Сладкарничка за книги - тема 43

• 26 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Хах, Лофче, честито оподаряване  Party Красоти  Flutter

# 346
  • София
Честито, Лофче.  Ах, Нели, как само се е постарала.

# 347
  • Кърджали
Лофче, честити ти подаръци. Нели те е зарадвала много хубаво.
Паяче, радвам се че прегледа ти е минал добре. Още едно момченце чакаш, честито.

# 348
  • София
Лофче, страхотен подарък си получила, супер е! Hug

Нелка, страхотно си се постарала, браво на теб! Hug

# 349
  • София
Лофче,честито!Страхотно се е справила Нели!
Пете,ти като шериф се явяваш Hug
Сигурно ще ме оподаряват пак Party

# 350
  • Берковица
Лофче, какви  красоти ти е спретнала Нели,   Hug Hug
А котета са много сладки, само за гушкане.  Hug
И моя Теди е утре на матура. Успех и ще стискам палци на детето на Мариет, Peace Praynig Hug имаме ли и други дечица на матура?

# 351
  • София
Гане, стиснати палчета и за твоя Теди! Hug

Сливче, ми а, дано! Няма лошо и два пъти да те оподаряват! Hug

# 352
  • USA, Steak State
Срам ме е, но явно другарчето не пише във Фейсбук и не го познавам по име. ........................
Страхотни неща съм получила и не една, а две книги!  Crazy Ще кача снимки по-късно. Мила моя, невероятна си!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 353
Лофче, аз имам някакъв проблем в момента и не мога да видя снимките, но съм сигурна, че всичко е прекрасно.

# 354
Паяче, в неделя като пусках, забравих да сложа картичката. Тя пътува вече, в нея бях написала, ама като съм смотла, както казва ММ Laughing

# 355
  • USA, Steak State
Паяче, в неделя като пусках, забравих да сложа картичката. Тя пътува вече, в нея бях написала, ама като съм смотла, както казва ММ Laughing

Мила моя, благодаря ти от сърце!   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356
Много исках да те зарадвам, дано поне мъничко да съм успяла Hug Hug Hug

# 357
  • ГОре на черешата...
Насенце, толкова много те е зарадвала Нели, всичко е прекрасно, подбрано с вкус и мисъл за теб Hug!
Гани, успех и на Теди Peace!

Благодаря на всички за милите думи за Калоян, вярвам, че ще си бъде на мястото. Пете, в такива моменти се радвам, че сме в провинцията - прекалено ми е истерясващо, прекалено нереално и рано се хвърлят децата в боя. И смятам, че истерията я правят родителите, но това е друга тема Stop. Казвала съм стотици пъти, и пак ще го кажа - не мястото прави човека, а човекът прави мястото. Като под "място" разбирам много неща Peace.
И противно на размятваните във форума рибни менюта, обилно гарнирани с розмарин и буркани с течен шоколад  Crazy вкъщи днес сме на боб, а закуската ще е от баничарницата, че на мама веднъж ѝ се е паднало да поспи Whistling.

# 358
  • София
Лофче, аз имам някакъв проблем в момента и не мога да видя снимките, но съм сигурна, че всичко е прекрасно.

Аз имам по принцип проблем да виждам снимки, пуснати от Лофчето, но си мълчах ...  Blush
Онзи ден също не видях "почерпката" й по случай новата работа.  Rolling Eyes
На всички други виждам снимките.

Честити подаръци на всички  Hug И успех на всички, явяващи се на матури  Peace

# 359
  • на североизток от Рая
Лофче, станах по-спокойна, защото кашонът, който така  ме притесняваше, вече е при теб. И като гледам, няма никакви поражения. Значи бг пощи отново се издигат в очите ми - бърза доставка и сигурна.  Peace

Да споделиш сладкото и онова леко алкохолното с половинката си. И той е включен в сметките ми.  Wink

Камъните от Метеора имат силна енергия. Дано тя ти носи късмет!  Flowers Four Leaf Clover

Мисля си, дали чашата с маковете няма да стои добре на новото ти служебно бюро.  Simple Smile
 А в чашата най-вече ме привлякоха маковете, не самата чаша. Теб те свързвам с това цвете. Не знам защо, а то ето че имало защо - ти обичаш макове. Нали няма случайни неща, ето, оказва се, че няма. Има скрити знаци, които подсказват как да постъпваме в определени моменти.

Лепна ли вече магнита на хладилника? И за нас има подобен, просто с друга форма. И за майка взех, и той с по-различна форма от този.

Дано да ползваш всичко! А думите в писмото се изляха спонтанно, не са премисляни дълбоко, каквото чувствам, това написах. Сигурно е неподредена и объркана мисълта ми, но тя така се лее, като порой.
Позна ли от коя книга е последното изречение, което ти написах в книгата?  Wink От най-любимата ми.  Heart Eyes

Прегръщам те, Лофче!  Hug Благодаря за силните думи, които ми прати в лично съобщение! Те значат много за мен.

Момичета, подаръците на всички ви към другарчетата ви са специални и ценни. И за пореден път усещам, че съм щастлива, когато другарчето ми получи своя подарък, наравно с щастието при получаването на моя собствен. Simple Smile

Здравейте на Фиданка и Силвето!  balloon

Общи условия

Активация на акаунт