Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 733
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Значи и това притеснение ми отпада, щом и при теб е така, явно е нормално усещане  Hug
Ще чакаме да пишеш утре, аз също ще споделя след прегледа...
Успех  Hug

# 556
Жана,Марси, хайде скоро пункция и задно на трансфер Simple Smile Аз при стимулацията нямах проблеми ,но пункцията ми беше тежка...затова изчаквам един цикъл и съм на ЗЕТ...вероятно с вас Simple Smile Стискам ви палчета и добра реколта  Mr. Green

# 557
Ето ме мен - хиперстимулирана  Tired
Взеха ми кръв за някакво изследване и чакам да ми се обадят, за да отида да ми поставят някаква инжекция...
Трансферът няма да е този месец  Confused

Змийче,  Hug успех и на теб  Hug

# 558
Жана, няма страшно. Така организма ти ще почине от всичките интервенции и хормони и ще си прибереш дяцата на спокойствие.
Змийо, кога се очертава ЗЕТа?

# 559
Еххх, Шоши, такъв си сладур Heart Eyes Hug, дай Боже Praynig

# 560
Жана, съжалявам за отменения трансфер, но Шоши е права може да е за добро  Hug Късмет другия месец. А аз утре пак съм на преглед, че единия фоликул Joy нещо много се е разбързал Simple Smile и е пораснал доста повече от другите. Доктора каза за евентуална пункция четвъртък или петък, но утре ще решим.

# 561
Марси, дано всичко е наред утре  Hug
Включват ми другата инжекция, даже ходих да ми я поставят и на 21.04. съм пак при доктора, да видим. Иначе на Гонала и Мерионала дозите си остават същите...
Притеснява ме, че се отлага трансфера, понеже ще стане юни месец, а нали в жегите не се препоръчват процедури...то всъщност защо е така?  Confused

# 562
Марси, дано всичко е наред утре  Hug
Включват ми другата инжекция, даже ходих да ми я поставят и на 21.04. съм пак при доктора, да видим. Иначе на Гонала и Мерионала дозите си остават същите...
Притеснява ме, че се отлага трансфера, понеже ще стане юни месец, а нали в жегите не се препоръчват процедури...то всъщност защо е така?  Confused
Не се притеснявай, моята процедура беше края август, началото на септември беше 40 градуса и не ми повлия негативно.

# 563
Жана, няма страшно. Така организма ти ще почине от всичките интервенции и хормони и ще си прибереш дяцата на спокойствие.
Змийо, кога се очертава ЗЕТа?
Ооо,Шоши, как си бременееш ти,спокойни ли са вече нещата? Аз чакам цикълчо след 10-на дена че да припкам да ми подготвят леговището за барбароните.Мисля като ми ги върнат да отпраша нанякъде че по-лесно да минава времето.

# 564
Офелия, благодаря ти за включването  Hug
Щом не е проблем, няма да го мисля  Grinning

# 565
Здравейте момичета 😓днес ми е 10ден а ми дойде бях на фемоден(не съм го спирала)обадих се на доктора и той ми каза да отида други ден за ултразвук😓😓😓😔😔много се притеснявам на какво може да се дължи това....И да ви питам възможно ли е да започна стимулиране с запушен нос(бях болна но съм на финала)благодаря предварително😘😘😘😘😘😘

# 566
Iskra92 , как си ? Беше ли на преглед, как мина ?  Hug
Аз май в тази тема не съм писала какво се случва  Blush
Скрит текст:
В понеделник ми беше пункцията и извадиха 31 яйцеклетки, 23 от които качествени. Понеже сме с мъжки фактор /много тежък/ и д-ра ни посъветва да оплодим яйцеклетки и с донорски материал за всеки случай.
Материалът на ММ, даден в понеделник, е бил отново с много лоши показатели и биолозите ни посъветваха повечето яйцеклетки да се оплодят с донорския материал. Та оплодихме 8 бр. с наш и 15 бр. с донорски.
Онзи ден ми се обадиха да ми кажат, че всичките 15 от донорските са се оплодили, а от нашите, противно на всякакви очаквания, 2 бр. са се оплодили.
Днес ми звъннаха и ми казаха, че нашите двечки се развиват чудесно и са готови за замразяване, а от 15-те донорски - за замразяване са готови 9, другите ще ги изчакат още 1-2 дни и пак ще ми звъннат.

Не мога да ви опиша колко много съм щастлива и как за нас това е абсолютно чудо...след всички негативни прогнози и коментари от медицинските лица, сега двечки да се развият перфектно...чувствам се направо уникално щастлива  Hug

# 567
Браво Жана! Супер бройка и ще имаш доста замразени ембриончета.Пожелавам ти следващия месец трансфер и след девет месеца живи здрави бебоци.

# 568
Браво Жана много се радвам и другия месец трансфер😘😘😘😘😘😘бях на преглед,но го одложиха за др.месец вече 3пъти се отлага дано е за добро💜💜😘😘😘

# 569
Благодаря ви  Hug
iskra92, за добро е, ще видиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт