Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 852
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте Дами,
Искам да ви попитам някой чувал ли е нещо за някакъв руснак(много добър бил, книги издавал)дето развалял магий? Питам за мнение като цяло ако сте се допитвали до него. Вземал скъпо, но методите му на разваляне били бетон...Аз го намерих в интернет и питам за мнение. Бил от Софията? Ако има мнения...пишете. Благодаря
Ако имаш предвид Влад Савенков.
Не мога да кажа добра дума за него.
Преди десетина години съм била при него в Пловдив, каза ми 5 думи накръст, предложи да ми лекува проблемите с кодиране и излезе след мен да провери дали ще сси платя таксата от 100 лв.
Добре, че изкарвах тогава, сега толкова ми е месечният доход.

# 556
  • София
Момичета скоро правили сте консултация с астроложката Ани? Интересуваме за цени най-вече.

# 557
Аз съм чувала за Руснака от Кюстендил, който развалял магии, но дали е един и същ...

# 558
Здравейте Дами,
Искам да ви попитам някой чувал ли е нещо за някакъв руснак(много добър бил, книги издавал)дето развалял магий? Питам за мнение като цяло ако сте се допитвали до него. Вземал скъпо, но методите му на разваляне били бетон...Аз го намерих в интернет и питам за мнение. Бил от Софията? Ако има мнения...пишете. Благодаря
Ако имаш предвид Влад Савенков.
Не мога да кажа добра дума за него.
Преди десетина години съм била при него в Пловдив, каза ми 5 думи накръст, предложи да ми лекува проблемите с кодиране и излезе след мен да провери дали ще сси платя таксата от 100 лв.
Добре, че изкарвах тогава, сега толкова ми е месечният доход.
Не, не е Влад Сенков...Казват му Вълк...разрових се в нета, няма много инфо за него та за тва питам тук...

# 559
Аз съм чувала за Руснака от Кюстендил, който развалял магии, но дали е един и същ...
Ами незнам...казват му Вълк и за тва не мога да ти кажа същия ли е...

# 560
Здравейте Дами,

Oт Odil69 • 14.04.2009, 18:10:36 ч.

Реплика към Arni

САША е от Кюстендил и намира и отсранява магий. телефона му е 0895478576

# 561
За този в Кюстендил и аз съм чувала.Моя позната е много доволна от него.Развалял магии но до колко знам не гледал не бил гледач може и да греша.

# 562
  • София
За този в Кюстендил и аз съм чувала.Моя позната е много доволна от него.Развалял магии но до колко знам не гледал не бил гледач може и да греша.

При този от Кюстендил,руснака Саша съм ходила  преди около 10 години.Имах конкретен проблем.Ля ми восък , видя причината за състоянието ми . На лист си записах точка по точка ритуалите и препоръките,които ми даде.Всичко изпълнявах много стриктно.Ходих още няколко пъти,може би 2-3 , не помня.Имах период на обнадеждаване и с това се изчерпа помощта му.Казваше ми ще се случат нещата,няма причина.Да ,ама не.Не ми е говорил за магии и посегателства върху дома ми,а единствено и само върху мен.

# 563
Момичета скоро правили сте консултация с астроложката Ани? Интересуваме за цени най-вече.

Аз имах, съвсем скоро. Цената е 35 лв. Заслужава си, наистина съм впечатлена и препоръчвам. Голяма точност. Вече започнаха да се случват първите събития. За другите ще изчакам в рамките на няколко месеца. Има и по-дългосрочни. Интересно ми е какъв ще е резултатът.  Blush
След лутания между кафе, таро и цветя с катинари ( Joy), това е категорично най-доброто ми попадение! Peace

# 564

Аз имах, съвсем скоро. Цената е 35 лв. Заслужава си, наистина съм впечатлена и препоръчвам. Голяма точност. Вече започнаха да се случват първите събития. За другите ще изчакам в рамките на няколко месеца. Има и по-дългосрочни. Интересно ми е какъв ще е резултатът.  Blush
След лутания между кафе, таро и цветя с катинари ( Joy), това е категорично най-доброто ми попадение! Peace

И аз наскоро бях при нея, но не съм особено доволна.
Много мила жена е, обръща внимание, но в моя случай нямаше много познаваемост  Peace

# 565
  • София
Аз също съм правила няколко консултация при нея. Просто явно през няколко месеца актуализира цената. Във времето мога да споделя, че при мен има познаваемост не на 100%. Самата тя ми каза, че познаваемостта е около 60%. При мен нещата обаче не се случват в указаните от нея срокове, а година-две по късно.

# 566
Предполагам, че хороскоп ти е правила?

Аз поне за това говоря.  Peace

# 567
  • София

Да хороскоп.  Peace

# 568

Да хороскоп.  Peace

Да Simple Smile ами явно много зависи, при някои има познаваемост, при други - не.

# 569
  • София
Ами познавала е някои неща, други не Simple Smile Поне има попадения за разлика от други Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт