Честита годишнина, Стефи! Желая много любов, хармония, топлота и уют в семейството!
с малко закъснение
От време на време става 17 градуса та се поразголвам малко:)
,мислеха ,че е по голяма от 18месеца .Тя нали всичко повтаря и много говори -вчера научи да казва жаба и я познава на картинка ,а предният ден научи риба -иба и кон така го казва не със звук .
.Как сте с говоренето ?Споделете нови думи които са научили скоро ?
Дано да е от нея, а не някой вирус или настинка!
.Така е в началото се маже ,сега Н се справя добре и с вилица и с лъжица -въпреки ,че татко и я храни понякога ,но аз не му преча ,че то са си техните моменти
.ХА,ха и Никол си носи гърнето ,но след като е правила пиш в него ,и вчера даже веднъж го разсипа на пода -тя се радва да и кажа бравоо и да види как го изсипвам и пускам водата даже настоява тя да натиска за пускането на водата .Иначе аз съм избрала място на гърнето и съм я научила да отива и да сяда -за да ми е по лесно я оставям по голо дупе -така не свалям гащи,то тук е жегаааа ,пък и сме си сами с нея денем .
. 

.Моята не се бие и тук не се е случвало да срещне агресия -изключвам 1 път дето я удари едно с количка по главата .
Здравейте мамчета! Бързо оздравяване на болничките! Честит празник на всички празнуващи на патерица. Мяркам се рядко, защото дъх не мога да си поема.
. След крема с мед и цинк на Юриаж положението се влоши. Вратът и гушката на Ясен се за червих а още повече, кожата стана грапава, твърда и кафявочервена сякаш е силно изгоряла от слънцето, даже излъчваше топлина! Купих балсам Нахткерцен, съвсем леко се поуспокои червенината. Сутринта бяхме на кожен в Центъра по кожни и венерически болести. Атопичен дерматит. Съответно диета, Фенистил (капки), емулиент и кортикостероид. Дано помогне , че душичката беше за жива ожала - жежи, сърби го, не знае да се почеше.