Стефи Никол не е идвала в БГ до сега нали? да си изкарате хубаво.
Biskvitka87 да оздравяваш бързо

Здравче весело на вас на морето.
Ние ще почиваме чак през август. Хич не ми се иска да е тогава, но политиката на фирмата е такава. Затваряме и излизаме всички. ММ си е пуснал заявка, но не е ясно дали ще почива тогава и нямаме нищо планирано. Димана слуша, до колкото и е възможно.
За агресията на децата, не знам защо се получава така. Димана не посяга на деца, за сега не ни се е случвало и на нея да посягат, но ако не е нейната мен ме удря, хапе, щипе или пък хвърля някакви неща. Някак сякаш намаляха тези изпълнения, но не знам от какво. Аз обяснявам, че не се прави така, опитвам се да я успокоя, а ММ я беше наказал един път / значи съвсем е прекалила, защото той е доста търпелив/.
Нямам много време да пиша, че една работа ме е налегнала и разходки естествено.

Ще ходим в Поморие с приятели с детенце. не ми се ходеше на БГ морето заради мърсотията. Исках в Гърция. Но така успяхме да се организираме. Дано е чисто морето и плажа в началото на сезона.
Сега поне покрай нея сяда на гърне. Иначе категорично отказва. Ще чакам майка ми да дойде след 2 седмици и ще го оставям и в нас без памперс. Чакам я, за да ми помага с чистенето.
, само прясно сготвено яде .
Ако сме на място с кухня му готвя аз.