Лято иде става време за море,НОЕМВРИйче малко, сладко дупИ ще пече!

• 58 185
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден, Джудже! Много здраве, разбирателство и прекрасни моменти с любимите!
Честита годишнина, Стефи! Желая много любов, хармония, топлота и уют в семейството!

# 136
  • София
Честит рожден ден, Джудже! Много здраве, разбирателство и прекрасни моменти с любимите!
Честита годишнина, Стефи! Желая много любов, хармония, топлота и уют в семейството!
И от мен  Hug с малко закъснение

# 137
С малко закъснение да честитя на Джуджето и Стефи. Джудже,бъди здрава и многи щастлива! Стефи,още дълги години любов и хармония ви желая!:)
При нас има лек напредък от казармения режим, но си остава побойник от класа. Бие всички деца наред...единствено по-големите момиченца обгрижва с внимание и нежност:)
Ние започнахме риболова,но пустата сьомга не кълве. Нямам търпение да уловя нещо и да хапнем дива сьомга...тази от развъдник съм я отписала...
Завиждам на всички ви за времето,тук еее....Sad От време на време става 17 градуса та се поразголвам малко:)
Хубав ден на всички:)

# 138
kamiTG-успех в риболова
Вчера ходихме на барбекю в " нашата " баба -така казваме на една малтийка -Никол се държа отлично пу-пу ,седя на малко столче ,каза си репертоара от английски думи -и остави бабите с отворена уста  Simple Smile ,мислеха ,че е по голяма от 18месеца .Тя нали всичко повтаря и много говори -вчера научи да казва жаба и я познава на картинка ,а предният ден научи риба -иба и кон така го казва не със звук . Simple Smile.Как сте с говоренето ?Споделете нови думи които са научили скоро ?

# 139

И аз да ви поздравя със закъснение, момичета.  Много щастие и любов, милички!!  И да отгледайте достойни деца...

# 140
  • София
Вчера бяхме на ваксина, днес Ясен е с температура /38,5/  Sad Дано да е от нея, а не някой вирус или настинка! 
За обрива личната каза , че е вид реакция към потта,  която е провокирана от храна. Предложи кортикостероид, от който ще мине веднага, ако ли не - балсам Нахткерцен. Каза също да не му слагам слънцезащитен крем, защото прави филм и пречи на потта да се изпари. Накрая ни даде една мостра на крем против кожни раздразнения Uriage Ca-Zn. Мазах го. Дано да мине.

# 141
  • На десетия....
Добро утро, момичета!
Димана ме изненадва в последните няколко дни. Опитва се да повтаря почти всичко, но е не разбираемо, но знам че и това ще се промени.  От неделя се храни сама, вярно че цапа много, но пък успява и да хапне. ММ не е много доволен от това положение, защото според него не яде, а се лигави и играе, тя пък не иска, когато аз и давам или се опитвам да и държа ръчичката. Вече се уморих да повтарям, че децата не се раждат научени и така израстват.  Другото с което ме изненада е, че си носи гърнето сама. Някога вече е свършила работа, но това си е напредък.

# 142
 KuKumqlka-махаш килима и да хапва сама  Simple Smile.Така е в началото се маже ,сега Н се справя добре и с вилица и с лъжица -въпреки ,че татко и я храни понякога ,но аз не му преча ,че то са си техните моменти  Simple Smile.ХА,ха и Никол си носи гърнето ,но след като е правила пиш в него ,и вчера даже веднъж го разсипа на пода -тя се радва да и кажа бравоо и да види как го изсипвам и пускам водата даже настоява тя да натиска за пускането на водата .Иначе аз съм избрала място на гърнето и съм я научила да отива и да сяда -за да ми е по лесно я оставям по голо дупе -така не свалям гащи,то тук е жегаааа ,пък и сме си сами с нея денем .
Ние решихме да си ходим с Николче юли в БГ-трябва да и вадя документи ЕГН,акт за раждане ...,като купя билет ще пиша и дата -та ако има от Русе мами може да се видим  Simple Smile.

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 09:44 от stefi 1304

# 143
Аз да се оплача, че нещо се разболях. По принцип не боледувам и не съм свикнала да се пазя, а и все ми е топло, та явно настинах. Тъкмо при мен отшумя и Дени го почна. Първия ден имаше температура (до сега не е ималникога). Беше 38 и нищо не му дадох. През нощта пак имаше. Не ми  дава да му слагам термометър под мишницата. Сърди се и го маха. Та само го поразсъблякох и след 1 час вече не беше топъл. Сега е с кашлица и хрема. Не иска да пие лекарства, както и да му ги замаскирам.
На площадките винаги има за какво да се скара с някое дете и ги бие наред  Embarassed Омръзна ми да се червя пред майките. Говоря му, но той го приема на игра. Не се впечатлява, че другите деца плачат. И него го бият ама хич не му пука. Никога не се разплаква. Ако види, че другото дете надделява тръгва в друга посока все едно нищо не е станало. Боят тръгва от някоя играчка, която не могат да разделят. Вече посяга и на по-големи. Нося пълен багажник с багери, коли, кофички и лопатки, уж да избегнем конфликт, но уви. Ужас просто, дано е период и отмине.

# 144
  • Истанбул
Анди ди и Бисквитка скорошно оздравяване!
Кукумялче така е като се хранят сами, но нали трябва да се научат. Тя и моята си яде сама и вече почти не цапа, но за мен с толкова малки деца цапането е неизбежно. Браво за гърнето и повтарянето, дато скоро и моята мома започне да носи гърнето или поне да дава сигнал.
Стефи да ви е честито прибирането, дано си изкарате незабравимо!
Ние сме на море вече четвърти ден, малката е много щастлива,  днес даже и от морето не се страхува вече. 
Спирам до тук че съм от турския телефон и ми е зор да пиша. Простете ако има грешки.

# 145
Здравче-то юли ще е прибирането  Simple Smile
На вас приятно     grinning039
: Biskvitka87-бързо да оздравява юнака-разбойник  Simple Smile .Моята не се бие и тук не се е случвало да срещне агресия -изключвам 1 път дето я удари едно с количка по главата .
ОБАЧЕ чета ,че доста са агресивни децата в БГ -и то не само като нашите бръмбари ,ами и по големи 5-6г -даже малко се страхувам ,като се върнем как ще по Площадките ,то АЗ отивам по задачи та може би и време да вися по площадки няма да имам ..но все пак .Ама чета ,че МАЙКИТЕ са МЕКО казано Не ми пука ...,че удря -това из групи чета ,ще видя в Русе как са нещата ЮЛИ .

# 146
Ехоооооооо,къде сте ?

# 147
  • Истанбул
Стефи нищо че чак Юли ще се прибирате, от сега да ви е честито. Важното е че имате план, остана ви едно пътуване Simple Smile
Явно всички ги е хванал летния мързел или почиват някъде, но не се хвалят. Та затова не пишат Simple Smile

# 148
 Hug Hug Hug Здравейте мамчета! Бързо оздравяване на болничките! Честит празник на всички празнуващи на патерица. Мяркам се рядко, защото дъх не мога да си поема.
Лятното ми разписание с Мони е следното:
Сутрин 8:30 ставане пиене на АМ, миене на наакано дупе (два пъти на ден си ака) разходка до към 13:00 Лирическо отклонение: обикновено сме в Докторската градинка, там са доста възпитани децата и родителите са печени, докато в Заимовата се наслушах един ден на цинизми и кофти отношение между децата. Едно момченце наплю едно момиченце и я обиждаше, че е нищожество (деца около 4-5 годишни). Изпаднах в пълен потрес.
Обяд: 13:00 до 16:00 папкане, сън;
Следобед: 16:00-19:00 игри, бели и всичко, за което се сещате.
Вечер: 20:00-21:00 приспивен период и сън до сутринта.
Изпива около 600 милилитра сок дневно, вода не ще да пие (освен, ако не е ял сирене).
Така всеки ден. Почти не ми остава време за домакинска работа, чистене, подреждане и готвене. По някой път спя следобед с детето, но рядко се случва. Все по-рядко сядам на компа, обикновено вечер да гледам някой филм и заспивам към 00:00 часа.
Другата седмица ми се очертава доста тежка(дипломирам се), и следващата след нея (ще водя дечко по уролози - престраших се и ще му дърпаме пишоната), последната ваксина, която му е по календар (малко я отлагах до сега).
Та така, скоро наближава и моят рожден ден имам си вече подарък от мъжо (колкото и да му се сърдя, а това е почти ежедневно, не мога да отрека, че на моменти тоя човек има проблясъци).
Откакто ми се случи онзи отвратителен случай със свекървата, понеже преживях тотален стрес, отидоха ми нервите, косите ми побеляха още повече няколко приятелки се хванаха за главата като видяха израсналите ми корени. Ще се боядисвам по-често, и не само това, ами трябва да ходя на гинеколог, защото МЦ ми идва през две седмици.
Това е за сега от мене. Целувки на всички!

# 149
  • София
Нашите перипетии с обрива продължиха Sad. След крема с мед и цинк на Юриаж положението се влоши. Вратът и гушката на Ясен се за червих а още повече, кожата стана грапава, твърда и кафявочервена сякаш е силно изгоряла от слънцето, даже излъчваше топлина! Купих балсам Нахткерцен, съвсем леко се поуспокои червенината. Сутринта бяхме на кожен в Центъра по кожни и венерически болести. Атопичен дерматит. Съответно диета, Фенистил (капки), емулиент и кортикостероид. Дано помогне ,  че душичката беше за жива ожала - жежи, сърби го, не знае да се почеше.
Сиво облаче, успех с дипломирането и с уролозите! Пишоната на Ясо си е в оригиналния вид засега. ММ каза, че той сам ще си намери кой да му я дърпа  Mr. Green
В събота съм на фризьор.  Ще си правя балеаж   4470

Общи условия

Активация на акаунт