Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 718
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Някой знае ли д-р Ставрев кои дни май месец ще отсъства?

# 571
И на мен ще ми е интересно. Аз си записах днес час при него за 5ти май. Записах го на регистратурата. После се чух с него и специално питах дали ще работи през 3те работни дни другата седмица, но ми отговори доста уклончиво "попитай на регистратура, те ще ти кажат"...

# 572
Здравейте, момичета! Много съм притеснена и отчаяна. Все не можем да започнем стимулация, заради завишен прогестерон. Втори месец вече отлагаме с д-ра. Миналия месец пих и противозачатъчни, но отново без резултат Sad Д-ра ми изписа марвелон и този месец и се надявам на чудо най-накрая и ние да започнем стимулацията...
Има ли някой от вас, на който да му се е случило същото и как се справихте с този проблем? Само да подчертая, че нивото на хормона не е много завишено, но все пак е завишен и д-ра каза, че в такъв случай, ако започнем стимулация,  яйцеклетките ще бъдат с лошо качество Sad

# 573
Моя прогестерон все беше завишен! И преди стимулации, и при пункции, и преди трансфер! Трудно нацелвахме момент когато да спада. Колко ти е прогестерона и кой ти е лекаря?

# 574
Прогестерона ми е 1.89 на втория ден от цикъла. Д-р Ставрев ми е лекаря.

# 575
При мен се получаваше следното: на втори ден , всеки път, прогестерон над 1,5. Ставрев ме караше да пускам и на другия ден, и тогава падаше. И това всеки път. Като го попитах защо така, ми обясни, че трябва да се улучи момента, когато този хормон започва да спада, което при мен явно е на 3ти към 4ти ден от МЦ.
Теб не те ли кара да го повтаряш на другия ден?

# 576
Не ме е карал да го повтарям. Просто ми изписва марвелон и така до следващия месец. И сега като ми казваш, че теб те е карал да повтаряш изследването, се чудя защо мен не ме е карал Sad

# 577
Всеки случай е индивидуален. Днес ли сте пускали прогестерон?

# 578
Да, права си. А прогестерона го пуснах в понеделник Simple Smile

# 579
Следващия път, ако пак е висок, пробвай на другия ден отново. Може тогава да е в норма.

# 580
Добре, благодаря, Шошии, ще послушам съвета ти Simple Smile

# 581
И при мен е така. Прогестерон беше 4 на втори ден от цикъла! Изписа ми марвелон, но не ми понесе добре! От какво може да е този висок прогестерон? 

# 582
Хмммм, интересно... Винаги ми е бил висок прогестерона, но никога не ми е предписвано нещо, а са ме карали да повтарям изследването на другия ден. Единствено след пункциите при резултат 1,8 направо си ми казваха, че не съм за ЕТ, а за ЗЕТ.

# 583
Да и аз за зет говоря. Не се ли сваля с нещо този прогестерон? От противозачатъчните получих нещо като нервна криза, силно главоболие, топли и студени вълни и ми дойде на 21 ден от МЦ!? Днес ми е трети ден, но не мога да се свържа с него! Не си вдига телефона и затова спрях противозачатъчните... Сега незнам какво да правя...

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 15:42 от iovis

# 584
Sinoby, какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт