Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 836
  • 751
  •   1
Отговори
# 405

Шефът Антонио  при кой доктор си?

# 406

Шефът Антонио  при кой доктор си?

Д-р Ненев.

# 407
Не мога да си редактирам вече мнението, затова пиша нов пост. То май само аз досаждам тука, ама много неща не са ми ясни.
Бях на преглед и консултация в Селена относно евентуално ин витро. Аз съм със слабо пропускливи и стеснени тръби, а на ММ ми предстои операция от варикоцеле, съответно и при него положението не е розово. Докторът каза да си подаваме направо документите. Каза и на 1-2 ден от цикъла да отида за изследване на хормоните, необходимо за фонда. Въпросът ми е преди изследването ли трябва да отида за документите или може и в същия ден и кое трябва да е първо?
Прекъсват ли се тръбите преди процедурата, ако не са запушени, а слабопропускливи? Д-рът каза, че нямало смисъл, защото не са запушени. Има ли някой в подобна ситуация? Да му се доверя или да търся второ мнение?
Не се прекъсват тръбите спокойно, може мисля и в същия ден в който правиш изследвания да почне и подготовка на документите на теб и ММ.

# 408
  • Пловдив
Ако ще подавате документи с мъжки фактор, ви трябват две спермограми през един месец, от две различни лицензирани лаборатории, както и заключение от андролог. В клиниката ще ви подготвят документите и ще ги подадат когато се комплектова всичко необходимо. Тръбите, ако не образуват депа,  не е необходимо да се прекъсват.

# 409
Благодаря ви за отговорите. Т.е трябва втората спермограма да бъде преди операцията от варикоцеле, така ли?
Д-рът каза, че не била необходима втора спермограма, щели сме да кандидатстваме и с мъжки, и с женски фактор  newsm78 Иначе д-р Кабадозов написа като заключение, че препоръчва инвитро. Предполагам, че най-точно ще ми каже медицинският секретар.

# 410
  • Пловдив
С женси фактор при две проходими тръби.......Не знам дали може. А за втората спермограма, преди беше изискване, сега може и да е отпаднало. То непрекъснато променят нещо.

# 411
Шефът Антонио , ние кандидатствахме за фонда с мъжки фактор месец март - бях на преглед при Минев и виждайки резултатите от спермограмите на ММ, директно ме изпрати да си взема документите за попълване.
Аз направих FSH в Бодимед , не е задължително в Селена  Peace. За кандидатстване с мъжки фактор от теб се иска само този хормон.
Попълнихме документите, добавихме едната спермограма на ММ от Селена / от януари 2015 / , още една от Бора / от началото на март / и занесох документите в Селена.
Ако ще подавате документи с мъжки фактор, ви трябват две спермограми през един месец, от две различни лицензирани лаборатории, както и заключение от андролог.
- абсолютно вярно  Peace
Седмица по-късно ми се обадиха , за да ми кажат входящият номер и се започна голямото чакане  Tired
Мен ако питаш , кандидатсвайте с мъжки фактор  Peace

# 412
Мисля, че не е отпаднала втората спермограма, според мен попитай в клиниката, ще ти обяснят най-добре. Иначе с проходими тръби не може да се кандидатства по фонда.
Има и тема където на първа страница е описано всичко, а и можеш да си зададеш въпроса там, момичетата ще ти отговорят : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=849564.0;topicrefid=19

# 413
Благодаря ви отново!  bouquetА в Селена пускат ли хормони в събота и неделя, ако ми се падне тогава 3-тият ден?
Жана, вие при д-р Минев ли ще правите процедурите?

# 414
Благодаря ви отново!  bouquetА в Селена пускат ли хормони в събота и неделя, ако ми се падне тогава 3-тият ден?
за хормоните не е проблем дали е събота или неделя

# 415
Да, мислихме варианти да се прехвърлим в София, но решихме да се пробваме първо тук и силно се надявам на успех от първият път  PraynigGrinning

# 416
Стискам палци ти и всички момичета да успеете от първия път  Hug
Аз нещо не съм сигурна при кой лекар искам да започна.  newsm78 Колебая се между Ненев и Матев. Имам време да го измисля, де.

# 417
Благодаря ти  Hug
Да се връща пожеланието и успех на всички ни  Hug
змийче, ти как си ?  Hug

# 418
О,аз май съм пропуснала да се "похваля" тук  Sad Преди два дена ми беше кюртажа - сърчисето така и не затупка,спря и да се развива... от самото начало нещата при мен си бяха странни.Сега съм добре, голям рев ударих на магарето докато чаках анестезиолога, сега ще видя как ще се нормализират и за колко време нещата и ...двете снейинки ме чакат.А щом забременях спонтанно защо пък да не стане пак след 3 месеца  Praynig Опитвам се да мисля трезво и позитивно пък останалото си е Божа работа явно...

# 419
Много жалко змииче, но наистина щом си успяла веднъж спонтанно ще успееш пак.

Общи условия

Активация на акаунт