Първи зъбчета

• 12 470
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Нищо не съм давала.

# 16
Здравейте! Искам малко да съживя темата. Дъщеря ми е на 3 месеца и една седмица, от няколко дена я забелязвам, че изключително нервно си лапа/дъвче и двете ръце, лигави се и е много раздразнителна. Чудя се възможно ли е да от зъби? Мислех си, че е още малка, но вече и аз не знам. Благодаря!

# 17
Според мен е възможно в зъбките да е причината. Първото зъбче на моето бебе изби на 4 месеца и 8 дни. Никой не ми вярваше, че плаче от зъби. А на около 3 месеца и половина венецът вече му беше подут.

# 18
Здравейте, ние сме на почти 3 месеца и почнаха да ни се показват зъбките... страшен рев е понякога Sad  Давам Дентокид и мажа с Пансорал. Не знам още дали имат ефект.. но много плаче милото и е много кисела. Всичко дъвче, ръцете.. прибирам ги уж в ръкави, дъвчат се и ръкавите... биберони, всичко което и е пред очите включително и моите ръце... Прекалено рано е, но явно при нас ще ги изстрадаме сега. Температура няма и не е имала до сега, но е голям киселяк милото дете...

# 19
И мойта беба я почнаха от 3-я и половина месец и избиха чак на 8-я,беше голяма мъка. Искам само да кажа давам Дентокинт и сменях гелчетата ....но болеше си я. Единственно съм дала Нурофен и то буквално дни преди избиването и то един два дни с първото зъбче. После дигна висока температура слет избиването. Давах и два дни подред сутрин и вечер Нурофен по препоръка на педиатърката понеже и се обадих веднага. А второто изби една седмица по-късно.

# 20
На нас за 1 месец ни излязоха 6 зъба Simple Smile . Давах му Gengigel  за бебета, много съм доволна само това действа при нас.

# 21
  • София
Баткото започна да се лигави на 2-3 месеца и така до годинката, докато му избият 4-5 зъба, а те избиха късно... Няма снимка без лигавник  Crazy И беше много нервен...
Проблемът е, че зъбите болят и дразнят още докато са дълбоко във венците... т.е. не е задължително да е къс периодът на гризане, плакане и лигавене  #Crazy
Аз нищо не съм давала, но беше голяма мъка...
Генгигелът е много добро лекарство, но ние пък го ползваме за херпеси и афти - образува защитен филм и съдържа хиалуронова киселина за по-бързо заздравяване, не знаех, че става и за зъби.

# 22
Калгел и Бочко, но не съм забелязала да има ефект  newsm78

# 23
При нас бочкото дава ефект!

# 24
По колко пъти го мажете или само при нужда  newsm78

# 25
По колко пъти го мажете или само при нужда  newsm78
При нужда. Към два, три пъти, но ние мажем само нощта. През деня си киселее, независимо дали мажа или не. Но нощта го успокоява!

# 26
Здравейте. Тео е почти на 10 месеца. На 8 месеца му изби първото зъбче( от  4го мъчеха) и за един месец четри наведнъж. Сега има шест, чакаме още два долу и.... кътник. Давам му Дентинокс, Дентокинд, Калгел, Бочко, гръцка паста и нищо не помага. Денем е добре, но нощем на сън мрънка, понякога дори реве.   ShockedВеднъж му дадох Нурофен. Дано мине този период по - бързо.

# 27
  • София
Големият син беше със същия тайминг и същите проблеми. Давах какво ли не, и лекарката  като разбра, щеше да ме удуши - трябва макс по едно лекарсто, иначе се побърква организма на бебето. Сега на малкия нищо не давам, ма пък той е кротушан Hug

# 28
Здравейте.Нормално ли е при вече пробили 2 зъбчета да дига Т 37.2 днес цял ден и вчера вечерта,като без да давам нищо след половин час беше спаднала на 36.6 Днес бяхме на лекар и каза ,че е от зъбките.

# 29
Ние си поддържаме такава температура, в пика на зъбоникненето, откакто са почнали изобщо да го мъчат зъби!  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт