Мама е нетърпелива вече да си гушне ЮНСКОТО човече

• 40 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • на пясъка при черупките от миди

Деси, по- добре отивай в болницата.... пиши като можеш.

Kashmir-че, отдавна не си писала. Дай вест какво става с вас

# 661
  • София
 Hug Ей ме, будувам, дребната лудува яко в момента.  Mr. Green И аз си мислех за теб днес. Избра ли болница?

# 662
Привет на всички и честито на мамите, които вече гушкат дечицата си! Да са ви здрави, умни, добрички и щастливи!  Hug

Аз отдавна не съм писала, но то няма и нищо интересно. Вече нагазих здраво в 9ти месец и съм спокойна, че бебата е порастнала достатъчно, имам си дата за секциото, на преглед не съм била скоро, но на тоновете всичко е наред. В неделя ми е последната ЖК, тогава ще я видим бебка колко е голяма. Сега, като срещата ни наближава, хем ми е нетърпеливо да се видим, хем знам, че са ми последни дни, в които ще ме побутва отвътре и ми става криво, хем почвам да се спичам от раждането, такива работи, бременен мозък  Blush

# 663
Nadenzeto, аз също много исках спомен с тумбака Simple Smile и го направих! Много е яко, заслужава си Simple Smile

# 664
Kashmir, от триумене вече е двуумене, нека има избор  Party
Nadenceto, и аз си направих фотосесия преди време.

# 665
  • София
  Mr. Green Права си. Пък и да държим останалите под напрежение. Хохо

# 666
  Mr. Green Права си. Пък и да държим останалите под напрежение. Хохо

Аууу, точно, ей явно това е от изключителна важност за тях  Crazy ти изкара ли училището?

# 667
  • София
Да, но другата седмица ако ми доскучае може пак да ида. Ела да пием кафе  Hug

# 668
Хаха, с удоволствие, особено, ако темата е раждане много е възможно онагледено да го презентирам и аз, че като гледам другата седмица колко дни са  preggo  ylinfant

# 669
aYnaT много неприятно дано изкарате в корема до края на лечението.
Кокона много прегръдки и положителна енергия и от нас . Всичко ще е наред . 10мл. са си супер аз първата седмица и толкова нямах сега е доста по-добре.
Я мамите с опит да кажат  как започнахте да извеждате бебоците . Аз мисля да почна с по 10-15 мин на двора .
nadenzeto и моят младеж много се бонтуваше на тонове явно позата по гръб хич не му допадаше
Деси как си мила ?

# 670
Теди днес съм по добре....като лежа ме боли по малко....но станали до WC-ТО И..... както казва майка ми още малко...
За извеждането на бебечо аз преди с баткото точно така правех само че ние нямахме градина а голяма тераса и така по 10 15 мин.на терасата за седмица и след това на разходка. ...

# 671
Мацки, от вчера имаме 2 нови бебета във ФБ, а днес още едно:
29.05.2015
бебе Калина на deiza – 3600 гр, 52 см, термин 05.06.2015 г
бебе Стелиан на Sarah Lou – 3760 гр, 53 см, термин 10.06.2015 г
30.05.2015
бебе Ерай на Вълшебната Пеперуда - 2680 гр, 50 см, термин 22.06.2015
Фиоре, като усетиш, че ти дотежава само ми пиши да поема щафетата с темите. Аз вече съм пушка  Wink.
tedi8811, аз не съм изкарвала за по няколко минути, директно излязохме на разходна на 12-13 ден. Според мен това има логика когато времето е студено. В момента температурата е еднаква в къщи и навън, а и прозорецът е отворен по цял ден и не виждам смисъл в това извеждане за по няколко минути. Ако смисълът на тази практика е друг, моля някой да сподели.
Коконке, чакаме да се похвалиш  Simple Smile.
desyy1, дръж се, не остана!
Кураж на всички останали чакащи и с болежки. Постискайте още малко момичета, скоро ще си гушкате пухкави вързопчета  Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 14:15 от Ellle

# 672
EL аз и идея си нямам какъв е смисъла с тези 10-15минутни извеждания , но у нас слънце не влиза понеже сме със затъмнени прозорци и навън светлината е доста по осезаема та затова питам . Нашата количка ще дойде във вторник и мисля да се мятаме по разходки Simple Smile

# 673
С баткото започнахме с отворен прозорец, после за 30 мин. навън, но беше октомври - ноември и беше изключително неприятно време, с много гъсти и целодневни мъгли. Беше на 8 дни, когато изпече слънчице и го изведохме на разходка за 30 мин., на следващия ден за 45 мин. След това по повече. Сега мисля още като се приберем от родилното да се разходим. Дано е топло, де. Ако вали или е неподходящо - не знам.

Деси, дано леко минава времето. Какви са прогнозите на доки за евентуално раждане?

# 674
Здравейте,
Да се включа и в днешния слънчев съботен следобед, през който ме е налегналголяма дрямка .
Наденцето, и аз ходя в Янтра, дори и днес там бяхме с ММ на практически курс за двойки;)))
Хубав следобед;)

Общи условия

Активация на акаунт