Графики на БТ - коментари

• 57 975
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Денис, може ли коментар на графиката ми?
Hug
Графиката е добре, О. може да е била на 17/18 ден от МЦ
Дано да е станало  Peace

# 721
Благодаря Денис  Simple Smile
Приятна неделя и успешна седмица на всички  bouquet

# 722
  • София
Здравейте!
Денис, според теб заформилата ми се разлика в БТ от 1-ва и втора фаза добре ли се движи.
Доста съм щастлива, защото това е първата ми графика от доста отдавна, която изглежда хубава Wink

# 723
  • София
Здравейте!
Денис, според теб заформилата ми се разлика в БТ от 1-ва и втора фаза добре ли се движи.
Доста съм щастлива, защото това е първата ми графика от доста отдавна, която изглежда хубава Wink
Да, супер е! Peace
Много се радвам - дано да е станало Hug

# 724
  • София
 bouquet  Hug
И да не е станало, го считам като личен успех!
Този ще ми е втория месец с редовен цикъл, не знам какво се случи, единствената разлика е, че спрях хрома. Сигурно продължителните месеци на утрогестан след О (недоказана по наше усмотрение) дават някакъв успех в регулирането.
Скоро приближава момента и на записания ми час при Владимиров така или иначе Wink

# 725
  • София
bouquet  Hug
И да не е станало, го считам като личен успех!
Този ще ми е втория месец с редовен цикъл, не знам какво се случи, единствената разлика е, че спрях хрома. Сигурно продължителните месеци на утрогестан след О (недоказана по наше усмотрение) дават някакъв успех в регулирането.
Скоро приближава момента и на записания ми час при Владимиров така или иначе Wink
Не е от хрома - той е само от полза и по-скоро той е помогнал донякъде, както и Утрогестана Peace

# 726
Момичета,БТ по време на менструацията,ниска или висока трябва да е?Моята върви около 36.8-36.9 меря в Д-то Simple Smile  Понеже нали трябва първата половина до О да е ниска,пък на мен това не ми се вижда много ниско?  newsm78

# 727
Кари,понякога Т пада няколко дни след М,но погледнах,че и предния месец е било така...Дано се включи Денис да отговори на въпроса ти  Peace И на мен ще ми е интересно да "чуя"  Simple Smile

# 728
Здравей Денис,

Може ли и аз да помоля за мнение по графиката ми. Температурата е мерена анално, сутрин 6,30. Прогестерон 100мг сутрин и вечер вагинално от 17. до 27. ден включително (2 дни след овулация започнах). Приемам още Л-аргинин, вит.С, Q10, след овулация вит.Е, мултивитамини.
Това ми е третият месец на прогестерон, предишните два бях обаче на 100 мг вечер орално. Предписан ми е заради зацапване/спотинг преди цикъл. Този месец за първи път нямах и много се зарадвах, че нещата се наместват, ама сега пък и цикъл нямам.  Mr. Green

Тестовете ми са силно негативни. Температурата още стои висока. От прогестерона може би? Киста?
Благодаря много предварително.

# 729
  • София
Здравей Денис,
Скрит текст:
Може ли и аз да помоля за мнение по графиката ми. Температурата е мерена анално, сутрин 6,30. Прогестерон 100мг сутрин и вечер вагинално от 17. до 27. ден включително (2 дни след овулация започнах). Приемам още Л-аргинин, вит.С, Q10, след овулация вит.Е, мултивитамини.
Това ми е третият месец на прогестерон, предишните два бях обаче на 100 мг вечер орално. Предписан ми е заради зацапване/спотинг преди цикъл. Този месец за първи път нямах и много се зарадвах, че нещата се наместват, ама сега пък и цикъл нямам.  Mr. Green

Тестовете ми са силно негативни. Температурата още стои висока. От прогестерона може би? Киста?
Здравей!
Графиката е добре дотук, макар стойностите през ФФ да са малко и да не мога много добре да преценя какво се случва - според мен е имало О. на 16/17 ден от МЦ.
Ако няма бременност, М трябва да е след 1-2 дни
Може да включиш МВечерна иглика, Омега 3 и Герикапс по схема / те подпомагат О., функцията на ЖТ и синтеза на прогестерон/

# 730
Скрит текст:
Здравей Денис,
Скрит текст:
Това ми е третият месец на прогестерон, предишните два бях обаче на 100 мг вечер орално. Предписан ми е заради зацапване/спотинг преди цикъл. Този месец за първи път нямах и много се зарадвах, че нещата се наместват, ама сега пък и цикъл нямам.  Mr. Green

Здравей!
Графиката е добре дотук, макар стойностите през ФФ да са малко и да не мога много добре да преценя какво се случва - според мен е имало О. на 16/17 ден от МЦ.
Ако няма бременност, М трябва да е след 1-2 дни
Може да включиш МВечерна иглика, Омега 3 и Герикапс по схема / те подпомагат О., функцията на ЖТ и синтеза на прогестерон/

Денис, благодаря за бързия коментар!  bouquet МВИ взимах предишните месеци, преди дни ми дойде новата доставка и пак ще го започна. Ще взема и Омега. Каква е схемата на Герикапс?

# 731
  • София
Денис, благодаря за бързия коментар!  bouquet МВИ взимах предишните месеци, преди дни ми дойде новата доставка и пак ще го започна. Ще взема и Омега. Каква е схемата на Герикапс?
Герикапс - 2х1 капс. до О.
Започваш от 2-3-4 ден на МЦ, според дължината на МЦ, 1 МЦ пиеш- 1-2-3 MЦ почиваш
С времето, продължителността на почивките се увеличава - напр., аз го приемам от много години и го пия на 3 МЦ

# 732
  • София
Здравейте отново!
Денис, тази сутрин БТ ми беше 37.50 (мерих я два пъти един след друг и беше 37.50), което веднага ме наведе на мисълта, че имам температура. Измерих телесната след около час и ми беше 36.87 - това нормално ли е за ЛФ или съм имала лека Т?
Отидох на работа, защото не се чувствам зле, освен леко главоболие, пих един парацетамол за вс. случай, сега нямам с какво да измеря, защото си забравих термометъра. Забравих сутринта утрогестана, а тук в офиса ми казаха, че лицето ми е подпухнало... Снощи получих и колитни болки, но подозирам една салата.

Та въпроса ми, тази ТТ (мерих под мишницата) сутринта, час след БТ нормална ли е или ме почва нещо?

# 733
  • София
Здравейте отново!
Денис, тази сутрин БТ ми беше 37.50 (мерих я два пъти един след друг и беше 37.50), което веднага ме наведе на мисълта, че имам температура. Измерих телесната след около час и ми беше 36.87 - това нормално ли е за ЛФ или съм имала лека Т?
Отидох на работа, защото не се чувствам зле, освен леко главоболие, пих един парацетамол за вс. случай, сега нямам с какво да измеря, защото си забравих термометъра. Забравих сутринта утрогестана, а тук в офиса ми казаха, че лицето ми е подпухнало... Снощи получих и колитни болки, но подозирам една салата.

Та въпроса ми, тази ТТ (мерих под мишницата) сутринта, час след БТ нормална ли е или ме почва нещо?
Mоже да се разболяваш или да е инцидент
Много често, тялото реагира с леко повишаване на ТТ, когато има някакъв проблем - среща с патоген, развалена храна и т.н.

# 734
  • София
Здравейте  Wink

Високата БТ беше наистина инцидент, през деня не се чувствах добре, но от вчера съм супер добре.
Днес обаче сериозен спад на БТ, което не е типично за 10-11ден от О и сигурно ще ми дойде по-рано.
Помислих за онзи спад от ЖТ, но е малко късничко сякаш за такъв. Направих днес и един тест с 10чувствителност - и той е отрицателен.
Това е положението   Confused

п.п. Един ориентировъчен въпрос. Ако О (както предположи ти), ми е била на 20-ти ден, то от същия ден ли почвам да броя или от другия ден? T.e. Ако броя 20-ти ден за 1-ви, то днес ми е 11-ти ден, а ако броя 21-ви ден, днес ми е 10-ти ден. Мисля, че един ден е важен за ЛФ, за това как да ги броя правилно?

Общи условия

Активация на акаунт