Отговори
# 660
Аз намразих пилето. Не искам да го пипна, нито да го ям. Салати ми се ядат, определени плодове, но като цяло май само пилето ми се отврати.

# 661
Танита, радвам се, че всичко е добре!
Попитах ви за вкусовите промени, защото аз като че ли нямам ( освен плодовете, които заобичах), но сестрата на ММ, като беше бременна, започна да яде много мазно (даже слагаше 1-2лъжици мазнина отгоре дори и на пържените картофи #Crazy)

# 662
Тестенко и на мен ми се хапва. Имах период все баници, питки и тутманици ми бяха в главата. Правих си, но после си ги ядях сама (ММ само за баницата помага) та ми се втръснаха. Сладолед също, но ям повече сорбе, тези на клечка обвити със шоколад и аз не им прощавам, но по принцип у нас повече плодови купуваме а не сметанови. Много ми се ядат морски дарове и суши, но там точно това, което сега не мога да ям ми се яде, та ще почакам.
Аз от седмица съм с жесток обрив отпред на гърдите и не разбирам от какво. Не ме сърби, не го усещам.... Съмнявам де дали не е странична реакция след антибиотика. Ако беше алергия от храна нямаше да ме избие там. Ще изчакам още малко и ще отида до личната, но сега не са много нещата , д които евентуално мога да се мажа или да пия са този обрив.

# 663
  • София
Сладолед и аз много обичам, винаги съм обичала, но сега някак си ми е лесно да се въздържам:) хапвам веднъж седмично най много, а понякога ако ми се дояде сладолед ( случва се следобедите) влизам в съседния магазин и вместо сладолед си взимам един фреш и съм готова:)
Само като вляза в плод и зеленчука точа лиги по всички плодове- вече има диня и пъпеш и знам че им е рано но много ме блазнят, засега съм на череши и ягоди, но и екзотичните плодове от рода на манго, ананас, нар много ми се хапват:)
Първите два месеца ми се ядяха тестени, винаги съм се въздържала, но тогава хапвах. А имаше една седмица, в която всеки ден вечерях филия с лютеница и сирене:)

# 664
  • Варна
Танита, радвам се че резултатите са добри:) аз също на 27ми бях при доц. Димитрова, замо че за ФМ, да не сме се засякли Simple Smile)
Аз бях в Майчин дом. Разбрах,  че има и частен мед. Център. Ти къде прави своята ФМ?

# 665
Аз забелязах,че са ми излезнали нови бенки #Crazy това никъде не съм го виждала и чела, като случващо се по време на бременност. Ще питам доки, но опредлено не съм стояла толкова на слънце, та да ми излязат. Вие забелязали ли сте такова нещо?

# 666
  • Варна
Да и на мен, дори една която имах от преди се промени и ходих на преглед при д-р Камбурова -тя е онко дерматолог, та тя ми каза,  че през бременността от хормоните бенките е нормално да растат по- бързо или да се появят нови.

# 667
Наминавам да наваксам изпуснатото.
Поздравления за всички с добри резултати  Hug
За хранителните вкусове,някъде в началото мм ме хвана да хапвам грейпфрут и да го прокарвам с тоник. Излишно е да казвам,че щеше да припадне от смях.Много ми се ядяха/пиеха горчиви неща  Rolling Eyes
Сега се кротнах,ама пак си се глезя с някой тоник от време на време  Grinning
Всичко друго май си е нормално ,поне за сега.

# 668
Здравейте!
За килограмите - аз съм +6 до момента, акушерката ми каза, че нормата била 1.5 кг. на месец.
За храните - засега няма промяна нищо ново не ми се е прияло, освен че като цяло ми се яде повече Simple Smile
Бенки нови и аз имам и много се учудих...
И гласувам за заглавие: "Мама замечта за пясък и море, а октомврийчето в корема й все повече расте."

# 669
+1 за  "Мама замечта за пясък и море, а октомврийчето в корема й все повече расте."

И аз съм +7кг отгоре.

В между 7 и 13 седмица можех да ям само тестени неща и да пия кола, от всичко друго ми се гадеше. После постепенно включих киселите плодове и сокове. Сега вече ям всичко. Но за закуска май си търся тестяното, това е единственото което ме удовлетворява на закуска и след 2-3 часа вече съм много гладнааааа Simple Smile

# 670
  • Варна
За храната, аз май месото почти оставих. Първите месеци ми се гадеше от него, сега от време на време се насилвам да ям по-малко.
Иначе ме влече и мен към сладоледа.. добре, че е лято. hahaha

# 671
Явно сладоледът е всеобщ фаворит. При мен не е нищо чудно, по принцип го обичам. Хапвам при всеки удобен случай всякакъв сладолед. Като цяло сладкото много ми върви от месец насам. Аз съм си по принцип много по сладкото, но първите месеци хич не ми се ядеше. Сега си наваксвам - шоколади, кексове, сладки. Плодовете не ги броя за сладко  Joy Не се ограничавам за сега. Аз и по принцип не се ограничавам, когато спортувам. Иначе си хапвам нормално вече. По принцип не ядем вкъщи пържено от години. Вече само при мисълта или миризмата ми става гадно, а ако хапна нещо после ми е едно тежко и мазно, така че въобще не ме изкушава. Сега в сезона на тиквичките аз си ги правя във фурна и си ги хапвам с кеф. Тестенце си обичам. Позволявам си всяка сутрин препечени сандвичи. 1-2 пъти в месеца се сещам да поръчам на ММ да ми вземе някоя закуска (понеже той всяка сутрин е пред баничарницата). Пия само вода за сега. Лятото до нас отварят едно магазинче за фрешове и си вземам всеки ден. Вкъщи не си правя, че не ми се мие сокоизтисквачката  Crazy

# 672
Ето че и аз най-накря бях на ФМ, всичко с бебето е наред отговаря си на седмиците! Ще съм свекърва от всякъде!
Ще помомя да ме обзаведете с синьо щъркелче  Wink
Моята ФМ беше около 20-30 мин. доктора ки обясняваше какво гледа и дали всичко е наред, мерки не ми е казвал, но на листа който ми даде пише, че е 403 гр.! Даже си стравних с листа от прегледа да на баткото и с 3 дни по-малък баткото е тежал 310гр., та явно бебето върви по голямо.

Аз умирам за плодове и зеленчуци от самото начало и много се радвам че сега им е сезона !Не че преди не обичах , но сега ми се ядат повече неща!

За килограмите мисля за сега съм качила 1-2, което за мен е добре, че си ми стоят кг от предната бременност!

# 673
  • Пловдив
И аз до 12г.с. сутрин ми се ядяха всякакви тестени неща, но сега вече даже и хляб не ям. Доста сладко ми се яде последния месец и аз за сладолед си умирам  Laughing за сега съм качила +5 до края дано да не са повече от 15кг.

# 674
tanita радвам се, че всичко е минало успешно, честити сини гащи  stork-boy
S@ndr@  честити сини гащи и на теб stork-boy

Ние бяхме цял ден навън, намазах това онова си купих от НМ , за малкия подаръци, че нали 1 юни е в понеделник, кафета с приятели, малко поспах и преди малко се надигнах  smile3503

Аз съм качила 4 кг. , с предната бях качила над 25 та има още да се догонвам  smile3521
Не ами се яде нищо специално и аз като вас първите месеци почти нищо не ядях, и ние не ядем пържено....но плодове и сладоледчеееее най са ни любими и тестено обичаме....италианска кухня   chef newsm53

Общи условия

Активация на акаунт