Мама е нетърпелива вече да си гушне ЮНСКОТО човече

• 40 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Честито ти радост, Астера! Да сте живи и здрави цялото семейство.
Гледам, че линииките са ни еднакви и аз чакам, чакам, чакам...

# 721
  • athina
Здравейте скъпи бременелки и мамчета с пухкави бебочета.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМКО-с малко закъснение-БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА С ТВОЯТ НАЙ-ГОЛЯМ ПОДАРЪК-ПРИНЦЕСА ЯНИЦА.

ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И НА ТЕЗИ КОИТО НОСЯТ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ.

Отчет от днешната консултация-бебо е добре,води,плацента,тонове са в норма.Тези стягания и притискания-нормални,подготвителни контракции.Коремът се е смъкнал видимо,от утре му е позволено да излиза,НО най-добре да си изчака датата на секцио-то.
И малко да се оплача-на излизане от болницата един глупак реши,че му е позволено рано сутринта да кара като бесен по улиците и ни блъсна с колата-ЗА ЩАСТИЕ СМЕ ДОБРЕ И САМО СЕ УПЛАШИХ МНОГО и по-късно ще ходя да ми леят куршум.Извинете,че ви натоварвам,но трябваше да споделя с някой защото ще се пръсна.Даже не знам дали да кажа на ММ-ще се побърка и не знам какво може да направи.

ЧЕСТИТ БЕБОК НА МАМА АСТЕРА-ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!!!
ХУБАВ ДЕН ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ И МНОГО УСМИВКИ!!!

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 14:21 от Geri ATHINA

# 722
  • София
Гери, не му казвай на ТМ. А ти щом си се разминала само с уплахата - няма страшно. Щом ще се почувстваш по-добре и вярваш в тези неща - лей си куршум.
Нас миналия понеделник едно такси ни удари на паркинга на Лидл. Много тъпо беше, че даже искаше и да му плащаме щети, при положение, че той се набуха в нас и щети има само по моята кола. Като дойде полиция - бързо се разбрахме, и аз много се стреснах, но важното е, че всички сме добре.

# 723
  • Варна
Астера, честит голям мъж, много да те радва и да се обичате и слушате.   bouquet

# 724
Астера честито бебче, да расте здрав и радостен.
Катериче благодаря ти за "многословието" ...за мен беше удоволствие да те чета, успокои ме😘

# 725
Честит малък-голям мъж на мама Астера! бъдете живи и здрави да се гледате и слушкате   bouquet

# 726
Здравейте, днес със спешно секцио в 7:30 се роди нашият син Александър-2900гр,48см. Като имам възможност ще пиша подробности

# 727
  • athina
ГАРГАМЕЛКА -ЧЕСТИТ ТИ СИН МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ДА ИМА-ЛЕКО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ

# 728
Честито на новите мами! Да растат здрави и послушни бебоците!  bouquet

Момичета, вие колко често ходите на преглед сега и слушат ли тонове всеки път? newsm78

# 729
Честио на мама Гаргамелка. Да й е живо и здраво детенце, а на нея бързо възтановяване.

# 730
  • София
Честити бебоци на мама Астера и мама Gargamelka   bouquet  bouquet
Да бъдат здрави, късметлии в живота и много да се гордеете с тях!

# 731
  • София
Честито на мама Гаргамелка. Да сте живи и здрави.
Мен на прегледи ме викат на 2 седмици и само прослушваме тонове, иначе аз си ходя в болницата всяка седмица на запис.

# 732
Честити бебоци на мамите Астера и gergamelka   bouquet  bouquet  bouquet !
Много хубав ден са си избрали бебоците! Честито  на шушулче и тук !

Geri ATHINA съжалявам за случилото се, но е хубаво да видите бебето пак дали са му добре тоновете. Имах приятелка така я блъснаха в 9ти месец и веднага я заведоха до спешният. Радвам се, че сте добре. Някои хора карат като луди

Аз днес много се ядосах- оказа се, че помпата с която ми услужиха няма изобщо силиконов накрайник. Звънях къде ли не и се оказа, че защото помпата е стар модел вече нямат резервни части за нея. Накрая само непредвидени разходи се появяват- трябваше да ми дадат само 2 неща помпа и стерилизатор и се оказа, че и 2те трябва да си ги купим  Crazy Гледам да си кажа здраве да е. / само не съм звъняла на магазина срещу МД- ако някой пази номера моля да го даде/

Забравих да чиститя празника на всички деца- нека бъдат здрави и щастливи!

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 18:41 от Edna_Me4ta

# 733
Привет!
Честит празник на милите ни дечица и бебебоци !! Нека всички деца растат живи здрави засмени и безгрижни и да се радват на всяка минута от своето детството! !!
На мама гаргамелче живо и здраво бебече!!!

# 734
  • София
За части мога да препоръчам и  олх - ттърси нещо в твоя град, за да можеш да видиш.

Общи условия

Активация на акаунт