Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 832
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Под Слънцето
намерих я

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 21:17 от TopsyG

# 256

наистина ли вярвате че има хора които ги четат Simple Smile) това е голяма лъжица, не си създавайте проблеми
[/quote]

Ако имаш познания по темата, моля да споделиш. Наистина силно ме интересува. Ако желаеш може на лични. Благодаря предварително.
[/quote]

За акашовите записи знам че имат достъп много малко хора и то хора с чисти души, който се грижат за светлината в живота ни, демек монасите които прекарват живота си на чисти места, с чисти помисли и работа върху духовното си израстване. Чувала съм че не е хубаво да се опитват неопитни и неподготвени хора да влизат, друг е въпроса до къде успяват да стигнат... Беше ми попаднал дори курс в Горна баня, който да те научи как става, но не се доверявай Simple Smile

# 257
Имам въпрос.Искам да звънна на тази Таня от Тънково.Струва ли си има ли някой дет му е познал?

# 258
Имам въпрос.Искам да звънна на тази Таня от Тънково.Струва ли си има ли някой дет му е познал?
И аз се изкушавам, но някой беше писал тук, че  вече не дава консултации, а и 5 мин. разговор за 20 лв. не знам дали си заслужава.

# 259
Ане беха ли 15... Няма как да отида до туй село.

# 260
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали гледачка в град Русе. Или някой, който прави консултации дистанционно. Скоро се обадих на Таня от Тънково, но ми каза че вече не прави консултации по телефона, и на живо също.
Благодаря   Simple Smile

# 261
Значи пак не извадих късмет. Намерих обява на някаква маг Жозефина и Елена за по телефона, някой мнение?

# 262
Здравейте, може ли мнение за Ангел Илиев от Надежда? Предварително благодаря

# 263
Здравейте,

Аз мисля другата седмица да посетя Милка от Караисен.
 Ако иска някой, аз съм с кола.

# 264
А откъде си? В смисъл откъде тръгваш? Щото аз бих дошла, но май не съм ти по път...

# 265
А откъде си? В смисъл откъде тръгваш? Щото аз бих дошла, но май не съм ти по път...

Здравей,
от София Simple Smile

# 266
Така си и мислех  Simple Smile

# 267
Здравейте момичета,
Прочетох последните няколко теми (признавам по диагоналната система), но все още продължавам да не знам към кого да се обърна.
В момента съм на кръстопът, в който не знам на кого да вярвам, разума който казва не го прави (нещо конкретно, но много важно и с преки последствия не само за мен, но и моите близки) или сърцето, което ми казва поеми риска. Толкова обтркана не съм била никога, винаги съм имала ясна представа за нещата и изборите, които трябва да направя. Никога до сега не съм се обръщала към подобни услуги, разбира се, че ми се е искало да надникна в бъдещето, но някък си ме е било страх, нещо като светотатство, знам че звучи крайно, но така го чуствам.
Но сега, като ли чакам чудо и отговора как да постъпя да дойде от самосебе си, но то не се получава. От няколко дни прелиствам темите тук и като че ли се надявах да почуствам обади се на "Този" той ще ти каже. За съжаление не ги почуствах, затова моля вас, вещите в тази тематика за съвет. Живея в Ню Йорк, затова скайп вариант ми се струва най-одачен. Препоръчайте ми/ дайте ми скайпове на проверени хора. Аз опитах да намеря тази Ани от Пловдив, по нейния скайп от сайта, който е в анкетата, но ми излиза, че няма такъв абонат. Предварително Благодаря, за оказаната помощ!

# 268
Здравейте момичета,
Прочетох последните няколко теми (признавам по диагоналната система), но все още продължавам да не знам към кого да се обърна.
В момента съм на кръстопът, в който не знам на кого да вярвам, разума който казва не го прави (нещо конкретно, но много важно и с преки последствия не само за мен, но и моите близки) или сърцето, което ми казва поеми риска. Толкова обтркана не съм била никога, винаги съм имала ясна представа за нещата и изборите, които трябва да направя. Никога до сега не съм се обръщала към подобни услуги, разбира се, че ми се е искало да надникна в бъдещето, но някък си ме е било страх, нещо като светотатство, знам че звучи крайно, но така го чуствам.
Но сега, като ли чакам чудо и отговора как да постъпя да дойде от самосебе си, но то не се получава. От няколко дни прелиствам темите тук и като че ли се надявах да почуствам обади се на "Този" той ще ти каже. За съжаление не ги почуствах, затова моля вас, вещите в тази тематика за съвет. Живея в Ню Йорк, затова скайп вариант ми се струва най-одачен. Препоръчайте ми/ дайте ми скайпове на проверени хора. Аз опитах да намеря тази Ани от Пловдив, по нейния скайп от сайта, който е в анкетата, но ми излиза, че няма такъв абонат. Предварително Благодаря, за оказаната помощ!

Аз бях и може би още съм в твоето положение. За съжаление обаче гледачите не могат да вземат решение вместо теб. На мен това ми го казаха при един от сеансите. Те единствено могат да ти кажат какви ще са резултатите от единия и другия избор. И на мен много ми се искаше да получа надежда и да ми кажат конкретно какво ще се случи, но уви решенията трябва да си ги вземем сами.

Колкото до гадателите ... досега май никой не е попадал на някой наистина добър. Има доволни и недоволни от тях. Трябва да намериш твоя "човек", ако това е възможно. Само се пази от тези, за които има само негативни мнения.

# 269
Здравейте,момичета.Как са прогнозите при вас?

Сега аз да дам малко по-пълен отчет за Мария,защото вече ходя само при нея.

За здраве-каза,че операция няма да има.Според неврохирурга ми не се налага.Според личната ми лекарка туморът расте и трябва да бъде опериран веднага.ЯМР ще покаже януари.

За образование-каза,че ще ме приемат в университета,позна и оценките ми.Каза,че ще си изкарам изпитите без проблем-не,не позна.

За работа-трудно ще си сменя работата.Така е,още търся.Каза,че имам една руса колежка,която ми прави много мръсно-абсолютно точна.Изобщо рече,че това са отвратителни хора.

За продажбата на имота-утре го продаваме-не позна само срока,но това за мен не е от значение.

И сега най-трудното за моя личен живот-първия път като отидох при нея каза,че ще е със С или Д.След две години-брак.Имам един колега на работа,с когото аха да станат нещата,ама все не стават.Защо-не обясни,а това ми беше важно.Майка ми влезе след мен и и казала,че ще се оженим с колегата-така щели да се обърнат нещата,че -ха дано.
Когато отидох втори път при нея-каза,той ще е.
Само да поясня-въпросният колега е моят човек,с когото пет години се опитваме да създадем нещо и все не става.Минаваме от обичам те до обичам друга,разкарай се.В момента сме на период разкарай се.
Последния път като ходих при нея пак ми каза-твоят човек ще е със С или Д.За въпросния сегашен каза,че имал някаква,която ми била направила магия и той затова така се лутал.е,да,ама няма да дам 350 лева,за да му развалям магията.
Относно буквите,които казва,още отначало каза,че не различава дали става въпрос за име,презиме или фамилия,от което разбирам,че няма да е той-не са неговите букви.

Сега някоя от вас би ли споделила координати на Богдана/Божана от Перник,моля.

Общи условия

Активация на акаунт