Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 710
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
И аз днес на 2-ри ден съм с висок прогестерон,но не разбрах колко е точно.Утре ще го пусна пак и ако е спаднал тогава ще действаме...

# 586
Змийче, стимулация ли ще започваш или ще правиш ЗЕТ ?  Hug

# 587
За ЗЕТ съм,пункцията ми беше преди един цикъл,изчакахме да ми се възстановят яйчниците, ама пусто сега поже още един цикъл да се отложи...Ти кога започваш подготовката?Марси утре е на преглед,ти си май с нас някъде...

# 588
Ох, аз в понеделник бях на преглед, единия яйчник ми е леко уголемен...д- ра каза да е следващия месец трансфера. На мен   м/у другото ми дойде в неделя, на 21 ден...
Сега трябва да отида на преглед на 14-15 ден, да видим какво ще следва, аз си нямам на идея сега какво се прави ? Питах в другата тема, но никой не ми отговори  Tired
На кой ден се започва подготовка за ЗЕТ? Правят ли се изследвания някакви...знам, че всичко е индивидуално, но горе- долу поне някаква яснота да придобия, че ми е тъмна Индия всичко за напред  Confused

# 589
Ами при мен е така - ходя на 2-ри ден от цикъла,преглед дали няма задържан фоликул,кръв за прогестерон и ако всичко е наред - лекарства.

# 590
Точно както го е казала Змията. 2ри ден от цикъл преглед и прогестерон, ако всичко е наред почвате рецепта и чак на 9ти ден за следващ преглед.

# 591
Благодаря ви много, момичета  Hug
Значи- чакаме, не остана  Party
Успех  Hug

# 592
Sinoby, изпразни си кутията,за това не получаваш писма .

# 593
Здравейте аз съм пациентка на клиника селена започнах подгптовка  за Зет но тази сутрен получих кървене пия естрофем и аспирин някой имал ли е подобен случай и на какво се дължи това кървене

# 594
Ох при мен вече 4 път се одложиха нещата за стимулирането 😔😔😔чувствам се много зле...все нещо става и се обърква newsm78

# 595
iskra92 и моята стимулация така се отлага вече втори път заради завишен прогестерон. И сега се надявам, че поне следващия цикъл ще бъде наред. А на теб защо се отлага стимулацията?

# 596
sladkokote1914 Кървенето може да е от аспирина, пък може и цикъла да ти е подранил. Обади се на доктора и му кажи че си изкървяла.

# 597
Много ми е рано за цикъл преди 12 дена ми доиде утре ще опитам да се свържа с доктора дано да вдигне

# 598
Ох при мен вече 4 път се одложиха нещата за стимулирането 😔😔😔чувствам се много зле...все нещо става и се обърква newsm78
Горе главата, всичко ще се нареди  Hug
По-добре така и с успех накрая, отколкото в неточният момент  Hug
Отново заради настинката ли отложихте ?
Аз нямам търпение да ида на преглед в средата на месеца, за да видим как са яйчниците и да каже д-ра ще правим ли ЗЕТ през юни /ако всичко е наред с прогестерона и лигавицата, разбира се /  Praynig, нямам търпение да ми се случат нещата вече  Blush

# 599
Здравейте,
Обръщам се към тези от вас, които са пациенти на д-р Минев и им предстои или са правили инвитро процедура. Моля ви, кажете мнението си и впечатленията си от него. Знам, че има много пациенти и е твърде зает, но като цяло обръща ли индивидуално внимание, обяснява ли и има ли положителни резултати. Ние сме доста объркани и не знаем дали можем да му повярваме, защото се опасяваме, че може да гледат на нас като на конвейр. Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт