Отговори
# 150
Аз пия Огестан - фолиева +витамини.

# 151
Привет!
Ами да оставим срещичката за 30-31 Peace
Витамини не пия от док(и той и акушерката казаха за сега да не се тъпча ,ако няма нужда), но си пия едни капки есенциални мастни киселини на Аквасорс с омега незнам си колко си....
И магнерот 3х2, но ако няма стягане по натам ще ги намалим.
Лек ден, сладурани! Heart Eyes

# 152
Добро утро, прекрасни   bouquet

Много сте готини на срещичката уикенда, другия път и аз идвам, обещавам  Peace

Бях обещала на някой, мисля че на eos, да дам отзиви за рокличките, които си поръчах от asos.com. Това са те:

Скрит текст:

Първата е от много приятна лека материя - не се мачка, ще е супер за лятото. Много е готина за носене. Има още няколко подобни модела, мисля и тях да поръчам, че да съм напълно оборудвана за летния сезон. Поръчах 10 и ми е перфектна.

Втората, за съжаление ми е голяма, въпреки че пак е 10ка.  Sad Ще видя дали може да се преправи, ако не я връщам. Иначе е много красива, хич не ми се иска да я връщам.

Витамини и аз засега пия Огестан, Омега 3 и Магнезий. Днес съм на преглед, ще питам дали някакви други трябва да започвам.

Иначе, момичета вие мислите ли да правите фетална ехокардиография?  newsm78 На мен на ФМ не ми казаха, че трябва задължително да правя, но се чудя, понеже баща ми има сърдечна операция за смяна на клапа (което било вроден дефект). Ще питам днес АГ какво ще каже, но сигурно ще направя, за всеки случай.

# 153
  • Пловдив
Добро утро, нещо тези дни се умълчахте. Как мина срещата на софийските мами.  Simple Smile  Пловдивски мами хич ги няма  Confused  Аз за витамините от 10 дена минах на Допелхерц Актив Мама + Омега 3, преди това бях само на фолиева. За сега като цяло се чувствам супер, бебка е много шавлива. Вече като шава и ми изкача кожата, тати много се радва  Laughing

# 154
  • София
Здравейте!
Аз уикенда бях на гости при свекърите и малко ви изпуснах.
Честито на всички за хубавите резултати и на тези, които са узнали пола.
Аз съм много щастлива. И девера ще има бебче, само 2-3 месеца ще е по-малко от нашето. Свекърите не знаят къде се намират от щастие. От 10г чакат внуче и сега 2 накуп.
Софиянки, много сте хубави и усмихнати. Следващият път и аз се надявам да присъствам.
Аз не пия витамини. Опитвам се да ги набавям от храната.
Никога не съм пушила и кафе не пия често, откакто съм бременна съм изпила само една бяло фрапе.
Хубав ден!

# 155
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз днес си поспах по до късно.Кръста взе да ме отпуска и много се радвам, но все пак ще направя още една консултация с невролога.
За витамините и аз до момента нищо не пия. Само фолиева 3х1 , увеличиха ми я заради таласемията. Може би от следващия преглед док. ще ми изпише и витамини.
Момичета дайте да видим една снимка от срещата Simple Smile Аз не съм в групата във ФБ така , че няма как да си видя Simple Smile
Хубава и успешна седмица на всички  Hug

# 156
Привет и от мен Simple Smile
И аз витамини не пия освен фолиевата, която като ми свърши блистера и спирам. Но магнерот днес ще си купя и го почвам, че много ми се схващат прасците вечер. Нямам иначе стягане на корема, ако имам е два - 3 пъти в седмицата за много кратко, но може би защото спортувам активно и имам нужда от магнезий  newsm78
Варненки, айде наистина тогава за 30 - 31.05. да се организираме нещо, или другата седмица през седмицата също мога между 25.05. и 29.05., ако и Вие можете съм ЗА  Peace

# 157
Привет  Hug Срещата мина добре, побъбрихме си и беше много приятно Simple Smile Запознах се с готини бъдещи мами. Следващият месец ще организираме нова среща, дано се включат повече мами от форума.
Относно витамините - пия Феро Фолгамма, Магнезиев диаспорал и от време на време Пренатал. Но при мен се налага, защото хемоглобинът ми е паднал.

Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден Grinning

# 158
Ох, следобед съм на ФМ и съм нервнаааа. Дано всичко и наред с бебо!  Praynig Ние се пооправихме вече. Днес последно пия антибиотика, но определино ми просветна и живнах. Даже си изненадах, че тока лесно го понесох този антшбиотик (Еритроцин), не ме заболя стомаха като друг път... Трябва да вземем матрак за леглото на малкия, чи сме го поръчали и до края на седмицата ще дойде. Свекървището ще дойде след малко и ще й правя кекс.... Колко съм мила... Mr. Green

# 159
diamond на мен беше обещала   Sunglasses много са хубави! Аз също поръчах,нооо тотално обърках номерата, аз също съм за 10ка, а поръчах 14ка Joy на всичкото отгоре едната рокля ще бъде и за сватба, на която съм след две седмици и ходих да се моля на една шивачка да ме спасява Grinning отиди и ти ще ти я стесни  Wink днес съм на преглед, стискайте палци, нямам търпение да видя бебито Party

# 160
Здравейтеееее!
Чета ви редовно, но рядко пиша  Wink
Сега видях, че съм забравила да кажа и термина си - 14 октомври.
Моля да ми сложите  stork-boy , и двете лекарки, които ме следят, показаха пишока  Laughing
Миналата седмица бях на преглед  и излязох малко притеснена, тъй като съм качила 8 кг... А понеже съм миньонче, още повече ми личат. Имайки предвид факта, че се старая да се храня здравословно, избягвам сладко, тесто и пържено, лекарката достигна до извода, че най-вероятно си дебелея от витамините (пия Огестан). Посъветва ме да ги спра, а другата, която ме преглежда, ме насърчава да си ги пия  smile3506 smile3506
Сега се чудя и мая какво да направя smile3511
Някоя от вас, мили мами, има ли подобен проблем с витамините?
P.S. Радвам се, когато чета добри новини от вас! Пожелавам от сърце на всички до края да е така  Hug

# 161
Ив, ако наистина се стараеш и се храниш здравословно, аз лично мисля, че няма нужда от тези витамини  Rolling Eyes Бебчо си взема каквото му е нужно, ако има някакви липси в организма, те ще са за сметка на майката  Peace
Аз лично не пия витамини, а и много мами тук назад споделиха, че също не пият Simple Smile

Може ли пак да помоля да ми смените щъркелчето на  stork-girl

# 162
Момичета,
Незнам при вас как е, но аз се пъпча като пубертетка. Илизат ми по лицето /"а хич не обичам д стискам пъпки"/, на деколтето едни такива ситни ми излизат ..... Пфффффф  Crazy

# 163
Здравейте, мамита !
Не пиша, но редовно ви чета, аз съм с трета бременност и от опит избягвам всички синтетични витамини, ям синьозелени водорасли.
Предстоят ми 4 държавни изпита и направо ми треперят гащите ( завършвам за акушерка).
Успех на всички

# 164
Iv_86 аз пих Пренатал и ги спрях, защото качих доста килограми, старая се да хапвам повече плодове и зеленчуци и  разнообразни. Мисля, че това е достатъчно. А и вече излязоха и българските по пазара Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт