Отговори
# 75
Диамандче, и на мен на всички таблици и какво ли още не ми излиза момче, но вчера доктора каза, че си залага главата, че е момиче  Joy явно докато не родя ще си има съмнения  Rolling Eyes макар, че на тази ФМ гледат и яйчници  Rolling Eyes

Лепнете ми моля един розов щъркел  stork-girl, пък каквото - такова  Hug

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 09:50 от Vessi-barabesi

# 76
  • София
На мен по таблицата ми излиза момиче и уж е почти сигурно, че е така Simple Smile Ама ще видим на 20-ти на ФМ какво ще излезе.

Рокси, оправих линковете и бройката. Моля те, ако имаш време, да видиш дали са точни цифрите  Praynig

# 77
На мен по всички гледанки, включетелно и пръстена, и табличката ми излиза момче, но преди месец доки каза, че е момиче.

# 78
Благодаря за новата тема  Hug както винаги прекрасна

belle dame
аз ходя на ЖК в Надежда, на този етап съм много доволна, разбира се винаги се подготвям че в определеният ми час няма как да вляза, но пък прегледите са обстойни според мен и накрая ти дават лист с размерите и т.н. на бебо. Ако нещо конкретно те интересува пиши ми ще ти отговоря стига да знам

Иначе на мен според този календар ми излиза момче, а доки каза момиче, но все пак чакам ФМ на 01.06, за да кажат със сигурност, че като ви чета и вече се замислям.... Grinning

# 79
Привет и благодаря за темичката  newsm51 smile3525
Аз повече ви чета и лежа,имах прищипан нерв и две седмици не съм ставала.Ужасно беше,но вече ходя до едното място и до кухнята.Ако ми отпусне смятаме да ходим за 4-5 дни до Трявна
малко на разходка и на чист планински въздух.
за море не мечтая.ММ ако желае ще си топи прелестите тук във Варна.
На всички нови мами добре дошли
на мамите с проблемчета стискам палци
а на разбралите ританки честито
ние и на втората ФМ се потвърди че си имаме пишки,ще бъда свекърва,вече си представям новата длъжност.Даже единият тъй си вирна пишлето,че ММ рече тати,малко по тактично бе как и го показваш.Реках му ами хубаво е.
засега се очертава 100% раждане с операция при мен

# 80
Всякакви такива таблички, калкулатори и т.н. дават момче (разбира се ако това е месеца, защото сме малко гранични). На ФМ в 13та седмица(което май не било точно ФМ)  лекарката имаше сериозни предположения за момче и се обоснова доста убедително. Сега ще трябва да почакаме до 10 юни на ФМ за потвърждение, но да си призная съм склонна да вярвам, че ще е момче, независимо, че ми се щеше да имам и момиченце   Rolling Eyes Това със пръстена не съм го пробвала, но пък ето още разни забавни признака http://manuela.moetodete.bg/blogpost_3160_0.html хахаха

# 81
На мен по таблицата ми излиза момиче и докторката последният път предположи момиче, но ще си чакам ФМ, за да са сигурни нещата Grinning

# 82
Добър ден .Simple Smile

Загледах се и аз с интерес в таблицата. Показа ми - момиче. За сега потвърждава информацията от докторката. Wink Но след като прочетох, че вече има разминавания в казания пол , започвам да се замислям.... Thinking

# 83
  • Пловдив
При мен по таблицата не мога да преценя дали се пада момиче, защото навърших 22години през  Февруари. Иначе за 22г. се пада момиче, както се потвърди на 100% на ФМ и на миналия преглед при АГ, но в 12г.с. ми каза, че виждал момче, но не било сигурно само подозирал. Като родим ще се види наистина на 100%  Laughing А за прегледа на ФМ моят излезна 80лв, но си беше включен диска в цената + 9 снимки.

# 84
  • В къщурката на хълма на феите
на мен ми излезе момиче, ама пък аз съм запънала краката, че ще е момче .. сега да видим кой ще познае Mr. Green

# 85
В таблицата по принцип се гледа възрастта на майката, когарто е заченала Simple Smile Горе има инфо...
Значи не е 100% сигурна като гледам колко разминавания има, просто ми беше интересно Simple Smile
На мен с пръстена ми се падна момиче, но не знам дали го правихме правилно...

То има и един друг метод "на Маите". На това пък ми се пада момиче...Ще падна  Joy
Към числото 49 се прибавя месеца на зачеване на бебето. От сумата,която се е получила се вадят пълните години на майката ,през които тя през по-голямата част от бременността си е била - като тук принципа е когато годините са напр. 22,6месеца се броят 23,а при 22,5 се броят 22г. И след това от разликата последователно се вадят числата от 1-9 докато спрете да можете да вадите. Ако то е нечетно е момче,а четно - момиче.

Роксана и Мецани, благодаря за инфото. Ще нося флашка  Hug

# 86
  • Сливен
Шикер, в предния пост забравих да ти кажа, че при мен и при трите бременности тази таблица позна. Ако бяхме направили бебето февруари, а не януари, щеше да е момиче както искаше ММ, за мен е важно обаче всичко да е наред. Аз съм си ги нашарила така че нямаше значение, обаче предния път много, ама много държах да е момиче, мечтаех си за моята Ивайла и си я получих.
За кръвната група - мен при всяка една бременност ме изследват и винаги е В+, докторката ми каза, че тези бележки нямали юридическа стойност във времето и по-добре всеки път да се изследва за по-сигурно. Иначе методът си е такъв с тези пластмасовите нещица - миналата година учих Микробиология, та там ни обясниха подробно, просто методът си е такъв.
 За фб групата - моля вис е пращайте ми линкове към профилите си, в противен случай се почва едно писане на ЛС докато се открием.
За ражданията - и двата пъти преносих , и двата пъти родих нормално, втория път далеч по-лесно от първия, но и двата пъти за 2-2,5ч. всичко приключи. Първия път и мен ме шиха с пълна упойка (39 шева все пак не са малко).
Това е , друго не се сещам - хубав петък  Hug

# 87
  • В къщурката на хълма на феите
Към числото 49 се прибавя месеца на зачеване на бебето. От сумата,която се е получила се вадят пълните години на майката ,през които тя през по-голямата част от бременността си е била - като тук принципа е когато годините са напр. 22,6месеца се броят 23,а при 22,5 се броят 22г. И след това от разликата последователно се вадят числата от 1-9 до получаване на едноцифрено число. Ако то е нечетно е момче,а четно - момиче.
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms ми не е честно пък, пак момиче се пада Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

между другото и мен сега пак ще ми проверяват кръвната група, вчера пуснах теста на Куумбс и в понеделник ще разберем дали все още съм В- или вече не Mr. Green Mr. Green

# 88

То има и един друг метод "на Маите". На това пък ми се пада момиче...Ще падна  Joy
Към числото 49 се прибавя месеца на зачеване на бебето. От сумата,която се е получила се вадят пълните години на майката ,през които тя през по-голямата част от бременността си е била - като тук принципа е когато годините са напр. 22,6месеца се броят 23,а при 22,5 се броят 22г. И след това от разликата последователно се вадят числата от 1-9 докато спрете да можете да вадите. Ако то е нечетно е момче,а четно - момиче.

Момиче  newsm44, а по другата таблица е момче, но незнам дали дъм го сметнала правилно  newsm78

В общи линии в началоо на юни ще разберем, а средата на октомври ще знам със сигурност.  baby_neutral
Всичко си зависи от генетиката на родителите и повече на майката.
А някъде четох, че ако де орави по-често секс, мъжа започва да произвежда женски сперматозоиди, при по-рядко -обратното повече мъжки ..... Или беше обратно  newsm78...... Сега ще потърся и ще потвърдя.  Whistling

Лека корекция оказа се точно обратното - честия секс води до момче, по-нарядко момиче
моля мамите знаещи 100% пол да помислят и споделят дали е така. По това проучване и моя случай, чакам мома......  Praynig

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 11:38 от Дудинка П

# 89
Привет, момичета!  Hug Как сте днес?

Включвам се да напомня за срещата утре, събираме се между 11:00 и 11:30 на входа на парк Заимов, откъм Лиляна Димитрова. С нетърпение очаквам срещата ни   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт