Графики на БТ - коментари

• 58 088
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ти Денис и приятен уикенд.  bouquet

# 496
Здравей Денис!Графиката ми вече е цяла.Може ли коментар.Имало ли е ову,ЛФ добре ли е като продължителност и всичко както трябва ли е? newsm78

# 497
  • София
Здравей Денис!Графиката ми вече е цяла.Може ли коментар.Имало ли е ову,ЛФ добре ли е като продължителност и всичко както трябва ли е? newsm78
Графиката е добре, О. може да е била на 15/16 ден от МЦ.
ЛФ е достатъчно дълга и разликата в БТ / ФФ-ЛФ/ е добре
Всичко е Ок. Peace

# 498
 Laughing bouquetБлагодаря ти Денис Heart Eyes

# 499
  • София
Здравей, Денис
По графиката ми май личи, че фоликула не се е спукал.
Ако предположим, че се е спукал  newsm78, кога да отбележа предполагаема овулация?
ПМС + болки в яйчниците имам всеки ден, а сутрин като се събудя гърдите са ми най-болезнени и тежки и заедно с ПМС всеки ден се чувствам, все едно съм в цикъл...
Сигурно ще пускам прогестерон пак на 7-ми ден, но нямам идея кой е този ден.

# 500
  • София
Здравей, Денис
По графиката ми май личи, че фоликула не се е спукал.
Ако предположим, че се е спукал  newsm78, кога да отбележа предполагаема овулация?
ПМС + болки в яйчниците имам всеки ден, а сутрин като се събудя гърдите са ми най-болезнени и тежки и заедно с ПМС всеки ден се чувствам, все едно съм в цикъл...
Сигурно ще пускам прогестерон пак на 7-ми ден, но нямам идея кой е този ден.
Ако е имало О., може да е била на 43/44 ден от МЦ, но БТ трябва да се задържи висока.
Ако може да те видят и на УЗ, ще е добре  Peace

# 501
  • София
Мерси!
Не знам дали има значение, но теста за О на 43 ден беше една идея по-блед от предния ден, но ако ги нямах снимани за сравнение пак щеше да го счета за положителен. Но го направих доста след часа ми за правене на тестове, защото бяхме на лекар с малката.
На 44-ти ден беше категорично отрицателен.

Отбелязох и двете дати в календара, сложила съм и сърчицата само от този период, просто забравям да ги слагам за целия цикъл, но тези ги запомних.
За съжаление чак в края на седмицата мога да отида на преглед, когато не знам дали няма да е късно. По сметките с тези 43-44ден вече са минали 4-5дни от предполагаемата О (дори имагинарна с тези температури).

# 502
  • София
Brayda
За мен водеща е графиката, а тестовете са само ориентир.
В момента, графиката ти, все още, не показва / категорично/, че е имало О.
Условието е - ако БТ се задържи висока, но сама знаеш че вариантите са много и различни след днешната стойност.
Ако БТ се задържи висока - може и да е имало О., но ако падне, може фоликула да не  е успял да се спука.
Да не говорим, че полож. тестове може да показват и ПКЯ / да е имало повече от 1 фоликул/ - а тогава на графиката не може да се вярва.
Доста ти е сложна графиката Simple Smile - затова е добре да те видят на УЗ

# 503
  • София
Да, знам че не показва О, за това и писах - "предполагаема".
То нито Т са ми коректни с това ставане през нощта, нито ПКЯ ми помага за каквото и да било. Знам, че може да не са се спукали и е по-вероятно да е станало така, все пак това ще е пореден месец да се случва едно и също - ++тестове, после не достатъчно високи Т, които са само и единствено от утрогестана и след това цикъл предизвикан само от утрогестана.
Ако са претърпели обратно развитие до края на седмицата сигурно ще са по 5-6-7мм, колкото са си и кистите ми по яйчниците и въобще няма да може да се разбере отново нищо. Всеки път ми казват едно и също - няма нищо - нито фоликули, нито одебелена лигавица - нищо!
Хубавото за всички е, че след като ми дойде кървенето спирам да меря и да следя каквото и да е за неопределено време, защото психиката ми яко се разклати от всички тези неща - лекари, изследвания, графики, тестове, тестове от англия и т.н.т.
Единствено др месец в чист ден ще пусна TSH

Ще отида в края на седмицата на лекар все пак, може пък нещо да се види, кой знае.

# 504
http://prikachi.com/images.php?images/460/8426460U.png

Ето това е. Има темп. спад на 5 ден, но мисля, че е невъзможно да имам О толкова рано, а и тестовете бяха "-" и без ЦС. Мислех, че както по принцип О ще е на 12-13 ден и не сме се старали да правим сърчица. Теста за О стана пол. чак днес. Как ти се струва положението? Изпуснахме ли момента?
Благодаря ти за вниманието!

# 505
  • София

Ето това е. Има темп. спад на 5 ден, но мисля, че е невъзможно да имам О толкова рано, а и тестовете бяха "-" и без ЦС. Мислех, че както по принцип О ще е на 12-13 ден и не сме се старали да правим сърчица. Теста за О стана пол. чак днес. Как ти се струва положението? Изпуснахме ли момента?
О. настъпва от 12 до 48 час след пика на ЛХ.
Полож. тест показва деня на пика на ЛХ.
Ако има 2 поредни полож. теста - пика на ЛХ е посредата
Ако няма др. причина за повиш. на БТ преди теста за О. да е станал положителен - може да показва проблем, напр. ПКЯ
Добре е да те видят на УЗ

# 506
  • София
Ето ме и мен, бях на лекар, каза ми, че имам леко удебелена лигавица и нищо повече не можа да ми каже, питах я колко е, но така и не разбрах кое е 9мм и кое е 18мм иии ми заръча да си пия утрогестана. Бях последна като час, тя закъсняваше за нещо иии поредния ми лек провал при АГ. (това беше на 22-ри)
Междувременно графиката ми показва да е имало нещо като О, но не и в дните на ++ тестове, аз спрях и да правя де, свършиха ми.
Още 7 дни имам до 14 дневен ЛФ, но сигурно след 4 ако имам -- тестове ще го спирам, за да ми дойде до 3 дни и така.
Благодаря на Денис за всичките въпроси, с които я занимавах в последните 4-5м, следващия опит ще ми е направо стимулиран пролетта Wink

# 507

О. настъпва от 12 до 48 час след пика на ЛХ.
Полож. тест показва деня на пика на ЛХ.
Ако има 2 поредни полож. теста - пика на ЛХ е посредата
Ако няма др. причина за повиш. на БТ преди теста за О. да е станал положителен - може да показва проблем, напр. ПКЯ
Добре е да те видят на УЗ

Много ти благодаря Денис!  Hug

# 508
  • София
Brayda 
Пожелавам ти да успеете възможно най-бързо и с нетърпение ще чакам новини от теб  Hug
 Peace Peace Peace

# 509
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=pav-la
Денис, може ли да ми видиш графиката?
Ако ЛФ е под 14 дена- 12-13, прекалено къса ли е?
Гледайки си графиките назад има О. на 12, но и на 16-17 ден, като при 12ден МЦ ми е -26-27 дена, а при 16- 28-29дена. Затова питам. Дори да ми е малко по-късна О. МЦ е горе долу с една продължителност.

Общи условия

Активация на акаунт