Отговори
# 225
Здравейте, и аз да се присъединя към питането на Дездемона към варненки, за феталната морфология във Варна. И по - конкретно, има ли добри отзиви за доктор Максим Яков от МД като лекар при който да се направи този преглед?

Както казах по-горе аз ходих при Цонев. Нямам никакъв опит с докторите от Майчин дом във Варна.

# 226
Влизам да дам бърз отчет. 18 седмица, 265 гр. Каката онемя като го видя Simple Smile
Записаха ми час за ФМ чак за 12.06 и се чудя дали да не отида и до Фемина преди това.

# 227
Аз хормоните на ЩЖ и ПКК си ги пускам всеки месец. Хормоните ми ги предписва ендокриноложката и ми ги поема фонда, а ПКК сама си я пускам, най-скъпия вариант е 11 лв...
Не е шега работа, ако не се чувствате добре, а от лекаря няма съдействие - сменете лекаря  Peace

Какъв фонд?

# 228
  • София
Извинявай, хич не се усетих, че е неясно  Simple Smile Имаме от работата Допълнително здравно осигуряване, та от там ми възстановяват изследванията, които са предписани от лекар.

# 229
Извинявай, хич не се усетих, че е неясно  Simple Smile Имаме от работата Допълнително здравно осигуряване, та от там ми възстановяват изследванията, които са предписани от лекар.

Аха, ясно, мерси  Simple Smile
помислих да не съм пропуснала нещо, от което мога да се възползвам  Embarassed

# 230
Не е шега работа, ако не се чувствате добре, а от лекаря няма съдействие - сменете лекаря  Peace
да, определено се замислям за това.

Имаш ли лимит в твоя фонд. Аз съм до 500лв и вече почти ги похарчих Sad((

# 231
Мили мами, искам да попитам дали има някой ходил на училищата за родители в София и евентуално да сподели впечатления. Аз гледах тези в Мол София и Тина Киркоова, но ми е интересно дали има някой с лични наблюдения Simple Smile

# 232
И аз се вълнувам от тази тема. Имам позната, която е ходила в Мол София и ми ги препоръча. В Токуда също съм чувала, че е много хубаво. Събирам и аз впечатления и от 1.6. смятам да се посветя на подобни неща - училище за бъдещи родители, йога, пазаруване и всичко, посветено на бебенцето Simple Smile)))

# 233
Момичета, бяхте писали по-рано за един филм с три бременни. Бях си записала името му, но не помня къде. Ако някой го знае, може ли да ми го подшушне, че тази вечер ММ го няма и ми се струва добре да се възползвам Simple Smile))

# 234
Аз утре ще ходя на такава лекция тук в Сливен. Темата е "Съвети за това как да подготвите дома си за новия член на семейството - практически съвети и насоки. Специалист по неонатология ще разкаже за спешни състояния в детска възраст и как да реагираме в различните ситуации."

# 235
Момичета, бяхте писали по-рано за един филм с три бременни. Бях си записала името му, но не помня къде. Ако някой го знае, може ли да ми го подшушне, че тази вечер ММ го няма и ми се струва добре да се възползвам Simple Smile))

Мисля, че беше "Очаквай неочакваното", но не съм сигурна  Thinking

# 236
Здравейте, някой от Пловдив за правил ли е фетална морфология при Иванов? Следящия ми лекар ме изпраща при него в 21 седмица за 4д.
Исках да попитам дали пиете Флурин.Ходя при двама зъболекари- единия тотално го отрича, другия да го пия иска. В голяма чуденка съм и аз

Моля ви не пийте каквито и да е такива таблетки съдържащи флуор, аз съм хомеопат и последната ми квалификация е Хомеопатична детокс терапия, холандеца Тон Янсен, който ни обучаваше разказваше ужасни неща за употребата на флуорни таблетки по време на бременността, а и не само по време на бременност.
Разбира се всеки има право на мнение, но прочети има много информация по темата и тогава направи информиран избор

# 237

Мисля, че беше "Очаквай неочакваното", но не съм сигурна  Thinking
[/quote]

супер, благодаря ти   bouquet

# 238
Добър вечеррррр  Hug

Честито на всички узнали цвета на гащите   bouquet

Шмокси много неприятно, дано не се стига до серклаж, полежавай повечко, важното че девойката расте  Hug

Меци , ще чакаме да дадеш отчет дано всичко е наред с това сърцебиене   bouquet Praynig

Малачика толкова хубаво, че си успяла да заведеш каката  Peace

Добре дошли на новите мами, лека бременност

Къщата на здравето ще се допитваме до теб за мнение, нашата предишна Педиатърка, тотално отричаше флуора и даже ми каза да чета пастите за зъби  Peace

# 239
Моля да ми сложите  stork-girl smile3502

Общи условия

Активация на акаунт