Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 706
  • 749
  •   2
Отговори
# 180
Бързо, бързо........Цвета Маразова???? Утре имам среща с нея, но идея си нямам на какво гледа.
Въобще не съм чувала за тази личност newsm78а и в нета няма никаква информация.

# 181
Отде я извади? Не съм я чувала дори. Аз пак да предложа да почна да ви гледам на крем-карамел  Sunglasses

# 182
  • Sofia
Ако някой ми се кара по телефона още аз лично не бих отишла...

# 183
Ако някой ми се кара по телефона още аз лично не бих отишла...

Aaa, не така!Ще оставиш жената без 20 лв към оборота за деня.Еми, не е хубаво!Нека бъдем хора.

# 184
  • София
Отде я извади? Не съм я чувала дори. Аз пак да предложа да почна да ви гледам на крем-карамел  Sunglasses

Кога да идваме? Аз го обичам много сладък. Крем -карамела. Joy Joy

И аз не съм я чувала тази. Е, винаги има първи път. Wink

# 185
Маг Гала от UFOport гадае напълно безплатно. На мен ми позна всичко, което я питах. Освен това разваля магии безплатно или колкото дариш за сайта по желание. Записах си час при Светлана по препоръка от тук.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ДАРИ НЕЩО ВЪВ САЙТА Й, И КАК СТАВА ТОВА?  НЕ ГАДАЕ ЛИ БЕЗПЛАТНО Sad

# 186
pishesh vurposa kato nova tema i te shte ti otgovorqt , no ne sa mnogo mnogo qsnovitci v tozi sait , a poveche psiholozi , nai dobroto predskazvane e na jivo
КАК ТАКА НА ЖИВО ? НЕ МОГАТ ЛИ ЧРЕЗ ПИСАНЕ, КОНТАКТУВАНЕ ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЯ ? Sad

# 187
Мани, мани, гола вода. От кумова срама понацелва нещо.

# 188
    Лаптопа прави номера и се опитвам пак да ви пиша - получих в пощата /АБВ / съобщение от Таня от yasnovidci.eu - пише,че знае здравословните ми проблеми , ще се оправят от лекари, но трябва да й се обадя по телефона  , който не е импулсен и ще ми каже какво ме чака безплатно ! Страхувам се от магии ! Имам нужда от вашия съвет - какво да правя ! Благодаря предварително ! newsm78

# 189
    Лаптопа прави номера и се опитвам пак да ви пиша - получих в пощата /АБВ / съобщение от Таня от yasnovidci.eu - пише,че знае здравословните ми проблеми , ще се оправят от лекари, но трябва да й се обадя по телефона  , който не е импулсен и ще ми каже какво ме чака безплатно ! Страхувам се от магии ! Имам нужда от вашия съвет - какво да правя ! Благодаря предварително ! newsm78

Безплатен обяд няма! Grinning

# 190
bg-reklama.com.......

# 191
http://www.yasnovidci.com/fenomen-tania
За тази ли Таня става въпрос?

# 192
Здравейте , момичета . От няколко седмици чета темите , днес реших да пиша . Никога не съм бил "фен" на врачки, баячки и тн. Преди известно време ми се случи нещо в любовен аспект, което този път ми е малко непосилно да превъзмогна и обикновено в такива моменти човек започва да се интересува, да търси алтернативи . Под алтернативи нямам предвид магии, защото за себе си твърдо отричам това като метод, който лиша човек от личната му воля. Не смятам, че е проява на обич, а по-скоро егоизъм. Относно ясновидците , да , предубедена съм и нямам финансовата възможност да обикалям всички, за да изградя мнение кой наистина има способности. Била съм няколко пъти при Роберт , който с голяма точност е описвал хора,чиито снимки е виждал. Бил е прав за любовните ми отношения с партньорите ми преди години, за някои събития и дати не е познавал. От всичко изчетено , разбрах че бих искала да отида при Пепа , но има свободни часове ( както самата тя ми каза) през септември , или да съм отишла,но много се чакало. Замислих се за Цеца,но не съм и звъняла. Мисля и много за Бойка от Перник, коментарите на Мелиса главно ме насочиха в тази посока. Тук видях , че сте писали за Маг Гала...аз не видях конкретика там, само общи приказки. А относно Карла, изпратиха ми мейл, че таксата е 15 лв и след като я платя , мога да получа консултация с нея.

# 193
Здравейте. Имате ли впечатления от Розмари Казасова и Снежана Бенчева от Габрово? Не за магии, а по-скоро за талисманите, които продават?

# 194
  • София
Здравейте , момичета . От няколко седмици чета темите , днес реших да пиша . Никога не съм бил "фен" на врачки, баячки и тн. Преди известно време ми се случи нещо в любовен аспект, което този път ми е малко непосилно да превъзмогна и обикновено в такива моменти човек започва да се интересува, да търси алтернативи . Под алтернативи нямам предвид магии, защото за себе си твърдо отричам това като метод, който лиша човек от личната му воля. Не смятам, че е проява на обич, а по-скоро егоизъм. Относно ясновидците , да , предубедена съм и нямам финансовата възможност да обикалям всички, за да изградя мнение кой наистина има способности. Била съм няколко пъти при Роберт , който с голяма точност е описвал хора,чиито снимки е виждал. Бил е прав за любовните ми отношения с партньорите ми преди години, за някои събития и дати не е познавал. От всичко изчетено , разбрах че бих искала да отида при Пепа , но има свободни часове ( както самата тя ми каза) през септември , или да съм отишла,но много се чакало. Замислих се за Цеца,но не съм и звъняла. Мисля и много за Бойка от Перник, коментарите на Мелиса главно ме насочиха в тази посока. Тук видях , че сте писали за Маг Гала...аз не видях конкретика там, само общи приказки. А относно Карла, изпратиха ми мейл, че таксата е 15 лв и след като я платя , мога да получа консултация с нея.

Мога да те посъветвам да си спестиш ходенето при Бойка от Перник.Аз ходих при нея заедно с Мелиса .На момента бях доволна , позна настояще и начерта розави прогнози , които трябваше да се сбъднат септември 2014 , е към днешна дата не са се случили нещата, а срока мина и замина отдавна.За Цеца не знам какво да ти кажа - била съм два пъти при нея , първия път ми позна много точно , втория бяха само общи приказки и нищо съществено.Явно е на моменти , а да не говорим , че бях записала час на една позната и след като се чухме същата сутрин в която беше часа , за да потвърдим като отидохме ни отвори вратата някакъв мъж , който ни информира , че Цецка не гледа и ни тръшна вратата под носа/ и това 2 часа след като сме уточнили часа с Цеца/ за останалите изброени не мога да кажа нищо .Успех и пиши после твоето мнение след като ги посетиш.

Общи условия

Активация на акаунт