Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 943
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
         Има ли доволни от Светлана - от Сухата река?
За Роберто - момчето от предаването ясновидци мисля, че има сайт. Някъде четох, че идвали при него много видни хора......, както той казвал. До сега повечето отзиви за  ясновици и нумеролози са отрицателни и няма такъв, който наистина да е много добър. - поне в София. Мисля, че тези способните, се крият някъде и не говорят за себе си. Rolling Eyes

# 391
  • Под Слънцето
Начало на турнето. Старт!

# 392
Момичета здравейте , моля помогнете ми с някоя женица дето може да ми я препоръчате за гледане на кафе или таро моля вии имам нужда от съвети че вече два месеца си блъскам главата в астената и съм малко отчаяна вече  Praynig Weary от Русе съм и не мога да пътувам ако някоя от вас може да помогне ще съм страшно благодарна .

# 393
Начало на турнето. Старт!

Турне ли каза? Grinning

Сподели после моля те   bouquet

Желая ти успех с врачките!

# 394
Много моля, ако някой може да ми помогне. Аз знам, че имам направени магии от духовният ми водач Александра в това прераждане. Тя просто смаза живота ми. Влязох в контакт с дядо ми, който е на небето, за да ми помогне, но мъжът и синът на духовния ми водач го убиха преди 6 дена на небето в дома му.  Нямам към кой да  се обърна. Александра е прикачена към мен 24 часа в денонощие. Искам да се свържа с Господ и да му кажа да върне живота на дядо ми и да накаже Александра и семейството й.  Ходих на гробищата да паля свещи на непознати които са погребани наскоро, за да е сигурно, че не са се преродили, но Александра е винаги с мен и тя заплаши всички, че ще ги убият. Не знам как да стигна до Господ? Не знам как да се свържа с него? А ко някой може от този форум  да отиде на гробищата и да запали свещи на роднините си или някой непознат и да каже да върнат живота на Иванчо Георгиев Еленкин роден 28 януари 1927 година, ще съм изключително признателна. Моля ви от все сърце. Дядо ми е изключително добър човек и не заслужава да умре. Молих Александра да върне живота му , но на нея не й пука. Моля ви, ако може някой да ми помогне, да се върне животът на дядо ми. Той не заслужаваше да умре и е недопустимо в Рая на небето да се разхождат убийци. Те трябва да бъдат наказани час по-скоро. Ако дядо ми се върне към живот да му дадат да използва телепатия, за да ми каже, че е добре, иначе няма как да нам, че е добре.  От все сърце ви моля, защото вече не издържам. Животът ми е кошмар просто.

# 395
  • В.Търново
Вярвам в задгробния живот, вярвам, че има паранормални явления, вярвам и в извънземни даже, но това ми се струва нещо не съвсем нормално, откачено! Или човека се бъзика или има нужда от психиатър.
 newsm78

# 396
Мислех,че на онзи свят убийства не се случват-все пак не можеш да убиеш енергия.
Духовните водачи са извисени души и не убиват,и не правят магии.
И не мисля,че някой може да се свърже с Господ.

# 397
Уляна говори с Богородица, ако тя има телефона на Господ??? Или Славито - http://www.clip4e.com/play_slavi_trifonov_edno_ferari_s_cvqt_tcherven_3.htm

# 398
Момичета,утре 6.08 е празник а съм се запътила към Бойка,редно ли е да ходя след като е празник? newsm78

# 399
Момичета,утре 6.08 е празник а съм се запътила към Бойка,редно ли е да ходя след като е празник? newsm78
не е желателно

# 400
И защо например?

# 401
така знам от повечето ясновидки, не е желателно да се ясновидства по църковни празници, особено по-големи/ Коледа, Велик ден, в никакъв случай/ едната не работи на църковни празници

# 402
Има ли някакви сбъднати прогнози от Елвира?

# 403
Има ли някакви сбъднати прогнози от Елвира?
Елвира дава ли прогнози?

# 404
Да,и малко ме закла,защото предсказанието и е противоположно на това на Мария.
Иначе ми каза,че имам родова магия.

Общи условия

Активация на акаунт