dam4o
наздраве 
За нашето Вале и нейните момичета виртуално подаръче , по случай ваканцията .Наслаждавай и се.
Мъжа ми ми се подиграва че като не мога да ги гледам от хартия и пандлки си ги правя китките .
наздраве 
Мъжа ми ми се подиграва че като не мога да ги гледам от хартия и пандлки си ги правя китките . 

Климата в Кардиф определено ще е по-различен от нашия - ние сме доста по на север, а и нямаме море наблизо, но доколкото си спомням от моето ходене - разлика във вятъра нямаше 

иначе като не сме в акция - пак той пакетира, ама пари - нъцки 
верно, че е лятно, ама си е якенце! Ходихме до един магазин с рибарски принадлежности - то ми се зави свят какви неща имало, за да се лови риба
Понеже тук като хванат риба и я пускат обратно - за ядене си купуват от магазина
то толкова много неща и чалъми как да хванеш риба без да я нараниш, какъв трябвало да е живарника, че рибата да е щастлива
ама как да кажеш, че те не ти трябват, тъй като ние каквото хванем и го ядем
Два часа откарахме в този магазин
От там отидохме в Лидъл, че ни е по път и си купихме саламииииииии
от там към футболния клуб, че започна картотекирането на играчите за следващия сезон и деня мина......Тъй като темата на днешния ден беше риба - за вечеря ядохме риба
сега съм на винце и спокойна музика. 

Реших в понеделник да отида, сега пак гледам, че ще вали цяла седмица. Ей така ще си ходя всяка седмица 

Ако си нямаш, да ти купя една? 

разкошна гледка!!! Пожелавам ти да й се наслаждаваш колкото години ти пожелаеш!!!! Грабвам една щайгичка череши
Тук череши вече има - за черешова задушница не намерих...
случват се и такива неща. Бебчо категорично ти е показал, че трябва първо за него да мислиш
Това са хубави емоции, нищо, че в момента не ти дават да спиш 
изобщо не ми се коментира
но пък когато един човек за последните 2 години е почивал 2 дни /отказва работа само на 25.12/ нищо не мога да кажа, когато реши да се забавлява и да си дава парите за неща, които му носят кеф и почивка. Той реши само да обновява екипировка, че у дома има всичко за морски риболов, а и кума ни има и гемийка, а в къщата на мм има всичко за гьолски риболов, че е израстнал до я. Жребчево, ама то накрая много обновяване стана
За мен е важно той да се забавлява, пък парите - по-добре дадени там, отколкото по кръчми 
аз много добре си спомням еуфорията 94г и пак искам!!!
Миналата седмица учиха посоките на света, компаса и как да се ориентират в природата без компас - та днес ще ги водят в един природен резерват и ще правят състезания по ориентиране - с компас, с gps и без нищо
Раздадоха им gps-и, които се носят на ръката като часовник - малкия е супер въодушевен. Сега ще хуквам да мажа със слънцезащита и да го водя към училищния автобус.
Препоръчани теми