Лято иде става време за море,НОЕМВРИйче малко, сладко дупИ ще пече!

• 58 183
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Как сте момичета -я бързо да драснете два-три реда  Simple Smile .
Вчера имахме дребна повреда на колата ,и татко и не отиде на работа -оправи колата и си правихме разходка в нашият град -на една площадка и после влязохме в Аквариума ,но във входа му и гледахме рибките -много и станаха интересни и скоро ще го посетим и вътре -дадоха ми картон за намаление с 3 евро и ще се възползвам ,пък за нея без пари .Там имаше и магазинче -харесах някой играчки свързани с морето -пъзели ,едно дървено да лови с въдичка рибки ,октопод -точно като фен на дървени неща и занимателни ме грабна -но ще изчакам с покупката ,че да не поредната играчка която купувам и прибирам -не ,че няма да им дойде времето ама ...нещо с тези играчки бързам аз  Simple Smile
Да ви питам-има ли играчки които сте купили или са ви подарили и сте ги прибрали или всичко давате ?Защото АЗ имам доста прибрани -както дървени пъзели така и картонени ,даже и разни игри с букви бях и харесала и съм ги прибрала -купувам ги защто ги откривам на ниски цени и знам,че няма да ги има когато ми потрябват .Имам и един план за бъдещето да гледам деца -тук на БГ и искам да имам различни занимателни играчки ,но това е проект може би след известно време малко да порасне дивачката .Може и нещо като обучаване на деца на Български език -тук има желаещи родители като занимание на децата -пък и аз съм Начален педагог може би съм го споменавала .

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 13:15 от stefi 1304

# 121
  • София
Имам и един план за бъдещето да гледам деца -тук на БГ и искам да имам различни занимателни играчки ,но това е проект може би след известно време малко да порасне дивачката .Може и нещо като обучаване на деца на Български език -тук има желаещи родители като занимание на децата -пък и аз съм Начален педагог може би съм го споменавала .
Звучи добре!  Ще помогнеш за запазване на българската идентичност Simple Smile
Ние сме горе-долу добре.  Възползвам се от хубавото време. Ясен има едни обриви,  които му стоят трета седмица. Петната са на врата, гушката и свивките при лактите. Ту завяхват и потъмняват, ту пак се зачервяват. Трябва да го види лекар Sad
В аптеките около нас няма "Павловича мас" и в Ремедиума нямаха. Къде изчезна това чудо Tired

# 122
  • Истанбул
Джуджето, много неприятно че не ммогат да поставят точна диагноза. Представям си как се чувстваш. Дано скоро малчо да се оправи и да ви се реши този проблем.
Пухелин, весела ваканция!
Стефи, ние ходихме преди 3 седмици на Аквариум. Боряна много се забавлява, особенно на големите аквариуми с по едри риби и акули. Хванахме и храненето на рибите, мисля че това най-ммного я впечатли.
Относно играчките аз нищо прибрано нямам. На нея не и подаряват много играчки, а аз все купувам такива които смятам че може да са и интересни и да спомогнат за развиването и. За съжаление аз не откривам някакви добри сделки и затова купувам само това от което има нужда. Искам да кажа че има сред играчките и такива които са 3+ но и с тях си играе. За мен тези ограничения в годините не са много точни, имайки предвид че всяко дете е различно. На Боряна когато и покажа как да играе с нещо тя след време го схваща нищо че е за по голяма възрастова група.  Разбира се пак ще кажа че купувам само тези с които мисля че може да се справи.
Май не писах но ние купихме къща за 1 Юни, намерихме много добра сделка и съм доволна, малката също.

# 123
Добро утро-То аз основно купувам от Чарити магазините -те не са нови играчки ,но  честно казано имам и находки които са в опаковка даже не са отваряни ,а и когато намеря разни дървени пъзели не мога да ги подмина  Simple Smile ,някой играчки и от пластмаса също -почиства ми ги със спирт ,а някой и ги мия с гореща вода и сапун и са чисто нови  Grinning .Скоро попаднах на едни -копчета в няколко цвята и с различен брой дупки това е игра  Simple Smile-та целта е да се нижат ,идеални са и за запознаване с цветовете и в по късен етап с числа защото има с по 1,2,3,4,5 дупки поне до 5 са идеални .За сега се вадят и прибират в кофичка -те са големи и не ги лапа .Друга находка са ми кула -пъзел това са две чашки с рисунки -зайче,кокошка и пате и горната чашка са главите -долу телата на животните и като ги сложи една над друга става кула -пъзел  Simple Smile.и така тя открива главата на животното -пък ако не може става смешно животно  Laughing

# 124
Да дам отчет след детската консултация.  Висок е цели 90 см и тежи 13.200 кг. Голямо момче!

Във връзка с предстоящото тръгване на ясла септември, педиатърката му изписа прахчета Рибомунил и по специална схема по дни и месеци ще му ги давам до ноември като започваме от следващата седмица. Дано да има ефект и да се разболява по-малко. Мамите с по-големите дечица, имате ли отзиви от тези прахчета (ако сте ги давали преди да тръгнат на ясла)?

И той има обриви по целите крака, които се усещат на пипане, но не се виждат. Мислех, че е нещо от тревите в парковете, но днес педиатърката каза, че е от козметиката за баня. Сега последно ползвах Мустела, но ще я спирам и ще се наложи да купувам някаква за атопичен дерматит. След баня го масажирам с мляко на Eucerin за атопична кожа,че и преди имаше някакви обриви, които минаха, но сега явно ще трябва и за къпането да ползвам нещо такова. Сега малко ще дам почивка на кожата и само с вода ще бъде вечерната баня.

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 14:07 от Анонимен

# 125
Аз имам доста прибрани играчки. Не ги прибирам заради това, че са за по-големи, а защото по празници се получава пренасищане на играчки. За Коледа получи 3 багера, 2 камиона, пожарна и самолет. Оставих му едната и другите ги прибрах. Сега вадя от време на време, той си играе 1-2 дни и я оставя. После пак прибирам. Сега дойдоха майка ми и му донесоха 5 играчки. Той ги гледа първите 5 мин и после понеже не можа да се съсредоточи на нещо и ги остави всичките. Като си тръгнат ще му останя една и другите ще прибера

# 126
  • София
За играчките. Ние нямаме много прибрани, всъщност нямаме много. Отказах се от купуването на играчки, защото имаше доста подарени. Сега "чакат" само един камион и едно станче за плетене на гривнички от ластичета.   Shocked Станчето е съвсем неподходящо за възрастта му. За последното тържество близките вече бяха узрели за идеята с парите, че аз ще купя подходящи и нужни  неща.  Mr. Green за мама също ....

# 127
Момичета искам да ви почеря витруално. Днес прибавям още една годинка към актива и стават 28.

# 128
  • На десетия....
Джудже  да си жива и здрава! Да те слушат и обичат мъжете в къщата! Много незабравими изживявания! Да поставят точна диагноза на Виктор и адекватно лечение най вече.
Имам прибрани играчки, една книжка с пъзели. Страниците на книжката са от дебел картон, парчетата пъзели също, но Димана успя да откъсне няколко листа и аз я прибрах. Към корицата на книгата имаше и  музикална играчка, която  показва звуци на животни, ами откъсна я. Димана почти не играе с играчки. За 1ви юни купихме конструктор с фигурки на животни. Фигурките я впечатлиха повече, но и с тухличките се заиграва. Конструктора не е от твърда пластмаса, ами е леко гумен. Има още серии и сигурно ще ги вземем.  В магазина за играчки се държа ужасно, не искаше да тръгва. Седна на пода, аз я вдигнах и тя ми разби носа / имам пукната кост там и при по  силен удар започва да ми тече кръв/ . Ако не е нейната удря, после се опитва да хапе и накрая да хвърля предмети. Не знам как да реагирам, не го прави постоянно. 
puhelin завиждам ви благородно за ваканцията.....да питам къде се записахте на ясла, че те срещнах в една тема за 48 СДЯ  /   Димана  е там /
Аз не съм писала, но когато мама не може да я гледа намерих един детски център в квартала където я гледат. Много съм доволна, Димана ходи с желание при другите дечица. Надявам се и на ясла да е така.
Много дълго стана, но  не винаги успявам да пиша.  Здравчето е писала, че показва как се играе с една играчка. Всички ли го правите и разбират ли..... Димана  си намира неин начин да играе, примерно  на пясъка не иска с лопатката да слага пясък в кофичката, а  с греблото. ММ се ядосва и все и показва. Аз пък я оставям да играе както и харесва.

# 129
  • Истанбул
Джуджето Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и всички около теб да са така, особено Виктор. Желая ти още щастие, много пътешествия и късмет! Весел празник!
Кукумялка, много съжалявам за случката с носа ти, дано бързо зарасне. Боряна понякога когато се ядоса си дърпа дрехите, косата и крещи. Тя все още не се тръшка и не удря но предполагам това предстои. Аз не я удостоявам със специално внимание, с много спокоен тон и казвам че така не се прави и и обяснявам защо. Смятам че ако се реагира по остро, те ще забележат специфичната реакция и ще я провокират в бъдеще. Понякога Боряна ме удря непреднамерено, но тогава също реагирам така. И и казвам нали знаеш че каквото почукало такова се обадило. Това видях от една приятелка и да си кажа ми хареса. Нейната дъщеря на 2 год и полвина след тези думи винаги си коригира поведението. Стори ми се разумно, не прави това което не искаш на теб да ти се случи.
Стефи, откровенно ти завиждам за тези магазини. Аз бих пазарила играчки от там с голям кеф, но уви няма такива при мен.

# 130
И аз Ви черпя -пийте по едно по избор  Grinning- днес имаме годишнина 2г -бракувани !
Джудже- newsm59
Здравче -този тип магазини чувам ги има изАнглия,Испания -предполагам във всички Западно Европейски държави -мен много ми допадат с каузата си -там АЗ дарявам ненужното ми -ТЕ го продават на символични цени ,а парите са за КАУЗА в случая -Хранят котките без дом  Simple Smile.И наистина ги хранят-имат кола всяка вечер обикаля с храна и вода ,всички котета са с каишки и ако някое е болно му оказват грижи лекар и т.н ....И уличните котки изглеждат  отлично -даже си имат и къщички на места  Simple Smile-котешки град .И в допълнение ТУК кучета без дом няма .Аз понеже много обичам животни и се чувствам доволна от отношението на хората тук към животинчетата (котки,кучета ...)

# 131
  • Истанбул
Стефи и тук да се разпиша - Честита годишнина! Бъдете здрави и вечно щастливи!
Каузата на магазина е чудесна. Много хубаво е че няма бездомни кучета, а за котките има винаги храна и медицинска грижа!

# 132
Джудже, честит рожден ден, да си жива и здрава Simple Smile   bouquet

# 133
Djudjeto, честит рожден ден! Бъди много щастлива и весело празнуване!
Stefi, наздраве!
Kadrova4kata, кога щеше да е големият ден при вас? Има ли вече трепетно очакване  Simple Smile

# 134
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,  Джудже!  Много здраве и прекрасни изживявания ти пожелавам!   newsm67
Стефи,  честита годишнина!    bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт