Мама е нетърпелива вече да си гушне ЮНСКОТО човече

• 40 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, мамита!
За втори път си пиша поста, защото през телефона ми е мъка;(
Честит рожден ден, Мимко! Бъди здрава, обичана и успешна;)
Само няколко часа ни делят от юни месец...та ще има и юнчета като моето май, което за никъде не се е разбързало, макар терминът ни да е 04.06.
Вчера научихме някоя и друга техника с ММ от курса за облекчаване на контракциите, които се надявам успешно да приложим, като му дойде времето;)
Днес каката иска пикник и мислим да и угодим, но аз не се наемам да седя на полянка дълго, та някъде с масички и столчета...а сега се сетих, че и пишкането ще ми е проблем;(
Хубава и слънчева неделя на всички,)

# 691
здравейте коремчета и майчета!
Честито на мама Билли!Много здраве,щастие да донесе малката Лили  baby_neutral
Честит Рожден Ден на Мимко!Бъди жива,здрава,търпелива,обичана  newsm67
Маги почти същата съм и аз.от 2- 3 дена като мине 22ч. се почват ритници с контракциите и стяганията.вчера ги засичах бяха на 10 мин., през 2 часа,но само стягания.болка по-рядко.тъкмо се наканя да ида до родилното и всичко ми минава изведнъж Grinning  мислех 2 дена подред че ще родя ранно сутринта,ама само ставам да се изпишквам и заспивам като пън все едно нищо не е било  Mr. Green като ме видят познатите ми ми казват че ще родя всеки момент,а аз имам чувството че ще изчакаме до термина както продължава  Rolling Eyes
Ралито приятно изскарване!
Кокона много хубави новини!
Ел Теди и другите майчета как са малките сладури?
днес продължавам с чистенето и прането.Благодаря за хубавите пожелания за дядо ми.той вече е добре  Simple Smile Лек и слънчев ден   Nature Sunny

# 692
Здравейте мамчета хубава неделя на всички.
Мимко,честит рожден ден с пожелания за здраве,късмет и любов за теб и цялото ти семейство.Прекрасни моменти с Яничка и много усмивки.   bouquet   bouquet   bouquet
Аз напоследък само ви чета и ме мързи да пиша.
Та сега да се отчета-през изминалата седмица бях на ЖК.Единственото което ми казаха,че води и плацента са ок.Преписа ми някакви хапченца за прочистване на влагалището и същевременно ми взе влагалищен секрет.Каза че това е била последната консултация,а този секрет на нея за какъв и е?Ако има нещо ?  newsm78 . Чудна работа  Shocked . Контракциите от онази нощ са били явно в следствие на умората през деня,но не съм звъняла на лекарката ми.
Сега каката ни е с варицела.Миличката като я гледам направо ми се къса сърчицето.Не спи спокойно през ноща,оплаква се че я болят и сърбят тези гадини.Днес е трети ден и аз си мислех че първите ще започнат да завяхват  newsm78 .Да ама не.Колко време ще продължи това чудо незнам.
Честтито на новите ни бебенца,да са ни живи и здрави,а на мамите бързо възстановяване.
Прекрасен ден на всички   bouquet

# 693
  • София
Добро утро и от мен. Спах допреди 15 минути. Спомен от болките от предишните дни нямам, явно ще си дочакам юни.

Мимко, ЧРД, много радост и щастие ти пожелавам.

Честито бебче на мама Били.
Коконка, браво, много се радвам за вас.

Гери, мн се учудих на раждане 40 часа след изтекли води, на мен в Пв ми казаха 24 часа имаме, после секцио, вчера от престоите в родилно разбрах, че тук първо чакат да си тръгне родовата дейност сама... Явно зависи и от школата на екипа.

Някой ме пита за болницата - ами във Втора градска си правя тези допълнителни разходки до родилно, нали там съм решила да раждам.

Сега се чудя накъде да си направим една голяма семейна разходка и да се щракна за последно с корема.

# 694
Честит Рожден Ден Мимко.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз също само ви чета и то малко по диагонал.Ама няма как да е иначе де.Почвам процедура чистене и пренасяне към новото у нас и нямам нито време,нито сили вече.Ама така е като има хора дето само ти създават бардак(с ремонти и майстори)и после ти заявяват ми оправяй се това не е мой проблем.
Иначе утре ми идва леглото на бебчо ,та поне имам поводи за малко радост.Иначе познатите ми се обзалагат за дати вече.Е няма да е днес,от утре може(датата е страхотна).

# 695
Честит рожден ден, Мимко!  newsm59  ura

Честито на мамите с новите бебоци!

Хубав и усмихнат ден!

# 696
И аз много се учудих на това 40 часово чакане с изтекли води....моето раждане беше много болезнено именно заради изтеклите води. тоест -сухо раждане.
Но както и да е...надявам се всички да сте наред и на мамите, които им предстои срещата с мъниците им пожелавам успех и силно стискам палци всичко да е наред.
Мимко честит рожден ден.
Маги още малко остана..Катериче ти ме обнадежди миличка!😘
Ох кой беше друг, че от този тел нищо не виждам като от компа....прегръщам ви всички и благодаря за подкрепата.

# 697
  • София
Mimko, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и се наслаждавайте на всеки момент с малката принцеса.   bouquet
Идва Юни - да... Остават преброени дни до срещата ни с малките съкровища.
Аз чакам да дойде 8ми Юни - дотогава лечението ще е приключило, ще правим нова мокробоилогия е евентуално ще планираме секцио. Надявам се всичко да е наред дотогава...
На всички вече станали мами - целувки на малките бебоци, а на очакващите - леко раждане и само хубави новини Simple Smile

# 698
aYnaT а на какво лечение си??? Защо нова МБ???

# 699
  • София
Лекувам хемолотичен стрептокок с антибиотик и вагинални глобули- излезе ми на микробиологията миналата седмица и се оказва, че е опасен само при бременност и раждане. Но за бебенцето е доста опасно, т. к. при заразяване има много тежки усложнения. Ще ми правят контролна микробиология да видим дали се е изчистил. Ако не е по време на раждането ще ми вливат нов антибиотик с цел да се предотврати заразяване на бебето. На бебчо най- вероятно също ще му дават антибиотик веднага след раждане.... Абе гадна история... Надявам се всичко да е наред и бебка да не бърза... Уж при секцио вероятността за заразяване е минимална... Незнам- моля се Господ да ни пази само...

# 700
aYnaT всичко ще бъде наред! !!!

# 701
Честит Рожден Ден на Мимко! Подаръка ти вече е при теб и за малко да дойде на деня, но так всеки си има свой ден!

Днес ММ замина по работа на 300км и ще го няма 3 дни. Обещах му да не раждам до вторник вечер  Laughing Снощи даже бяхме на преглед и запис на тонове. Всичко е добре бебчо е вече 3кг и се разбрахме с докторката като се върне ММ да спирам магнерота и да чакаме вече. Днес влязох в 37-ма седмица.
Знам че вече го дискутурахме, но някой намери ли голям силиконов накрайник на помпа Авент. Ще ми трябва голям, че съм с голям бюст и сега разглеждам помпата дори няма накрайник. Утре мисля и да я изварявам дано белне малко, но се притеснявам, че трябва да поръчам този накрайник супер бързо

# 702
Мимко честит рожден ден! Бъди много щастлива, обичана, и все така усмихната! Нека ти и малката Яница сте винаги здрави и щастливи! 

# 703
Мами,утре рано сутринта ме искат в болницата, стискайте палци всичко да е наред и да си гушкам първоюнската госпожица  Heart Eyes

# 704
 Praynig Hug Praynig Hug
всичко ще е наред!!!
Завиждам ти толкова благородно!!!

Общи условия

Активация на акаунт