Мама е нетърпелива вече да си гушне ЮНСКОТО човече

• 40 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря на всички, които са ми отговорили за ритането на бебето. Истината е, че днес усещам мърдане, няколко пъти, но сякаш по-слабо от предходните дни, подозирам, че е заела някаква друга поза, от която се усеща по-слабо бутането с крачета и ръчички. Но все пак се успокоих, де, не съм ходила на лекар. В понеделник имам час и ще попитам за това нещо, а после ще драсна тук какво са ми казали, за да знаете всички, ако някой изпадне в такава ситуация.

За първи път чувам, че зърната трябва да се мажат с кремове. Моля кажете ми как се казват точно тези кремове, от кога трябва да започнат да се ползват и ако може да препоръчате някаква марка. Мерси

# 121
Привет мами, пиша от тел извинете за грешките
Днес ходих в църквата с една питка, попът ми прочете молитва за леко раждане и тъй като мм и малкия бяха с мен, ни прочете за здраве на цялото сем. Всичко дали трая 4-5мин, мн беше приятно. 2лв  платигме за всичко, половината питка оставихме я църквата, др половина я взехме-и на майка ми дадохме от нашата половина.
Попът ни каза, да си взема светена вода или нещо дребно осветено с мен в деня на раждането. Каза, че така като прехвърля тревогата по раждането на Господ, по-леко ще ми е да не се притеснявам така....Simple SmileСподелям тази инфо, за когото му е интересно, з тото точно аз ви питах:)
За спането, живот и здраве към 4я месец ще прехвърлим беба при батко й да спи:)

# 122
Коластра и аз нямам , но не мисля нищо предварително да правя като обтриване и тем подобни . ММ също хърка , но май е само от време на време и честно казано скоро не съм го чувала , но имаше един период в който много хъркаше .
~Mimko~ Само такива хубави нови до края да споделяш. За аналния секрет казах , че нищо не знам и не съм чувала по въпроса , но ще ми е интересно да споделиш после .
Toni92 според мен бебето си мърда както и преди просто движенията се усещат много по осезаемо и всяко леко движенийце се усеща вече

# 123
Добро ранно утро от мен днес - неделя е, няма нужда да ставам да изпращам домашните на градина и работя, а мен сън не ме лови;(
Благодаря на всички за подкрепата с гъбите...засега опитвам с Гиназол...ще се постарая да намаля въглехидратите (някоя от вас беше писала за този трик също) и хапвам кисело мляко,). ММ не се маже с крем, защото при първата бременност го пощурих от изследвания, я си беше само от промяната на моята флора заради бременността;))
Засега бебо ще е при нас, а каката сама в стая. След година-две ще го мисля пак как да разместваме или дай Боже да може да са си в самостоятелни стаи.
Някоя от вас ходи ли на академията за родители в Парадайз Мола вчера или има ли такъв план за днес?! На мен ми се искаше и може днес следобедно.
Хубава и слънчева, дълга неделя от мен;)

# 124
така да вляза в ролята на "кака сийка"И да кажа
Имаме си още едно бебче.ето и инфото от Фб на мама kati_0903
Добро утро, мамчета. Днес в 8.00 се роди нашият син Александър-3300, 51 см. Нормално раждане беше. В 4.30 ми беше първата контракция, в 7 дойдох в болницата с 8 см разкритие и в 8 часа се роди Алекс. Аз нямам шевове, много съм добре. Хубав ден, милички

# 125
  • София
Честито на мама Кати   bouquet - много голям мъж Simple Smile. Да и е здравичко и много да я радва малкото мишле...

# 126
Честито бебенце на мама Кати. Дай Боже на всички ни такова леко и безпроблемно раждане...аз съм почти на финала с ремонта, остават ми само някои покупки като килими, пердета и туй унуй както се казва, но поне с мърсотията се приключи и изгоних майсторите мърлячи...
Да ви се оплача-вчера вик

# 127
Момичета, останаха ми от бременността хапчета огестан. Подарявам ги, за да не ги хвърлям.Ако някоя се интересува пишете на лично съобщение Simple Smile

# 128
Kokona блазе ти . Ние сме още с майстори и май няма да приключим докато бебо се роди така като гледам ама здраве да е . При нас е е дно мрачно и се гърми , но не вали само се кани . Въпреки , че аз мисля да съм смела и да ида на една разходка с домашните дано не ни завали . Цял ден си чистих къщата -перални , прахосмукачни , парцали и май се поизморих ама сега ми мирише на свежичко на всякъде  Grinning

# 129
Честита радост на Кати! Да е жив и здрав и много да ги радва   bouquet Дано при всички ни ние леко раждането  Praynig

# 130
честито на мама Кати и новото ни бебче  smile3501 smile3525

ММ трябваше спешно да замине командировка за Абу Даби за 2-3 дни ...сега сестра ми е моята "гледачка".  hahaha... тя ми се кефи много, че съм бременна и се чуствам като фотомодел   newsm03 само ме щрака с телефона-  smile3521 била съм сладка ама аз си знам какво тюленче съм си станала  Joy Joy Joy Joy Joy

# 131
Здравейте момичета  wavey
аз докато се оправя с ремонтите в нас вие нова темичката сте подхванали , и че колко нови бебчета има в нея ..
Първо Честита радост на всички обебили се мами и скорошно възстановяване !  bouquet
Второ на новодошлите мами в темата  welcome
Аз от утре започвам с прането , гладенето и подреждането на бебешорски одежди, че то  не остана и май е крайно време да си събера багажа за болницата  newsm78
Оф така ми е изморено покрай ремонта и чистенето, че ми се иска цяла седмица само да се излежавам  Joy
И не на последно място да почерпя, че моето голямо момче днес става на 10 г Simple Smile
Скрит текст:

Връщам се да ви чета и се надявам вече да съм по активна тук при вас , защото ми действате супер позитивно и разтоварващо !
Хубава неделна вечер на всички !  newsm51

# 132
Благодаря за споделения опит със спането.
Дени - кремчетата за зърна са обикновено на ланолинова основа - има от 25лв (на Авент) за няколко милилитра до 5-6 лв. (български вариант). Ако питаш в аптеката ще те ориентират. Освен предварително да се мажеш т.е. от 9-тия месец, след раждането също се мажеш , за да не ти се разраняват зърната. За мен беше важно кремчето да е такова, че да не се измива преди кърмене- обърни внимание в аптеката.
Ако някой се сеща какъв беше препаратът за петна,  който Еллле беше препоръчала може ли да сподели, моля.
Хубава вечер ви пожелавам.

# 133
Сензорче мисля че препарата се казва спот....в розова бутилка е и на етикета има едно пате....има ги във всички магазини за перилни препарати....беше от порядъка на 1-2 лева...

# 134
Здравейте, момичета.
Днес пак хайманосвахме цял ден Crazy , ходихме и до Банкя даже на разходка.
Отидохме до Технополис да купим на баткото шампоан, че е на свършване, а понеже ще къпя и бебка със същия. Супер много се зарадвах, защото са заредили и тоалетно мляко Party , та си купихме и бебочка е уредена с 1/3 от козметиката Laughing .

За хъркането - ММ хъркаше ужасно много, докато беше дебел. От както свали 25 кг. хърка изключително рядко и то само ако е в неудобна поза.

Мамите, които имате каки - какви грижи се полагат за интимната зона на момиченцата? Освен, че се бърше отпред назад, какво друго трябва и не трябва да се прави?

Общи условия

Активация на акаунт