Лято иде става време за море,НОЕМВРИйче малко, сладко дупИ ще пече!

• 58 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Поздравления за пътуванията, благородно ви завиждам. На мен не ми се очертава скоро  Tired ММ онзи ден се шегува, че преди Дени да стане на 2г трябва пак да се възползваме от безплатното пътуване със самолет. И аз му викам да отиват, аз ще имам бебе да гледам и няма да ми е до тях  Laughing И той 100 пъти ме пита дали не се шегувам. Пък аз сериозно му говоря, аз като не мога те да си отидат двамата по мъжки, пък след това ще сме всички.
Да похваля Дени, че днес го оставих 2 пъти да хапва сам . Много добре се справи, почти не се цапа. Утре ще му търся удобна лъжичка. Засега ще давам само гъсти храни, а по-натам и супи. Днес яде кисело мляко и кремче.

# 166
Здравейте, всички.

Върнахме се от планинската почивка и беше страхотно! Малкият говори още повече и все по-ясно изрича думите и прави доста изречения от 2 думи. Сега 3 дни  сме си вкъщи тъкмо да имам време да оправя багажите за морето.
Миналата година на морето и сега на планината бяхме в апартамент с кухня, та аз си му готвех. С тази разлика, че тази година готвенето и количествата са повече. На морето ще бъдем all inclusive , така че ще яде от там. Той си хапва всичко. В морето и надуваемото басейнче го слагам с памперс за плуване. Иначе е гол.

От вчера момчето ми е с разстройство. На диета е, давам му Ентерол прахчета, Смекта и чай от джоджен. При всички случаи трябва да овладея ситуацията, защото летим в събота.  

Wizz Air съм ги зачертнала от списъка с авиокомпании. Давах им шанс 3 пъти и се отказахме да пътуваме с тях. ОК са, докато не се случи нещо извънредно и тогава си проличава, че въобще не може да се разчита на тях. Може би просто не сме имали късмет с тях. Дано при вас, Stefi, да мине както е планирано.

# 167
  • Истанбул
Джуджето честит да ти е подаръка! Чудесно да си изкарате и този път без премеждия!
Бисквитка ти с този отговор май си го притеснила ТМ Simple Smile Ама лошо няма наистина да си ходят на почивка двамата, пък ти с бебчето рахат Simple Smile
Пухелин дано овладееш положението, скорошно оздравяване! Вие къде отивате на почивка, ако е удобно да попитам?
Ние утре летим за България,  та аз днеска пак събирам багаж. Ще сме в Шумен предимно има ли някоя майка която пише тук от Шумен?

# 168
Zdravka, в Анталия ще бъдем. В хотела, за който ти бях писала  Wink
Вие последно къде почивахте?

# 169
puhelin-дано няма проблем ,аз нямам избор тази е директна и по евтина .Иначе друг вариант е висене по летища с прекачване и определено по скъпо пък и времетооо.Имаше преди директно за СФ ама вече е спрян полета -явно няма пътници или предпочитат Wizz AIR.
Днес започнахме с документите -вадим Пасаван,че тя е без паспорт -след 7 дни ще е готов .Следват разни пълномощни и декларация от баща и -така е един куп документи ни чакат тук и още куп в Бг.
Сега се гласим за следобеден плаж  Simple Smile.Утре баща и започва нов обект и ден-два няма да му се ходи по плажа следобедите докато навлезе в работата .

# 170
  • Истанбул
О Пухелин вярно, извинявай че съм такава забравана. Но нарраво направо ми изкочи от ума. Ние бяхме също в Анталия на Lyra resort and spa. Хотела е със средни цени. Много сме доволни. Чудесво си изкарахме. Весело море на вас.
Стефи бързо и безпроблемно да подготвяте документацията!

# 171
Я бързо казвайте  Laughing-има ли други деца влюбени в къпането -моята всеки обяд започва чипа-чипа (дума за къпане ) и се къпе  Simple Smile,вечерта отново наддава вой и иска баня .Та така два пъти дневно .
На морето е все във водата -още с пристигането се стрелва към брега и ...така до края -ние вече седим на брега -баща и копае дупка и ако има вълни се пълни с вода и там шляпа ,ако е тихо Н я пълни с кофата  Simple Smile.Не сяда на пясъка да си рови или пълни кофичка като децата -имам си  морска рибка .

# 172
Стефи, моята все вика мии, мии, да ходим да я мием и чипи-чипи също. И тя обича водата.
В неделя заминаваме на море. Изхранването ще е закуска и вечеря, ще яде каквото има там. Синът ми от малък така яде по почивки, надявам се да няма проблем.
Бански, аз и поръчах от ИБей и е като с подплата отдолу, като тези Бамбино, които Здравка спомена.
Пухелин, може да включиш и синбиотик също при разстройство. Щом ще ходите и на море ще е добре да му го даваш и през целия престой там. Аз поне така правя. Дано да му мине бързо и да си изкарате една прекрасна почивка!

# 173
  • София
Стефи, Калина е морска рибка -дай и само вода и пясък. Но тя и пие по мнооого,  не само да се къпе. В понеделник отиваме на мору и ние, тя знае и само повтаря "моето, къпе, пака" т.е.морето, ще се къпе, пясък. Гледа една песничка за морето и много се радва. Явно си представя точно каквато трябва - много вода за плискане и пясък, нищо, че не го е виждала.  Сигурня съм, че ще е мноооого щастлива.
Пухелин,  дано вече малкия да е добре. Синбиотика е добра идея, която е дала Лимонче.  И аз ще давам ня Калина за морето. Аз ползвам Биобаланс прахчета за деца. Педи ги препоръча преди време.
Стефи,  хубаво да си изкарате в Русе. И полета да
 е приятен. Малки са самолетите на Wizz Air и вътре е доста тясно. Но полета ще е кратък, така че това ще компенсира. Колко време ще останете в Русе? Може и да си писала, а аз да съм пропуснала. ММ е от Русе и имаме баба и дядо там. Планираме ходене,  но още нямам точна дата, зависи ММ как ще е с отпуската.  Но е мн вероятно да е края на Юли.  Да запознаем момичетата Simple Smile
На всички заминаващи на някъде мн весело и приятно да си изкарате!    grinning039 family newsm41 lalalala beer3

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 23:49 от evropa

# 174
Европа поне месец ще сме там тс.до средата на август може и до края на август .Ще те помоля за тел номер.на лично -аз като си взема пакет с номер ще ти се обадя за да го имаш и ТИ моя..Понеже там няма да имам възможност за ползване на нет -у дома ми е спрян от 2г ,аз мобилен не ползвам -ще се радвам да се видим Hug Весело моРе  grinning039
И момичета да пишете ,като ме няма после ще ви чета Simple Smile Аз може и да влизам от някоя приятелка за да драсна ред-два ..,но няма да е като сега .Имааа време преди полета ще напомня пак,за да не ме забравяте  Wink
Нов въпрос-умеят ли да си отварят вратите ?Николче вече ДА  Simple Smile

# 175
Дени също много обича да се къпе. От няколко месеца вече се къпе прав в банята и с душчето, което естествено сам държи. От средата на май му правя басейнче на терасата. Плацика се по поне 1 час. Изплисква си цялата вода. Нося му с една лейка и обожава да го поливам по главата  Joy От края на май ходим и на плаж. Много е смел, влиза във водата. Няколко пъти като се нагълта с вода, след това 2-3 дни е предпазлив и стои на плиткото. След това пак придобива смелост. Много се забавлява като го пръскаме с водни пистолети. Играе си само на мокрия пясък. ММ му копае дупки в пясъка и го заравя. Много се смее също. Винаги гледаме да сме до някои деца. Той веднага им се залепя и те искат, не искат го включват в игрите. Обикновено са доста по-големи, но той в повечето случаи се включва успешно в заниманията им. Гледа ги 2-3 минути и после започва да ги копира. Ходим към 4-5 на плаж и стоим около 2 часа. След това и като отидем за 1 час на площадката и вече няма сили за нищо.
Дени има доста умения още от преди да проходи. Отваряше си вратите още откакто пълзеше. Допълзява си до вратата, изправя се и я отваря. Може би защото е по-висок. Също още от тогава се качва и слиза от дивани, легла, столове. Напр.се качва на дивана и се изправя на масата. И ако не е разчистена започва да пипа. Въобще отдавна съм се сблъскала с тези неудобства. Някои негови връсничета още не могат да ги правят тези неща, а това е голямо удобство за майката.

# 176
Стефи, аз пътувам с уиз еър Осло-Букурещ..после с таксито и така;) Какво да ти кажа полет като полет,аз не ги харесвам,но само това ми е вариант. Избягвам да влизам първа(с дете имаш приоритетен бординг), защото Адриан много се изнервя да седи в мен докато всички заемат места и т.н..Аз лично понякога си буквам една от първите седалки. Те се плащат и обикновено са празни и ние се радваме на лукса на 3 места:) Последните пъти съм не съм и се качих умушлено последна. Настаниха ме отново там, но гратис:) Случвало ми се е и да съм на обикновена седалка(влязла първа),но тогава сядам най от края, разпростирам играчки,гледам разсеяно и никой даже не се сеща да пита дали е свободно:) Тактики да изкаш.....Simple Smile
Аз съм много доволна от един таксиметров шофьор...много приятен,разговорлив и възпитан мъж. Постоянно пита дали е добре климатика,дали да не спрем за вода..абе не усещам пътя до Русе. Мога да ти дам контакт,ако нямаш някого предвид.
Бисктивка как е бременността?
Тук онзи ден беше 10 градуса сутринта...лято:)

# 177
Ех, KamiTG, 10 градуса. ..Гледам снимки на приятели от скандинавските страни по повод Midsommer и ако не са големите огньове и венците по главите, няма как да се разбере, че празнуват лятото. Облечени са като за зима. Вие празнувахте ли?

# 178
Ками -нямам за такси никого -давай го  Simple Smile
ЕХ,че лято си имате  Simple Smile

# 179
Аа моля,моля...днес е 19 градуса и слънце:) По принцип не е така лятото,аз от малка идвам тук, но такова  нещо не съм виждала. Миналата година бяха непоносими жеги...
Puhelin, сега вторник ще празнуваме:)
Стефи,пускам ти визитката във ФБ
Ох,още 2 седмици и майка ми идва на гости:) Организирала съм и една изненада и ще я водим на круиз тук по Скандинавието:) Август сме в Хърватска и ние малко да усетим лято:)
Хайде похвалих се ..отивам да правя една тортичка:)

Общи условия

Активация на акаунт