Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 943
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
И ти й повярва?
Ми то не е луд който яде баницата...

# 406
И ти й повярва?
Ми то не е луд който яде баницата...

Това за мен се отнася,нали?  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не и повярвах.Стига с тези магии,че вече като ми кажат,че имам магия и ми идва да застрелям някоя.

# 407
Момичета,утре 6.08 е празник а съм се запътила към Бойка,редно ли е да ходя след като е празник? newsm78
не е желателно
Благодаря,не отидох  Hug Може би следващата седмица.

# 408
 Имате
доста стар негатив, но не лично на вас самата, а на вашето семейство.
Може би сте опитвала някакво изчистване, защото има и светли петна в
енергийното ви ниво, но като цяло не е изчистен. В самото ви семейство
бедите идват изневиделица и особено в здравословен план.

Ето това е част от отговора ми от Елвира.

Иначе смятам,че бедите в здравословен план винаги идват изневиделица-не съм чула да пращат предизвестие.

# 409
Имате
доста стар негатив, но не лично на вас самата, а на вашето семейство.
Може би сте опитвала някакво изчистване, защото има и светли петна в
енергийното ви ниво, но като цяло не е изчистен. В самото ви семейство
бедите идват изневиделица и особено в здравословен план.

Ето това е част от отговора ми от Елвира.

Иначе смятам,че бедите в здравословен план винаги идват изневиделица-не съм чула да пращат предизвестие.
Боднатото показва, че жената пише и използва термини, които не разбира. Има огромна разлика между енергийно ниво и енергийно поле, тя обаче не прави разлика. 

# 410
Здравейте, момичета. След доста дълго време се включвам - време, в което изчаквах да видя ще се сбъднат ли прогнозите, които получих. От списъка съм посетила единствено Валентин Начков, в 27 тема съм описала нашата среща. И вече повече от 4 месеца след моето посещение мога да обобщя, че почти нищо от казаното не се сбъдна. Още съм си със старото гадже, въпреки че той ми предрече раздяла в най-близки месеци. Не съм срещнала висок чернокос платежоспособен господин, в когото да съм много влюбена. Не съм постигнала шеметната кариера, която ми обеща в рамките на 3-4 месеца след нашата среща.  Единственото, което мога да кажа, че донякъде е  познал е това, че ми каза, че ще имам близък човек в чужбина със светла коса. Моя руса приятелка наскоро замина в Испания на работа за няколко месеца.Дори и да допуснем, че е сбъркал сроковете и това, за което говори, тепърва предстои да се случи, вие ще бъдете първите, които ще уведомя за тази промяна. В последните страници чета доста мнения за него и за това, че прогнозите му не са се сбъднали. Може би наистина да си познава спрямо човека или пък да има някакви приливи и отливи на познаваемост-силни и слаби дни.
От всичко това, а и главно от една дама в предишната страница, която с поста си шашна всички ни, си вадя заключение, че АЗ приключвам с ВСЯКАКВИ врачки, ясновидци, пророци и прочие. Каквото е писано ще стане и освен Господ никой друг не може да знае какво ще се случи в живота ни Naughty Ставала съм свидетел как хората се побъркват на тема бъдеще, дават луди пари за разваляне на магии(радвам се, че повечето от момичетата тук не са се подлъгали) и накрая от толкова прогнози и обещания не живеят живота си пълноценно и правят това, което им е предрекъл еди-кой си, вярвайки, че такава е съдбата им. А съдбата си е въпрос на избор. Странични вмешателства, както беше казал някой преди, са само влияние върху кармата.
 Това е от мен, ако има други с прогнози от Начков, сбъднати или несбъднати, ще се радвам да ги чуя. Simple Smile

# 411
Ти поне имаш приятелка, заминала в чужбина.... #2gunfire

# 412
Здравейте, момичета. След доста дълго време се включвам - време, в което изчаквах да видя ще се сбъднат ли прогнозите, които получих. От списъка съм посетила единствено Валентин Начков, в 27 тема съм описала нашата среща. И вече повече от 4 месеца след моето посещение мога да обобщя, че почти нищо от казаното не се сбъдна. Още съм си със старото гадже, въпреки че той ми предрече раздяла в най-близки месеци. Не съм срещнала висок чернокос платежоспособен господин, в когото да съм много влюбена. Не съм постигнала шеметната кариера, която ми обеща в рамките на 3-4 месеца след нашата среща.  Единственото, което мога да кажа, че донякъде е  познал е това, че ми каза, че ще имам близък човек в чужбина със светла коса. Моя руса приятелка наскоро замина в Испания на работа за няколко месеца.Дори и да допуснем, че е сбъркал сроковете и това, за което говори, тепърва предстои да се случи, вие ще бъдете първите, които ще уведомя за тази промяна. В последните страници чета доста мнения за него и за това, че прогнозите му не са се сбъднали. Може би наистина да си познава спрямо човека или пък да има някакви приливи и отливи на познаваемост-силни и слаби дни.
От всичко това, а и главно от една дама в предишната страница, която с поста си шашна всички ни, си вадя заключение, че АЗ приключвам с ВСЯКАКВИ врачки, ясновидци, пророци и прочие. Каквото е писано ще стане и освен Господ никой друг не може да знае какво ще се случи в живота ни Naughty Ставала съм свидетел как хората се побъркват на тема бъдеще, дават луди пари за разваляне на магии(радвам се, че повечето от момичетата тук не са се подлъгали) и накрая от толкова прогнози и обещания не живеят живота си пълноценно и правят това, което им е предрекъл еди-кой си, вярвайки, че такава е съдбата им. А съдбата си е въпрос на избор. Странични вмешателства, както беше казал някой преди, са само влияние върху кармата.
 Това е от мен, ако има други с прогнози от Начков, сбъднати или несбъднати, ще се радвам да ги чуя. Simple Smile
Това, което си написала не е вярно, мога да предположа, че просто не знаеш какво пишеш и какво коментираш, визирам боднатото. Иначе Начков мен ме изгони, като започнах на 2 мин. с въпросите, аз и гейове не обичам, явно съм си спестила време и 30лв. Той ме издразни на първите секунди, като го видях.
Съдбата не винаги е въпрос на избор, всичко е кодирано, поне основните събития. Страничните вмешателства могат да влияят само на кармата на правещият ги. Просто си написала безсмислица. Дори това дали ще ти направят магия е предопределено, ако щеш.
Ясновидеца, при който ще отидеш също показва нивото и енергийното ти състояние на момента.
Смея да твърдя, че ясновидци са ми помагали за ключови моменти в моя живот, в положителен аспект, т.е. да направя по-добрият за мен и близките ми избор.

# 413
"Боднатото", което няколко пъти си написала, в повече от един пост ,  пък съвсем не е вярно.Въпросният термин идва от английското " boLd" и никак не става дума за бодене с рога, игли или с каквито и да е подръчни средства.

# 414
Нито ще коментираме правописа на съфорумничките си, нито твърдя, че съм компетентна относно въпросите с кармата. Излагам лично мое мнение и не държа никой да застава зад него. Постът ми беше относно сбъдваемостта на прогнозите на Начков и нека коментарите са насочени в тази посока, за да не изпадаме в разточителен спам с излишни приказки  Wink

# 415
Последно влизах в тази тема някъде началото на 2014 . Не си обърквайте житейският път който духът е избрал да премине с излишни небивалици от лъжливи "ясновидци". Всички имаме съдба както и избор във всяко време от нашето съществуване, а кармата трупаме с неправилните избори , които правим нарушавайки един или повече от определените закони на планетарното ни съществуване. Някои се чудят защо им се случват нещастия и изпитания, ами има си прост отговор.. В някой предишен живот сме извършили някакво действие нарушавайки някой закон и сега се дава изпитание на личностно ниво за да усетим болката и отново се дава и ШАНС да се поправим. КРАЙНА ЦЕЛ- ДА ЕВОЛЮИРАМЕ НА ДУХОВНО НИВО! Всеки човек има начертан път(съдба) през който ще премине и винаги ще му се дава право на избор! В зависимост от неговият нрав, поведение и път на живота който трябва да се извърви ЗАВИСИ и как човек ще се справи със всяко свое изпитание. Най- голямата награда е да се научим да познаваме самите себе си .Защото само от себе си човек не може да избяга Simple Smile

# 416
"Боднатото", което няколко пъти си написала, в повече от един пост ,  пък съвсем не е вярно.Въпросният термин идва от английското " boLd" и никак не става дума за бодене с рога, игли или с каквито и да е подръчни средства.
Аха някой е в настроение да се заяжда. Пиша често от тел. В последно време и поста се публикува пак. Ангрийският не ми е роден език и не ми е приоритет, но енергийните нива и прочие понятия е хубаво да ги знаете, ако не желаете да ви лъжат и манипулират, както в случая

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 10:12 от aniram*

# 417
"Боднатото", което няколко пъти си написала, в повече от един пост ,  пък съвсем не е вярно.Въпросният термин идва от английското " boLd" и никак не става дума за бодене с рога, игли или с каквито и да е подръчни средства.
Аха някой е в настроение да се заяжда. Пиша често от тел. В последно време и поста се публикува пак. Ангрийският не ми е роден език и не ми е приоритет, но енергийните нива и прочие понятия е хубаво да ги знаете, ако не желаете да ви лъжат и манипулират, както в случая

Ani27, oтдавна си ни осведомила за"енергийните нива и прочие" , с които си мислиш, че си запозната. Тук става дума как отсичаш, че нещо, което се е случило в друг личен живот и чуждо лично решение не било вярно.Това, което е вярно , обаче, е  написаното за Начев.Крайно време беше фактите в огромния брой от случаите да се видят и кажат.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 13:04 от ryannn

# 418
Здравейте. Предложете ми ясновидец от Пловдив.Виждам, че горе има доста имена. Звънях днес на жена, която гледа на кафе и съм ходила и преди, но не е в Пловдив и търся при кого да отида.

# 419

Ani27, oтдавна си ни осведомила за"енергийните нива и прочие" , с които си мислиш, че си запозната. Тук става дума как отсичаш, че нещо, което се е случило в друг личен живот и чуждо лично решение не било вярно.Да разбирам ли, че мислиш, че въпросната ясновидка е много компетентна? Т.е. нейното отсичане и говорене на глупости, боравейки с термини, които не разбира е повече, от това, което казвам, само, защото не ме харесваш. Емоционално, наивно и глупаво.Това, което е вярно , обаче, е  написаното за Начев.Крайно време беше фактите в огромния брой от случаите да се видят и кажат.
Не си мисля, а съм наистина запозната Wink, опитвам се да спестя някой лев на потребителката споделила написаното Mr. Green
Ако половината от потребителите списващи темата, бяха запознати, с това, което пиша обикновено в темата, нямаше да има толкова много теми с подобно заглавие.
 ryannn, знам, че е дразнещо, но такива са фактите.

Относно магиите, мислех да споделя, но се чудя има ли смисъл.....една от ясновидките ми е казвала и абсолютно и вярвам, че вече няма толкова хора, които да правят истински магии, повечето и клиенти идващи при нея с настройката, че имат магия, родово проклятие, уроки и т.н. просто са направили ключови неща в неподходящ период от живота си-сватба/ подпис, купуване на жилище, път в чужбина, смяна на работа и т.н. Тя казва, че ако иска да спечели, може да се прави, че имат магия, както си мислят повечето хора, и да разваля, нещо, което всъщност нямат, или е просто автомагия, и натрупан негатив стандартно / появяващ се  без практики и изчистване/ както правят повечето и колеги Mr. Greenкойто разбрал-разбрал Wink

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 22:05 от aniram*

Общи условия

Активация на акаунт