.Вчера имахме дребна повреда на колата ,и татко и не отиде на работа -оправи колата и си правихме разходка в нашият град -на една площадка и после влязохме в Аквариума ,но във входа му и гледахме рибките -много и станаха интересни и скоро ще го посетим и вътре -дадоха ми картон за намаление с 3 евро и ще се възползвам ,пък за нея без пари .Там имаше и магазинче -харесах някой играчки свързани с морето -пъзели ,едно дървено да лови с въдичка рибки ,октопод -точно като фен на дървени неща и занимателни ме грабна -но ще изчакам с покупката ,че да не поредната играчка която купувам и прибирам -не ,че няма да им дойде времето ама ...нещо с тези играчки бързам аз

Да ви питам-има ли играчки които сте купили или са ви подарили и сте ги прибрали или всичко давате ?Защото АЗ имам доста прибрани -както дървени пъзели така и картонени ,даже и разни игри с букви бях и харесала и съм ги прибрала -купувам ги защто ги откривам на ниски цени и знам,че няма да ги има когато ми потрябват .Имам и един план за бъдещето да гледам деца -тук на БГ и искам да имам различни занимателни играчки ,но това е проект може би след известно време малко да порасне дивачката .Може и нещо като обучаване на деца на Български език -тук има желаещи родители като занимание на децата -пък и аз съм Начален педагог може би съм го споменавала .

.Скоро попаднах на едни -копчета в няколко цвята и с различен брой дупки това е игра