Отговори
# 645
Добро утро и от мен на ранобудните  kaffeetrmker_2

Еос много ти благодаря че ми напомни за този магазин, днес ще го водя ММ  Mr. Green
Дудинка с коремен  Peace
Веси и мен ме спохождат такива мисли, та гледам да ги "отпращам" все си мисля, че нещата ще се нагласят като се появи мъничкото. големия ми е добричък, но това не означава , че няма да ревнува защото си е голям вече и е свикнал всичко да е за него..... Но нямам намерение да го спирам от градина, ще си ходя тий ще бъде предучилищна и е добре да си ходи. Надявам се да не влачи много вируси, но все пак ММ ще си ходи на работа и той също може да влачи вируси, така че.....всеки се преценя.

Айде да ви е много слънчев и топъл уикендаааааа   love001

# 646
  • Italia
Дудинка ФМ е с коремен,но в Щерев задължително гледат и шийката на матката,което става с вагинален. Мен ме гледаха и по двата начина на прегледа.
Чета,че коментирате килограмите- има ли някой, освен мен,който е свалил 8 кг в първия триместър,и след това да не е качил нито грам  newsm78 Меря се всяка седмица,като постоянно си играя с едни 200-300 гр.ту нагоре,ту надолу.... в началото се радвах,но вече взех да се притеснявам дали е нормално #Crazy
Слънцето днес най-накрая се показа и ще се възползвам максимално от него днес! Хубав ден на цялата група   bouquet

# 647
Веси, и аз съм си мислила, че когато се роди бебчето трябва да обръщам много внимание на по-големия. Той няма да има и 2 години, но може би все пак ще изпита ревност ако види, че цялото внимание отива другаде. Надявам се бебето да е кротичко и да не иска много дондуркане. Сина  си  още от началото съвсем целенасочено не съм го държала на ръце, не съм го люляла, друскала или приспивала на ръце. От количката не съм го вадила, докато не започнах да го пускам на ходи. Сега пак така ще процедирам.
Баткото трябва октомври да тръгне на ясла, тъкмо когато се е родила бебчето. Съответно смятам да не го пускам. Ще тръгне на ясла пролетта, когато бебчето ще е на 6м живот и здраве. Дотогава ще ги гледам двамата. Ще се оправям, нямам избор. Ако те ме побъркат, аз ще побъркам ММ  Joy
За кг - аз съм +2кг. Чак толкова педантично следене на теглото за мен е излишно. Елен, ако по принцип кг ти са повечко не бих се притеснявала. Ако обаче си слабичка и си свалила 8кг го коментирай с АГ. Сигурно ще ти изпише витамини.

# 648
Е_len - Много зависи с какви килограми си започнала и какво им е съотношението с височината ти.
Най-добре питай АГ, макар че ако ти се чувстваш добре и бебчето расте в норма аз не бих се притеснявала за момента (но не съм лекар, аз също се бях притеснила, че не качвам достатъчно и говорихме с АГ по темата).

# 649
Добро,слънчево утро! Поздравления на всички с хубаво реузлтати от ФМ. А на мен и другите по-бързо да мине времето до ФМ  Heart Eyes  Аз преди да забременея бях с нормално тегло и досега съм + 7 кг newsm78 но не ми личат кой знае колко, по-скоро е равномерно. Ама малко трябва да се спра,че с тоя темп hahaha

# 650
  • София
Папи и аз съм около +7-8 кг от началото, малко съм качила на дупе, останалото е незнайно къде.. Вчера гледах колко ми е порастнало коремчето:) но наистина щом на средата съм качила 8 какво ли ще е до края..

# 651
И аз това се замислих,сега съм решила без тесто и мазно,че все натам ме влече!  Party

# 652
  • София
Ами аз не ям никакво тесто и никакво сладко, от въглехидратитя само картофи от време на време и ориз още по рядко.. Предимно съм на салати, плодове, фрешове, млечни, яйца, риба, нетлъсто месо. И пак..килцата са налице.
Четох обаче, че по време на бременността в зависимост от това какво яде майката се формират вкусовите предпочитания на бебо Simple Smile ако е така, бебка ще  е по салатите и плодовете Simple Smile)

# 653
Аз съм от свалилите килограми, но честно казано тези свалените ми бяха в повечко. Доктора каза да не се притеснявам за това, бебето е много добре и после ще кача повече отколкото искам даже.

# 654
Здравейте, момичета. Малко ме уплашихте с тези 200-300 гр. - аз съм с 5 кила отгоре, но виждам, че не съм единствена. Embarassed Четох някъде, че е добре първите месеци да се качва по 1кг, а последните 2месеца по 2кг. newsm78 Да ви попитам, имате ли различни вкусови предпочитания отпреди бременността?

# 655
  • Варна
Здравейте момичета,  отдавна не съм писала,  но при мен излезе лош резултат от втория БХС. Имах добър резултат от ФМ, та по спешност се озовах при доц. Димитрова в София за амниоцинтеза. Направих я на 27 ми , а вчера излезе резултата -бебо е напълно здрав и гарантирано е мъж- след Днк теста няма как да има грешка в пола, затова може да ми сложите синьо щъркелче.

# 656
  • София
Altaya аз определено спрях сладкото, преди да забременея си хапвах шоколадче, сега никак не ми се яде, откакто забременях съм яла веднъж едно парче шоколад:) иначе нямам някакви специфични промени- кисело, лютиво и тн
И преди много обичах плодове, и сега много ми се хапват:)
Като че ли месо не ми се хапва много, а преди си хапвах..

# 657
Аз първите 3м не можех да погледна чесън и лук,нито да ги готвя,нито да ги мириша нищо! Сега ми премина. Пилето вече го мразя  Joy и не понасям да ми мирише на риба,иначе я папкам. Като цяло нямам кой знае какви промени.
Eos супер за плодовете Wink

# 658
  • София
Танита, радвам се че резултатите са добри:) аз също на 27ми бях при доц. Димитрова, замо че за ФМ, да не сме се засякли Simple Smile)

# 659
Аз само в първите три месеца имах проблеми, един ден ми се ядат домати, другия ден ми се повдига при мисълта за тях например. Но отдавна вече си ям както преди. От около 2 години се храня доста здравословно и си продължавам така, само гледам малко повече протеин да ям от преди. Ако ми се прияде пържено или много мазно не си правя, защото знам, че е моментно и това, че съм бременна не е никаква предпоставка да го ям, даже обратното. И наистина си минава, не лягам болна, че не съм яла пържено. Тестено си правя понякога, все пак прекален светец и Богу не е драг  Grinning Само сладолед много обичам и това ми е "прегрешението", продължавам тези на клечка обвити с шоколад да ги мечтая почти всеки ден и си ги хапвам често.

Танита - честито, че резултатът е добър, радвам се, че сега вече всичко е ясно и добре и спокойно можеш да се наслаждаваш до края на бременността си!

Общи условия

Активация на акаунт