Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 700
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Обръщам се към тези от вас, които са пациенти на д-р Минев и им предстои или са правили инвитро процедура. Моля ви, кажете мнението си и впечатленията си от него. Знам, че има много пациенти и е твърде зает, но като цяло обръща ли индивидуално внимание, обяснява ли и има ли положителни резултати. Ние сме доста объркани и не знаем дали можем да му повярваме, защото се опасяваме, че може да гледат на нас като на конвейр. Предварително ви благодаря!

Focus_s, аз съм пациентка на д-р Минев и в момента съм бременна с близнаци.Наистина е много зает,но за мен е много добър и отдаден лекар.Когато и да съм му звъняла , винаги е вдигал.Не обяснява много , но когато питаш , винаги отговаря.Срещнете се с него и ще разберете дали той е вашия доктор.Аз винаги си подготвям въпроси предварително .Като цяло съм правила една стимулация и 2 ЗЕТ.Всичко при него и сега от 2 ЗЕТ съм бременна.

# 601
И аз съм при д-р Минев  Peace, има винаги доста хора. За мен е изключително добър специалист. Вярно е това, че не говори и не се обяснява много, това малко ме притесняваше по време на стимулацията. Обаче пък всичко беше наред и извадихм доста яйцеклетки. ММ все казва, че много му "работи главата", постоянно мисли и премисля и за това не говори много. Което пък е и по-добрият вариант.
Както е писала iskratan, нямало е момент, в който да му звънна и да не си вдигне телефона, да попитам нещо и да не ми отговори, да не ми обясни.
Предстои ми ЗЕТ следващият месец, надявам се да е успешен. Ако ли не, дори и при втори опит, пак бих била негова пациентка  Peace

# 602
Ами 1-ви път защото имах 3фоликула,2-рият защото бяхме болни,3-тия хормонът ми беше висок4-тия 3-4фоликула 😔😔😔😔не го пожелавам на никой това ,което аз испитвам сега(имом чувството ,че няма да стане никога😔😔😔😔)успех на всички ви 😘😘😘😘

# 603
Много ви благодаря за мненията. Много ни помагате. А знаете ли защо той често прибягва до ЗЕТ и запознати ли сте дали това представлява риск за ембриона, т.е. това че първо се замразява, а после търпи размразяване. Това намалява ли успеваемостта?  

# 604
Прибягва до ЗЕТ когато се налага и когато е по-добрият вариант, т.е. когато е по-сигурен в крайният положителен резултат  Peace, при мен се наложи заради хиперстимулация и за да си починат яйчниците, индивидуално е при всяка пациентка.
При ЗЕТ е важно да се размразят ембрионите - има и такива, които при размразяване не се развиват, за съжаление  Confused Успеваемостта е идентична и при ЗЕТ, и при пресен трансфер.
Хубавото е, че замразените снежинки могат да се трансферират често  Peace

Ами 1-ви път защото имах 3фоликула,2-рият защото бяхме болни,3-тия хормонът ми беше висок4-тия 3-4фоликула 😔😔😔😔не го пожелавам на никой това ,което аз испитвам сега(имом чувството ,че няма да стане никога😔😔😔😔)успех на всички ви 😘😘😘😘
Hug
Ще стане, как няма да стане, я горе главата  Hug
Сега какво ще предприемете ?

# 605
Точно така, прибягва до ЗЕТ, ако се налага.Даже според мен така човек е по-спокоен, не е надут от стимулацията, няма болки от пункцията...Иначе наистина е много натоварен,чака се понякога доста и не е от най-обяснителните, но ако го попиташ ще ти обясни.
Направете една консултация и ако ви допадне продължавайте заедно напред Simple Smile.

# 606
Селена по принцип в последно време стана известна с преференциите си към ЗЕТовете. Същото важи и за всеизвестната в цяла източна Европа Истанбулска клиника Мемориал. Даже при тях работят само със ЗЕТ, а не с пресен. А те не са прости турците!

# 607
Аз също съм при Минев и въпреки това ,че 4пъти ме отлага за стимулациа аз нямам намерение да се махна както ме съветват мой приятелки (защото той ,ако беше от тея доктори на две на три до сега щеше да ме почне ,но не той деби точният момент)имай му първо доверие и каквото се сетиш го питай ще ти обясни,както писаха момичетата по-горе не и от най-приказливите,но като го попиташ и ти казва всичко😘😘😘😘Жана ами пия фемоден сега в събота съм во преглед за да ми каже кога да ги спра за да ми дойде и да ида пак😘😘😘тии как си как вървят нещата при теб...

# 608
Iskra92 ,  Hug
И аз съм в събота на преглед  Grinning, сутринта  Wink
На мен ми каза д-ра да отида да ме види на 14-15 ден. В  събота ми е 14 ден. Може би да види дали са се повъзстановили яйчниците от стимулацията и евентуално дали ще правим ЗЕТ при следващия цикъл...
Та и аз не знам как вървят нещата все още, надявам се всичко да е наред и през юни да действаме, че нямам търпение вече  Grinning

Змийче, а ти как си ?  Hug

# 609
_Жана_ стискам палци (по-предния път когато трябваше да идеш на 2-3ден от цикъла пак бяхме двете😂😘на преглед )аз съм в 8:45

# 610
Ами аз храня лигавицата сега,в събота и аз съм на преглед,евентуално трансфер в четвъртък,ама да видим...Нещо прекалено спокойно ми е...

# 611
Нещо прекалено спокойно ми е...
Няма по- хубаво от спокойствието, от много притеснения няма смисъл...всичко ще е наред този път  Hug
Искра, аз съм в 9.45  Hug, една такава рошава съм, обади се ако ме познаеш  Laughing Hug, с ММ ще съм  Heart Eyes

# 612
Хах,и аз съм в събота на преглед и тъй като моят доктор няма да го има ще съм при Минев,но незнам за колко часа-в петък ще го чуя Simple Smile Ми в събота да имаме добри новини Simple Smile

# 613
Ще ви чакам на кафето  Party Hug Heart Eyes

# 614
Момичета, днес д-ра ми изписа Фраксипарин. Някоя от вас знае ли за какво се слага?  newsm78  Sad
 Д-ра бързаше за операция и не успях да го попитам.

Общи условия

Активация на акаунт