък си карахме сами по съседдните градчета - Задължително Михас и Ронда ...
ето ти темата в която съм описала за тях

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=860839.0

Съвета ми е да поогледаш за тази почивка в поне още няколко по-известни и сигурни фирми за всеки случай.

# 151
Аз се чудя, защо изобщо се търси агенция в случая.. Единствените плюсове са трансфера до хотела и една полудневна разходка.
С агенция си струва да се ходи, ако няма полети, когато те организират чартъри или има някакви други сериозни преимущества, ценови или нещо.

# 152
Алекс ако се попадне на изгоден полет до Испания да, но иначе цената идва доста висока.Трябва да следят овреме тарифите на самолетните билети. Ние отидохме с агенция само заради това, и като цяло както казах я ползвахме заради добрата обща пакетна цена. Там на място си взехме кола под наем тъй като бяхме 4 души семейство и забравихме и за агенция и всичко. Но просто нямаше изгодни цени за самолет.

Пролетта свекър ми организира сам пак Андалусия но за да му излезе изгодно взе самолет с прекачване в Рим до Малага.

От много време с мъжа ми си организираме сами пътуванията и често ходим до централна Европа точно така - самолет и апартамент за 5 нощувки обикновено, че гледаме да съчетаваме работата с удоволствието. И така бюджетът ни се връзва много добре.

# 153
Офертата е много изгодна според мен,това са горе долу 500 евро за полети и една седмица на хотел с пълен пансион , плюс допълнителните разходи .

Една седмица из Андалусия самостоятелно организирано с кола под наем,полети ,разходи за входове ,храна и т.н. е доста над тази цифра.

Испания не е толкова евтина колкото беше преди десетина години,поне такива са моите впечетления.

# 154
направо да го бяха направили с автобусна обиколка и с нощувки в отделните градове
 Малага ако се ползва като база ще се загуби супер много време в пътуване всеки ден, което е безсмислено

# 155
На място си е нормално, цените са поносими. Ние бяхме сравнително скоро там така че говоря от опит.
Скъп е пътя. и аз поради причина търся подобни оферти заради цените на самолетите, както казах. Иначе после човек може и сам да се оправя.

Bradley идеята на това пътуване не е екскурзия а почивка. При нас имаше 5 допълнителни екскурзии а не 3 както са тук, и се събраха хора само за Гранада заради Алхамнра и за Мароко.
Хората бяха отишли да си почиват на испанско море.

# 156
Благодаря на всички за съветите, ще поразгледам още малко и ще взема решение. Весели празници и много пътувания , зареждащи с положителни емоции, желая на всички през новата година!

# 157
Испания все още е най-евтината държава в западна, че и централна Европа. (без да броя Португалия)
Ако се търси разходка и опознаване на Андалусия, не виждам причина да се гони полет до Малага, който е в пъти по-скъп от друг до Мадрид. Ако ще се взима кола под наем, какво значение има от къде ще се тръгне?
Ако ще се седи на море или само около Малага разбирам да се лети до там.

# 158
  • София
А от Мадрид до Малага? Ще брадясаш с автобуса!

Леле, колко ми липсва Марбея и всичко!

# 159
АМи да  така  е. Това което ние направихме беше полет до Малага, с хотел във Фуенхирола. Пососле не сме ходили кой зна колко далече така, че си взехме кола под наем за да можем да обикаляме наоколо - Марбея, Ронда, Михас, Беналмадена и др. Единствената по далчена беше Гранада, която беше с автобус от хотела тъй като имаше голяма група за Алхамбра - колата остана за другата половинка от семейството. И тъй като бяхме 4 души в общи линии колата излезе изгодно пък и някои я позлваха повече от други.

# 160

Казах, че е удачно за обиколка на Андалусия с кола под наем, кацането да е в Мадрид, понеже е поне два пъти по-евтино, а понякога и повече. Защо трябва да се ходи в Малага, че и с автобуса???

# 161
Ние пътуваме с Уиз до Милано и от там с Раян до Севиля. На връщане Севиля  - Барселона  - София. Андалусия е прекрасна.

# 162
  • София

Казах, че е удачно за обиколка на Андалусия с кола под наем, кацането да е в Мадрид, понеже е поне два пъти по-евтино, а понякога и повече. Защо трябва да се ходи в Малага, че и с автобуса???

До който и да е град в Андалусия от Мадрид са поне 400-500 км, че и повече. Неудобно е, както и да го гледаш. Зависи от сезона, може да има евтини чартъри до Малага. Малага е удобна, защото е по средата на крайбрежието и оттам всичко е близко /горе-долу/.

Има ли полети до Севиля или Гранада от БГ?

# 163

Има ли полети до Севиля или Гранада от БГ?
Доколкото знам няма.
Гледам всички прекачвания, който предлагате до Малага и Севиля, обаче нищо по-евтино не намирам. По-добре с бг еър директно. Вероятно датите ми са такива, де.

Ние пътувахме до Мадрид, но от там с кола човек трябва да си отдели два дни за отиването и връщането до Андалусия. Бързият влак е вариант от към време, но ценово май не е изгоден.

# 164
  • София
О, верно че после трябва и да се върнеш до Мадрид! Е то така половината ти време отива в пътуване от и до там. Гадост.

Я, цъкнах София-Малага за 2 възрастни тръгване понеделник януари и връщане след седмица и ми излезе 400 лв! Имаше и вариант за 300. Ми то си е евтино!

Общи условия

Активация на акаунт