Отговори
# 540
Според предишната ми АГ от морската вода няма как да се прихванат гъбички и бактерии. Не знам дали е вярно. Тя ми беше казала да си ходя на плаж, да си плувам, да си правя секс и да си живея живота. Ходех си и по барове и клубчета. Все пак ми беше последното лято без дете. Това лято живот и здраве пак ще ходя, че ще ми е последното лято с едно дете  hahaha С ММ само чакаме майка ми да дойде да гледа малкия и откриваме сезона.

# 541
  • София
Аз също смятам, че гъбички от морската вода не се хващат, има естествена пречиствателна станция в морето  Peace
Виж с басейн не бих рискувала, както и с претъпкан, замърсен плаж - гъбички е много по вероятно да се хванат от пясъка, където е лежал или ходил заразен човек.
Аз си поръчах бански, чието горнище покрива целия корем (като туника е ) и вероятно ще стоя с него на плажа, ще влизам и във водата със сигурност, но може би ще ходим сутрин преди 12 и следобяд след 16 часа. Така или иначе в средата на юни температурите за мястото където ще сме г дават около 25 градуса, а водата около 20. Та едва ли ще е много подходящо за целодневни киснене Simple Smile

# 542
Здравейте, много сте изпизсали   bouquet

по въпроса с раждането след няколко часа контракции и се наложи секцио, бях с избор на лекар...моята си АГ, която ми води бремеността и сега, в Тина Киркова, звъннах й както се бяхме уговорили ...и се разбрахме след 20 минути в болницата, така й стана, тя дойде и цяла нощ с мене, сега пак мисля да направя така живот и здраве. бях във вип стая, по две жени с обща баня/тоалетна със съседната стая (мисля по 40 лева бяха....но преди повече от 5 години). Този път ако каже нормално, нормално ще раждам каквото тя прецени  Wink сега незнам колко струва избора на лекар и стая....

морето нямам търпение и завиждам на тези, които сте на морето и аз мисля да се топя във водата иначе под чадъра..... ако е много жега   grinning039

# 543
Здравейте! Ние утре тръгваме за една 6 дневна почивка в Гърция и нямам търпение Simple Smile Аз ще си карам със старите бански, като ще си седя под чадъра.
Искам да ви се похваля, че от днес се сдобихме с още един домашен любимец. Нали темата е бебешка и реших да разкажа. Кученцето е само на 7 дни, пълно бебе, още не е прогледнало. Порода белгийска малиноа, в развъдника на службата ни когато се родят женски кученца и ги раздават защото били по-лоши от мъжките и не се поддавали на дресура Simple Smile Типично по женски. Сега тренирам за октомври, хранене през час, забърсване с мокри кърпи и тн. Голям майтап.

# 544
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Аз най-сетне намерих време да ви изчета.
Относно раждането, и аз съм с две ръце ЗА естествено раждане, но ... При мен най-вероятно няма да се получи. Първото си дете родих със секцио заради седалищно предлежание /може и да съм споменавала вече/. И двамата доктори, които ме следят казват, че и второто ще трябва да е със секцио. Аз съм си мислила, че ще мога да родя нормално, тъй като са минали повече от седем години от първия път. Имам още време, ще мисля и ще говоря с докторите отново. Първият път раждах в Окръжна болница-Варна, бях с планирано секцио, прави ми го доктора, който ми води консултациите тогава. Избрахме си дата, той каза, че ще ми направи секциото, да не се притеснявам. Без никакви уговорки с подробности, не са ме питали каква упойка искам, не съм си избирала анестезиолог. Само дата и доктора. Не съм плащала нищо, защото беше по медицински показания. За следващия път ще видим.  Wink
Ходих днес на ЖК при доктора по каса. Пусна ми изследвания, кръв и урина, резултатите ги гледах, има тук таме стойности различни от нормите, но съдейки по предишните изследвания, всичко е в рамките на нормалното. Другото интересно е, че доктора ми каза, че бебето е момиче. На предишната консултация беше казал момиче, но не беше 100% сигурен. Днес отново каза момиче ... Rolling Eyes newsm78 Въобще, забавно е при мен, единия си твърди, че е момче, другия момиче.   Joy
Така че ще си чакам още за да разберем със сигурност какво е бебето в корема ми ...
Морето и аз го чакам с огромно нетърпение. С Емч ще се гледаме това лято, той завършва градина в края на седмицата и след това ВАКАНЦИЯЯЯ... от кога я чака и няма търпение да приключи с детската градина. Смятам да си ходим на плаж, а когато мъжо не е на работа и той с нас. Ние много обичаме да плажуваме, добре, че живеем във Варна.   grinning039

# 545
Здравейте, днес бях на ФМ в Марковс. Потвърдиха пола, момиченце, 318 грама, всичко е ок с бебка. Казаха ми, че съм доста стегната, и ме пита дали пия магнезий. Казах му, че пия Магнезиев диаспорал от месец но не виждам промяна, и той ме посъветва да го сменя с Магнерот. Ако някоя от вас пие Магнерот, може ли да ми каже дали таблетките са големи, аз не мога да гълтам  големи таблетки, и затова почнах с този диаспорал.
 А утре съм на преглед при мойта доки в Щерев. Готови са ми изследвануята, хемоглобинът ми е паднал на 113, и имам завишени левкоцити от показаната норма, да видим утре доку какво ще каже.

# 546
Аз пия Магнерот и хапчетата са големички. Аз по принцип нямам проблем, но тези ги пия с доста водичка. НО можеш да си ги чупиш на 2, на 4 или на колкото  трябва.

# 547
аз също пия магнерот и наистина не са големи хапчетата, но с вода да се пият и няма прблем

# 548
Malachika, честит нов член на семейството  Hug Само да попитам - защо не оставят кученцата да станат на поне 30-40 дни и тогава да ги раздадат?  newsm78

# 549
  • при моите деца .....
Здравейте! Ние утре тръгваме за една 6 дневна почивка в Гърция и нямам търпение Simple Smile Аз ще си карам със старите бански, като ще си седя под чадъра.

Весело изкарване, приятни емоции.... Очаквам после разказ в картинки  Laughing

Ние тази година ще пропуснем морето.... Дъщеря ми я записах на лагер.
Първия път родих нормално, но с доста шевове, но всичко се забравя.
За сега - не сме коментирали все още.

Хубав ден от мен!

# 550
Здравейте,всъщност съм ichkata83,но понеже ни се развали лаптопа,а оттук не ме пуска си смениг ника,та ако мога да помоля да ми го смените...
Чета ви редовно,но не ми стига време да пиша ,а и през тел мразя...пффф.
Аз бях понеделник на трета ФМ ...засега всичко с момата е наред.
Позакъсах го с бъбреци...всъщност излезна цистит,сега пък зъб ме мъчи...
Относно раждането родих нормално без упойка общо след 2 нощи от първата контракция,като нямах уговорка с лекар,сега като че ли ми се иска ако всичко е нормално и не се налага секцио,да си се уговоря с лекар...най-вероятно пак към Окръжна Пловдив ще се насоча.
За покупки мисля чак живот и здраве септември в началото да се замисля

# 551
  • Сливен
Здравейте,всъщност съм ichkata83,но понеже ни се развали лаптопа,а оттук не ме пуска си смениг ника,та ако мога да помоля да ми го смените...
Не разбрах с кой ник да те оставим - със стария, или с този , с който си писала сега  newsm78
И аз се чудя как ще стане работата с морето, къпането и стоенето на плажа.
И на мен като на Шикер, ми стана чудно за малкото кученце, 7 дни са твърде малко, няма ли нужда от млякото на майка си?
Хубав ден  Hug

# 552
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси с новия ник иска да е момичето Peace

# 553
.....за морето тази година мисля да пропусна, с много бяла кожа съм малко не ми понася слънцето и жегата и реших, че ще трябва да се крия по цял ден и да ходя рано сутрин до 10:00 и след 17:00.
Ще посетя Банско края на юни, планина, прохладно и басейн и това май ще ми е пътуването след това не смея да ходя никъде Simple Smile

....лоши изследвания доктора ми ме изненада вчера с изследванията на урина- белтък, левкоцити и бактерии! Кръвни изследвания- нисък хемоглобин, утре съм на ФМ, а във вторник пак на консултация за изписване на лечение и направление за нефролог, отделно и трябва да посетя кожен, поради наличие на невродермит, който нещо се изостри тези дни. Разтревожих се ...очертават се две седмици прегледи и лекари и се изнервям Sad

.. а междувременно бебо си рита и шава в момента Simple Smile

# 554
  • при моите деца .....
И аз мисля, че трябва да си пусна ПКК - много се задъхвам... да проверя хемоглобина....
Ще питам на ЖК като отида или може сама да си пусна....

Общи условия

Активация на акаунт