Графики на БТ - коментари

• 58 089
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • In transit
Денис, благодаря ти много, след няколко дни ще докладвам.  bouquet

# 481
Денис, може ли коментар по графиките от Август и Септември дали са читави?

Не сме правили опити през месец Септември. Питането ми е дали е имало евентуално О. Засякох ЦС по разтеглива на 12 ден. и дали лутелната фаза е нормална и в двата месеца.
Август цикълът ми беше по кратък от обикновено.
Благодаря предварително.

# 482
  • София
Денис, може ли коментар по графиките от Август и Септември дали са читави?

Не сме правили опити през месец Септември. Питането ми е дали е имало евентуално О. Засякох ЦС по разтеглива на 12 ден. и дали лутелната фаза е нормална и в двата месеца.
Август цикълът ми беше по кратък от обикновено.
Благодаря предварително.
МЦ 20/08/2015 - О. , според мен, е била на 14/15 ден от МЦ - ЛФ е малко къса, но може да е била и по-рано. Хубаво е да правиш и тестове за О. - с тях +БТ, О. се определя по-точно
МЦ 15/09/2015 - О. може да е била на 15/16 ден от МЦ - имаш много продължително покачване на БТ - дано да е имало О.

# 483
thumbsup Благодаря ще започна да правя и тестове следващият месец.

# 484
  • София
Денис,
Вчера и днес нямах никаква възможност да си поставя утрогестана вагинално, проблем ли е ако го пия? т.е. като нямам възможност за вагинално пак по 1 ли да пия или по 2...?
Иначе моите среднощи приключения с дъщеря ми продължават - от около месец вече търси само мен през нощта - свършиха ми наспиванията...

Скрит текст:
Сутрин детето ми се буди с крясък и вик за мен и ме стряска, при което няма как да лежа 30мин с глобулата, а вечер заспивам в нейната стая и към 12-1ч се будя и се местя в леглото си, когато просто не се замислям и направо пия и заспивам за секунди. От три дни ползване съм успяла само 2 пъти да я приложа правилно.

# 485
  • София
Денис,
Вчера и днес нямах никаква възможност да си поставя утрогестана вагинално, проблем ли е ако го пия? т.е. като нямам възможност за вагинално пак по 1 ли да пия или по 2...?
Иначе моите среднощи приключения с дъщеря ми продължават - от около месец вече търси само мен през нощта - свършиха ми наспиванията...

Скрит текст:
Сутрин детето ми се буди с крясък и вик за мен и ме стряска, при което няма как да лежа 30мин с глобулата, а вечер заспивам в нейната стая и към 12-1ч се будя и се местя в леглото си, когато просто не се замислям и направо пия и заспивам за секунди. От три дни ползване съм успяла само 2 пъти да я приложа правилно.
Да, може да го пиеш, но пак в същата доза

# 486
  • София
т.е. също по 1хапче, 2 пъти на ден - ок  Flutter

# 487
Денис,

Може ли да помоля да погледнеш и моята графика, макар и да е малко рано. Благодаря!  bouquet

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=di1986

# 488
  • София
Денис,
Може ли да помоля да погледнеш и моята графика, макар и да е малко рано. Благодаря!  bouquet
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=di1986
Дотук, графиката е добре - О. може да е била на 12/13 ден от МЦ
 Peace

# 489
Денис,
Дотук, графиката е добре - О. може да е била на 12/13 ден от МЦ
 Peace

Благодаря ти!  Hug Hug Hug

Да разбирам ли тогава, че има теоретична възможност О. да съвпадне с деня на +ТО, както е при мен - т.е. че е възможно да е на 12-ти ден? Моите графики винаги са такива, откакто следя - два поредни дни с положителни тестове за О. и винаги съм мислела, че О. е задължително след тях (заради правилото 12-48 часа след теста). Но точно на тази графика ми се струва, че е възможно да е съвпаднала с положителния тест, заради покачването на БТ на 13-тия ден.

# 490
  • София
мисля, че имаше правило когато имаш 2 положителни теста се взима 12-48ч след средата между двата теста...
Примерно при мен, ако изобщо фоликула ми се спука, както имах 2 поредни ++ теста, днес съм с доооста болки, огромно напрежение, тежест и все едно ей сега ще ми шурне цикъла. А чувствам и като мускулна треска от пъпа надолу...
Но все пак при мен имаше малка разлика в тестовете, първия положителен, още докато се оцветяваше лентичката изпъкна 2-рата черта, а следващия първо изпъкна контролната линия, после се появи тестовата. Но така е, като не си ги снимам 5мин след като ги направя, не се сещам кой е бил по-положителен.
Снощния (3-тия) също беше доооста наситен, но може би една идея по-слаб от другите.

# 491
Моите винаги са еднакво положителни с по две еднакви линии, никога тестовата ми не става по-наситена от контролната, освен мисля веднъж, ама с много въображение.

Освен това аз също усещам доста силни болки, обикновено са в деня с втория положителен тест. И по горните причини съм си мислела, че болките ми не са от О., а я предхождат, щото съм си мислела, че О. е на следващия ден, след втория + тест.

Този месец обаче болките бяха в деня с първия + тест.

# 492
  • София
и аз имах болки и в първия ден на ++ и във втория, но днес са най-силни.
Мисля, че по-късно днес ще свършат.

# 493
Здравей Денис , може ли коментар на графиката ми - късно поръчах тестове за О и по никое време свършиха. Благодаря предварително.

# 494
  • София
Здравей Денис , може ли коментар на графиката ми - късно поръчах тестове за О и по никое време свършиха. Благодаря предварително.
Според графиката, дотук, О. може да е била на 14/15 ден от МЦ
Дано да е станало Peace

Общи условия

Активация на акаунт