Мама е нетърпелива вече да си гушне ЮНСКОТО човече

• 40 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Привет мами и коремчета!
Аз днес два пъти неуспешно ходя до родилно... От вторник вечер имам регулярни контракции за по два три часа... В четвъртък бях на тонове - контракции на 8-9 минути по учебник и 1 см разкритие... снощи цяла нощ с болки и днес в девет сутринта се бях строила пред родилна зала... уви - контракции същите - силни, на 6-7 минути, разкритие1,5 см, сега пак от там се връщам ... същото положение, а контракциите са си цял ден... според апарата трябва да ме боли доста, а всъщност ме боли, но поносимо, даже след обяд твърдях, че нямам контракции, но апарат мисли друго - върнаха ме пак да си почивам в къщи и докторката каза да си правя колекция от записите, защото опровергават теорията и се майтапихме, че накрая ще пренося. Между другото изключително съм доволна от отношението и вниманието.

Сега се заех да готвя, за да съм в движение и да съм права (като лежа ме боли) пък и уж гравитацията да помага.

Честито на Дейза, Вълшебна пеперуда и Сара Лу. Да са ви живи и здрави рожбите и скоро да се прибирате в къщи. Много здраве и щастие на целите ви семейства.

# 676
Вчера като се видях с доктора за преглед нищо не ми каза освен хайде до петък ако няма изненада.... newsm78

# 677
  • София, Манастирски ливади
Здравейте и от мен,
Най-накрая слънчице, топло време и ме напича приятно, макар и в болничната стая  Simple Smile
В крайна сметка решиха да не ми свалят системите и съм на денонощен цикъл. Така до понеделник, после ще видим. Честно казано и на мен така ми е по-спокойно  newsm10

Деси, на финала е най-нетърпеливо. Аз вече съм на обратно броене с дните и имам чуството, че времето е спряло. А и мен ме мъчат някакви странни болки и неразположения, които същевременно ме плашат да не тръгне преди броенето ми да е приключило Shocked
Дано да издържиме до когато трябва Praynig

Magi_sveta, дано всичко да се случи бързо и лесно, пиши като можеш какво става  Praynig

С първото дете робувах на извеждането за кратко и постепенно увеличаване на времето, въпреки че дъщеря ми е родена през м. Май. Сега не мисля да го спазвам. И аз като Ellle смятам че като няма температурна разлика няма смисъл. Изобщо това с извеждането е по-логично при зимните бебета, според мен. Даже се замислям, че всъщност при изписването от болницата бебето вече съм го извела на вън, така да се каже Thinking

Хубава и спокона вечер, момичета.

# 678
Здравейте и от мен!На мен тооооолкова много ми се иска вече да раждам.....Нямам търпение. А като се сетя колко много има до 14 април,когато ми е терминът.... ooooh!

# 679
Гери 14 април мина.... newsm78

# 680
 Laughing Laughing Laughing абе не знам защо все април казвам... Юни,имам предвид

# 681
Гери че то не останало....

# 682
Деси, толкова далечно ми се вижда. Може би защото с баткото ми изтекоха водите 12 дни преди термин и 2 дни след това родих...Та и сега ми се ще да е по-раничко. Много ми е тежко вече ooooh!

# 683
Здравейте момичета Simple Smile

и аз днес имах щастието да изляза за мъничко на слънчице  newsm44

Eveto и desyy1 успех в лежането  newsm53 дано бебчетата послушно си изчакат

magi_sveta явно бебчо хем му се излиза хем не му се. Успех! В коя болница си ходила?

честито на новите бебчета   bouquet

аз съм се попритеснила...не ми излиза от главата това раждане, въпреки че много се старая да се занимавам с други мисли. Реално съм вече в 36г.с и дори да се роди сега бебчо, би трябвало да сме добре с теглото, но ме е голямо шубе. Иска ми се да си дочакаме секциото  newsm17 Извинявам се ако съм досадна вече, но като че ли като ви се оплача ми е малко по-добре  Sad

# 684
Гаргамелка мен вчера ме изписаха и вече не съм в болница....лежа си но не като в болницата....днес излизах на вън но много се изморявам.. а от вчера с тия болки....тц тц....но ще изтърпим още малко всички..и накрая ще си имаме живот и здраве едни красиви засмени и ревливи бебчета....
Как така Гери ти изтекоха водите и два дена след това роди????

# 685
Честито на новите бебчета. Да са живи и здрави и да радват мама и тате!
Днес бях толкова щастлива...дадоха ми бебка, гушнах я и я накърмих...опиянена съм от чувства...направо нямам думи от умиление...толкова е мъничка и сладичка! Ако утре доки ми я даде за цял ден и нощ, даже може и да ни изпишат в понеделник, ако ли не - във вторник, но това вече не е от такова значение за мен...важното е че беба е извън кувьоза и вече не е опасана с жички и тръбички! Благодаря ви момичета...стискайте ни палци, още малко остана!😘😘😘

# 686
Ето ме и мен.

Добавям поредното бебе от ФБ групата:
мама Biliiy22, бебе Лилия, 3160 гр , 49 см, спешно CS, около 18:30, трето бебе, с термин 22 юни

А сега малко за мен: днес бях на всгляда с бебо. Той отново проявява упорития си характер и след като майка му цяла седмица снима абитуриенти, нашият взел та се завъртял в цитирам: изходна позиция с главата надолу. На последния преглед при др Михова преди 10тина дни беше напреки и казаха, че няма шанс да се завърти. Ама моето хойкане - работене по 8 часа на крак си казаха думата. Малко му е рано т.к. днес съм 36+0. Записахме според док "непостижимата" дата 19 юни.
 Аз си исках моята 15 юни, ама много народ. Току виж съм си отишла тогава. Пък и ММ сега е в Италия. Малчо не трябва да се ражда още. Аз си имам доста задачки следващите 2 седмици. Дано и бебето потърпи поне дотогава. Питах док, ако почнат болките дали ще имам 1 час време да се закарам до болницата и тя ме успокой, че ще имам. Само да и се обадя да се подготви и тя. В Надежда съм, ама моята док си е всеки ден на работа. За сега на 8 юни ще се виждаме отново с нея в кабинета. А дано.
Днес с три приятелки започнахме голямото чистене у дома. Свършихме с 1/4 от къщата и утре продължаваме.
От мен това  - засега.

# 687
Деси,изтекоха ми водите и ме приеха в болницата с 1 см разкритие. 40 часа след това бях с 5 см и готова за раждане. bowuu През това време периодично ме преглеждаха за разкритие. В резултат на изтеклите води бебето имаше жълтеница малко по-дълго време и и като се роди му вливаха антибиотик,в случай,че има инфекция от толкова прегледи, та стояхме 5-6 дена,вместо 3.

# 688
Гери важното е че всичко е наред

# 689
Привет,мами!

Днес ставам на 24 години и ви черпя с парче торта!

Все още съм в болницата. Няколко пъти направих опити да ви чета и отговарям, но през таблета все изтривах без да искам и се отказах. Ние с малката Яница сме добре. Плахо стъпваме в света на кърменето и се нагаждаме една към друга. Ще разкажа по-подробно за раждането и първите ни дни, когато скоро се приберем . Също и ще се върна да ви изчета.

Вярвам, че има още нови бебоци, а всички които все още са в очакване са добре! Стискам палци на всички ви! Целуваме ви!

Общи условия

Активация на акаунт