Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 752
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Момичета извинявайте,че така нахлувам с въпрос,исках да ви попитам вие къде си направихте имунологичните и генетичните  изследвания.Аз сега ще се подготвям за втори опит,изследванията преди първия опит бях ги направила в Селена (които сигурно вече няма да важат) които бяха доста скъпи.Дали е възможно да ги направя в друга лаб.и дали ще ми ги признаят там.Моля момичета с опит да споделят .Благодаря предварително.
Аако правиш опит пак в Селената, лекар ли ти е казал да ги направиш повторно?
Аз също направих един неуспешен опит, сега ще правя втори, но никой не е поискал да повторя тези изследвания, още повече, че генетичните нямат давност, те се правят веднъж. Така че първо обсъди с лекарите какво да изследваш.

# 511
Здравеите момичета искам да попитам днес ми е 4ден след трансфер но нещо взе да ме боли корема все едно че ще ми доиде това нормално ли е или си е за притеснение
Напълно нормално е,пии но шпа.

# 512
Благодаря ти за отговора пих и сега е по добре

# 513
Жана и Шоши благодаря ви много момичета.Аз днес звъннах  в Селена и ми казаха най добре да го обсъдим с лекуващия ми лекар.Малко остана и ще стартираме с втория опит.Успех на всички  Hug

# 514
Здравейте момичета искам да попитам дали др. Ставрев си вдига телефона през събота и неделя! Благодаря предварително   Hug

# 515
Здравейте и от мен,с такъв интерес и вяра чета постовете ви,че супер много се "надъхвам",че и при мен някога ще станат нещата...с отстранени тръби съм този месец мисля да се пробвам частно при доктор Минев...сега чакамe да ми дойде цикъла и да видим какъв ще ми е хормонът и дали този месец ще започнем процедурата...На 23год.съм и много ме е страх от факта,че само това ми е шансът да си имам бебче(страх защото си мисля,че няма да станат нещата) Cry Cry много бих си радвала,ако някой също като мен започва скоро процедура да пише...защото си ме е страх от всичко за първи път ще ми е,пък и каква паника съм...Само глупости ще си втпявам..

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 10:20 от Iskra92

# 516
Искра,аз съм трети ден стимулация,за втори път ми е.Няма страшно!Боцкане,търпение и вяра!Пиши за каквото те вълнува!

# 517
Змийо, как си? Ти при Минев ли се премести?

# 518
Змийчето всичко покрай този хормон където се взима на вторият ден от цикъла(като за начало съм се насочила всичко да мисля стъпка по стъпка,защото иначе ще лудна😂😂😂)

# 519
Шошева,при Матев съм .Дано ми е на късмет,аз отдавна си го заглеждат по коридорите Simple Smile

# 520
Здравейте и от мен,с такъв интерес и вяра чета постовете ви,че супер много се "надъхвам",че и при мен някога ще станат нещата...с отстранени тръби съм този месец мисля да се пробвам частно при доктор Минев...сега чакамe да ми дойде цикъла и да видим какъв ще ми е хормонът и дали този месец ще започнем процедурата...На 23год.съм и много ме е страх от факта,че само това ми е шансът да си имам бебче(страх защото си мисля,че няма да станат нещата) Cry Cry много бих си радвала,ако някой също като мен започва скоро процедура да пише...защото си ме е страх от всичко за първи път ще ми е,пък и каква паника съм...Само глупости ще си втпявам..
Здравей, няма от какво да те е страх, всичко ще е наред. Аз също съм при Минев и мога да ти кажа, че е много добър лекар и въобще който и да избереш от клиниката все хубави неща чувам.
Змийче, този опит ще ти е успешен да знаеш Wink !
Много късмет!

# 521
Краси, чул те господ ! Време ми е с теб да надуем коремите Simple Smile И всички дано които са като мен Praynig Praynig

# 522
Горе главите, гълъбчета  Hug
И на мен ми предстои първи опит, в средата на Декември започнахме подготовка за стимулация, но ММ даде отново 0- лев резултат и д-р Минев каза, че спираме всичко за 3 месеца... Tired
Днес ММ отиде на спермограма и силно се надявам да имаме малко по- добър резултат този път и да започваме процедурите  Praynig
Ще замразяваме, ако има какво да замразим, разбира се  Confused То това беше идеята през Декември, но не би  Tired
Та- продължавяме напред към успеха  Hug

# 523
Успех,Жана ! Само напред Simple Smile

# 524
Успех,Жана ! Само напред Simple Smile
Благодаря ти, змийче  Hug
Дано всички имаме успех  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт