Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната тема на дискусията във форума и какви теми се обсъждат там?
Какви теми се обсъждат във връзка с бременността и раждането?
Какви са мненията на участниците относно подготовката за раждането и грижите за новородените?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната тема на дискусията във форума и какви теми се обсъждат там?
Основната тема на дискусията във форума се фокусира върху бременността, раждането и грижите за бебетата. Потребителите споделят своите лични преживявания, емоции и очаквания, свързани с бременността и предстоящото раждане, както и подготовката за пристигането на техните бебета. Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането, грижите за бебето след раждането и лични преживявания, свързани с тези процеси.
-
Какви теми се обсъждат във връзка с бременността и раждането?
Във форума се обсъждат различни аспекти на бременността и раждането, включително подготовката за пристигането на бебето, физическите и емоционални промени по време на бременността, преживяванията при прегледи и изследвания, както и въпроси свързани с подготовката за раждането и грижите за новородените.
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за раждането и грижите за новородените?
-
Кои са основните изразени емоции в дискусията?
-
Какви са общите мнения относно подаръците за родилното отделение?

но с бебо си се уговаряме да си крутува докато му дойде реда-все пак трябва да съм проходила до тогава 
? Ако не съм родила до 9.06 пак трябва да ходя, а въобще не ми се иска да ме човърка и тогава и след това
.. Моля се бебка да реши по-рано да се видим.. Иначе всичко е наред води в норма, плацента 2ра степен и там размерите на главичката и като цяло били добре. Каза, че е около 2800кг и се очертава да качи поне още 200-400гр докато се роди. Ако няма усложнения ще е нормално раждане. Купили сме всичко само си я чакаме (ех с този женски род дето постоянно го споменавам само да не се появи някой принц, че ще стане смешно
) Онзи ден ходихме да видим една мама имаше рожден ден и бебчето и ставаше на 2 месеца та мъжа на мама викаше на ММ, че неговият син щял да му иска като порасне пари за еврофутбол (или нещо подобно), а дъщеря ни щяла да иска от ММ пари за тампони и превръзки
) Видях, че в групата ни сме вече три Михаелки (аз и двете малки слънчица) Аз също съм се родила в 7ми месец сякаш много, много бързаме ни гушкат мамите! Честито на всички с бебчета, а на тези като мен, които още чакат -търпение. Макар, че аз вече нямам такова. Абе да ви питам докато спите ръцете ви схващат ли се от китките надолу? При мен всяка вечер и е придружено с адска болка (мислих си да не ее от пръстените нещо и дето съм качила килограмите знам ли
) Поста стана много голям извинете ме
Иначе момичетата са ти казали - изцеждай колкото можеш с помпа. Попитай - в някои родилни предлагат и помпа, която е по-мощна и електрическа. При мен беше така и с нея наистина лесно се цедеше. Иначе и на мен същинската кърма ми слезе по-късно. Пий повече течности и не се притеснявай за това
Точно си мислех, че и Мишето и Сияна скоро ще си стигнат термина
Дори не се цапаха особено. Но при мен този път лохиите изобщо не бяха силни и вече почти съвсем приключиха
После обаче заспа и направи една 5 часова и една 4 часова пауза последователно, та всички се понаспахме