Лято иде става време за море,НОЕМВРИйче малко, сладко дупИ ще пече!

• 58 179
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Съгласна съм с Бисквитка и Стефи, че възрастта и развитието на детето са определящи за книжките. Това е ясно. Може би към това и характера на детето трябва да се добави. По- чувствителните деца като Калина не знам как ще ги изживяват нещата. Начина, по който ще се поднесат приказките, както и избора им е различен за всяко дете. Двете крайности едва ли са единствените варианти.
Утре отиваме за 3-4 дни на гости при братовчедка ми извън София, която има момиченце на възрастта на нашите деца. Там ще има и мн други техни приятелчета. Ще отидем на тържество за първи юни с тях. Надявам се на Калина мн да и хареса. Май това ще е основния подарък за празника-приятно и различно изживяване Simple Smile

# 106
  • Истанбул
Стефи благодаря за инфото за палатката. Само да добавя че тази която гледахме - къщичката не е пластмасова, а е от плат и конструкция от дървени пръчки. Та тя беше 300 лири. И ми се видяха много.
Ние края на другата седмица отиваме на море, и аз после на България. Та може и от там да и взема нещо.
Относно книгите и аз смятам че трябва да се четат така като са написани, но при преразказа може нещо да се изпусне. Също мисля че децата ни сами ще покажат на какъв етап от живота си са готови.
За Деня на детето аз завърших тихата книга, нея ще и я подарим и и купихме подарък куклена количка(тя я ползва вече седмица, обаче неможах да я опазя). Може и утре нещо да и вземем но това ще се решава в движение. Иначе ще ходим на една открита детска площадка която е много голяма. Има и даже вода която се изпръсква от земята. Надявам се да остане доволна.

# 107
http://feylandia777.blogspot.com/2012/05/blog-post_09.html
тук нещо във връзка с приказките и възрастта на детето !

# 108

Djudje, как сте?

За 1 - ви юни сме на детско тържество, организирано от фирмата, в която работя. Ще има аниматори, DJ, танци, подаръци, торта и сандвичи. Ще бъде весело, надявам се.

# 109
  • Истанбул
Интересен поглед за четенито на книгите. Според статията аз бъркам като си преправям гласа за различните герои. Има логика в написаното, но не съм на 100% съгласна с всичко. Ще пробвам да чета и разказвам с равномерен тон, дано на малката да и е по интересно.
Весела неделя на всички, ние днес ще празнуваме деня на детето с тати. Нека всички които ще празнуват като нас да имат незабравим ден!

# 110
  • Истанбул
Честит Ден на детето! Желая от сърце на нашите малки слънца и големите им батковци и каки да имат щастливо и незабравимо детството,  дните им да са пълни със звънклив смях и приключения! Да не губят детската любознателност и чистосърдечност! Весел празник!

# 111
Честит празник на нашите прекрасни деца! Желая на всички да са най-вече здрави, да израстнат в сплотени и любящи семейства и мноооого да се забавляват! Сега им е времето да са палави и луди, а ние ще се оплакваме от тях  Crazy
Да кажа, че вчера направихме първия плаж. Дени естествено се потопи на няколко пъти целия във водата. Иначе стоеше на плиткото и на мокрия пясък. Водата за мен си е студена, но бива вече. Като цяло много му хареса. Сега докато няма много хора ще го водим често. Плажът е на 20 метра от нас, гледаме го от прозорците.
За днес нямаме големи планове, че не знаем как ще ни завърти деня. Цял ден има разни тържества на площада, така че ще ги посетим. За довечера сме планували да направим барбекю на открито, заедно със семейството на брата на ММ.
Желая приказен ден на всички!

# 112
Честит празник на дечицата ни  1swing -да имат едно щастливо и безгрижно детство с любящи мама и тати !
https://www.youtube.com/watch?v=8vlWB8GEs-0
Музикален поздрав за всички деца от мен !  party006

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 09:45 от stefi 1304

# 113
Честит празник на всички дечица и на тези, които не са загърбили детското в себе си! Да са здрави, безгрижни и палави! Tada

Аз книги обожавам да чета, но само на хартия. Да я държа, да ми мирише. Чела съм и на компютъра, но не ми носи удоволствие. Ако много ме грабне зарязвам всичко несъществено и чета. Но напоследък не мога да попадна на такава книга въпреки че непрекъснато купувам и чета. В петък бях в Ориндж да купя подаръци и на касата си говорихме с момичето, че най-обичам да харча пари за книги. А тя, милата, скоро има сватба и казала на гостите да не и купуват цветя, а ваучери за книги.

Прекрасен празник на всички!  bouquet

# 114
Честит първи юни и от нас   Party Time
Да са ни живи и здрави дечицата Simple Smile

# 115
Честит празник, мили деца!!!! Ние тъкмо се успокоихме, че записахме малката на ясла, а каката на училище, минаха празниците по завършването на каката и сега и двете ми момичета са болни.... е бива ли такова нещо..... дали защото преди седмица  ги ваксинирахме..... някакъв вирус са лепнали... течащи носове, дишане с уста и кашляне.... това покрай нас... ще ппиша повече друг път, че сега не ми дават....

# 116
  • На десетия....
Честит празник на всички дечица! Да са най вече здрави и да изживеят прекрасно детство   bouquet
Ако се класирам по късно ще  пиша........

# 117
  • София
Честит 1-ви юни на всички малки, големи и още по-големи деца Simple Smile Желая на всички много здраве, весели игри и всичкия сладолед, който можете да изядете  Hug

# 118
Кукумялка честит рожден ден на патерици. Да си жива и здрава и много щастлива.

Да е честит и 1 Юни на всички деца и пораснали такива.

Нямах време да пиша, ей сега си откраднах 10 мин.  В инфекциозна казаха, че не е шарка но не знаят и какво е. Не е инфекциозно заболяване. Пратиха ми в кожната на мед.академия. И там не са сигурни какво точно е. Двоумят се между две диагнози. Едното е пъпките да се получават от потене на гушката (той не се  поти)  а другото е импетиго. Те пъпкита се нмесица межудвете. Та сега го мажа с един лосион които държи суха кожата на намазаното място и има огромно подобрение. Утре е на контролен преглед.
Много се ядосвам защото живяхме 9 дни с убеждението, че е шарка. Изпусна толкова много неща детето заради това, че някои не можа да различи шарка от обрив. А на въпросния дерматолог му вярвах много. До сега винаги е поставял правилната диагноза още с влизането.
Както и да е. Важното е, че малчо се оправя.

# 119
Biskvitka, чудесно е, че сте открили плажния сезон. Пожелавам ти да се чувстваш добре и да си ходите всеки ден на плажа.
Djudjeto, да се оправя детето, че това с докторите и сгрешените диагнози звучи доста неприятно.

На детското парти за 1ви юни беше много весело за децата. Два часа и половина не спряха на едно място. Малкият толкова се беше изморил, че сутринта го намерих в същата поза, в която беше заспал вечерта  Laughing

Тези дни ще ходим на детска консултация и да му сложат втората ваксина за хепатит А, която е по желание. След това заминаваме 1 седмица на планина и после на море. Ех, ваканция, здравей! 

Общи условия

Активация на акаунт