Отговори
# 90
При мен и по двата начина излиза момче което до момента е вярно 😉
Ще видим какво се каже док.другата седмица!
Моля да ми стиснете палчета за прегледа при невролога днес следобяд... Моля се да ми помогне  Praynig

# 91
При мен с баткото  Wink всички календари и подобни ми показваха момче и така си и беше!
С тази табличка за тази бременност ми показва момиче , а за предния път момче.
Баба ми правеше едно гледане с игла с предната бременност позна и на мен и на братовчедка ми (нанея и казваха всеки път различно) , с тази бременност пак пробвахме номера с иглата и един път показва момче, а на следващия момиче!  Mr. Green
И аз бъзикам ММ, да не се окажат две  Mr. Green

# 92
  • Варна
На мен ми излиза и на двете момче, на 22 ще разбера дали е вярно.  newsm44

# 93
Привет и от мен,днес бях на консултация и си имаме вече цвят на гащите .Моля ,сложете ми едни синьо щъркелче Simple Smile   stork-boy Сега писах на таткото,понеже той няма да го има 4 месеца ,очаквам голяма еуфория.Вече  си имаме две момиченца,тайно се надявахме на момченце,но направо не можах да повярвам. Crazy Всичко е наред с бебчо,взеха ми цитонамазка и влагалищен и така до следващия път.
По тази табличка ,която пуснахте ми излиза момче,т.е. в случая е вярна.

# 94
Здравейте, момичета! Аз съм нова и много бих се радвала ако ме приемете  Hug С термин 23.10.2015г. съм.  Simple Smile

# 95
  • София
Момичета, срещата за утре ли е или за неделя?
Ако е утре аз ще пропусна, че имам други ангажименти Simple Smile Но се надявам съвсем скоро да има още една  Hug
Голди, мернах някъде че ще си с кола - има паркинг ЗАД Лиляна Димитрова (входа е покрай залата откъм кракра) и обикновено там има местенца Simple Smile

# 96
  • София
Eos, останах с впечатлението, че ти предложи събота по обяд, защото следобеда си заета. За неделя за пръв път чувам newsm78
Благодаря за инфото за паркинга, дано няма навалица  Hug

# 97
  • София
Може да съм мислила да неделя и да съм написала събота..типично за мен Simple Smile  newsm78 newsm78
Наистина следобяд имам ангажимент, но ще дойда за малко да ви видя Simple Smile

# 98
здравейте, погледнах и аз таблиците и по двете ми излиза момче, което и до момента твърдят, но след ФМ ще съм сигурна. С дъщеря ми и двете таблици са верни. Нианка, Пчеличка, дано бързо отшумят проблемите.
Мецани, дано и при теб не се повтаря болката!
Денис, надявам се, че всичко е наред и следващото посещение в болница е през октомври.
Шмокси, силно стиснати палчета да се прибереш скоро в къщи и да не се повтаря случилото се.
Аз де се оплача малко, сутринта майка ми направи бъбречна криза в комбинация с високо кръвно и мениер и толкова много се изплаших, че изпаднах в някакъв ступор. Добре че Личния лекар се отзова незабавно защото не знам какво щях да правя. Сега се моля да се оправи и да не стигаме до болница.

# 99
Стискам палци на всички с проблеми, да отшумяват бързо и дано няма нищо сериозно!  Peace
Аз тъй като още съм малко притеснена от последния преглед, в който не разбрах какво точно ми ми има и доколко е сериозно, в понеделник имам час за друг лекар и се надявам и при мен да са ок нещата  Praynig
malachika, стискам палци и за майка ти бързо да се оправи, високо кръвно и мениер са често срещани в този сезон  Close но с подходящо лечение минават!

# 100
Отдавна не съм се включвал и сте изписали света.Поздрави на всички с хубавите новини ,а на по проблемните бъдещи мами пожелавам бързо решение на проблемите.Аз след прена теста се оказа  ,че гашите ще са ни розовки:) След 25 години пак момиченце,хубавото е,че за момента ги правя красиви:)

# 101
  • при моите деца .....
Привет!
Дочетох старата тема и сега да се запиша в тази, ще се връщам да прочета и тази.
Аз днес ходих на втори БХС - на ултразвуковото изследване - всичко е нормално, няма нищо притеснително, дано и с кръвните изследвания е така.  Praynig
Потвърдиха - момче ще е!

И аз съм изморена.
Честит ден на семейството!

Хубава вечер!

# 102
Честита принцеса, Ифко!

Момичета, това което ми показаха с пръстена е малко по-различно. Пак на конец се връзва и се държи над разперената длан. Пак ако е чертичка е момче, кръгче - момиче. Като покаже веднъж се спира и се прави отново, в един момент пръстена спира да се движи. На мен ми показа три момчета, на други колежки по едно,или две деца и колкото пъти си го правиш все излиза едно и също... Не знам дали е вярно, но е странно със сигурност. 

# 103
Ифко, поздравления за розовите гащи  stork-girl

Аз утре съм на ФМ, ще помоля за едни силни палчета всичко да е наред с бебо и да се покаже, та и ние да знаем какви гащи да приготвяме  Laughing

Лека и спокойна нощ!  smile3524

# 104
Добро утро  newsm53 Аз почивен, не почивен съм си от ранно ставащите Simple Smile Честито на всички узнали пола на бебчовците Simple Smile
Аз искам да попитам какво точно представлява този преглед БХС  newsm78 Аз БХС казвам на кръвните изследвания, които правихме в 12-13 г.с. за синдром на Даун. А като Ви чета някакви ехогравски Ви правят на Вас, така ли е или нещо бъркам  Blush
И още един въпрос, кога е третата ФМ и някой от Вас ще си я правят ли ??? На моя лист от тази втората ФМ пише контролен в 32 - 37 г.с.  Rolling Eyes

Хуууууубава събота от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт