Графики на БТ - коментари

• 58 079
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравей Денис!Може ли коментар на графиката ми този месец.Според мои изчисления О е била 16/17 ден,но пък ако е така ЛФ не е 14 дни както си мислех.Миналия месец ЛФ излезе 14 дни.Малко се обърках. newsm78
Графиката е добре. О. е била, според мен, на 16 ден от МЦ - ЛФ 14 дни. Разлика в БТ около 0,4/0,5 градуса

# 541
Благодаря Денис,полезна както винаги Heart Eyes

# 542
  • София
Денис, здравей,
Тази сутрин температурата ми скочи на 37 градуса и реших, че О е минала. С изненада обаче установих, че тестът ми за О е на 100% положителен.
Не трябва ли тестът за О да е положителен от 1 до 2 дни преди същинската О?
На какво може да се дължи това? И на кое да вярвам повече, на теста за О или температурата?

# 543
  • София
Денис, здравей,
Тази сутрин температурата ми скочи на 37 градуса и реших, че О е минала. С изненада обаче установих, че тестът ми за О е на 100% положителен.
Не трябва ли тестът за О да е положителен от 1 до 2 дни преди същинската О?
На какво може да се дължи това? И на кое да вярвам повече, на теста за О или температурата?
Може да има повече от един фоликул.
Ако имаш възможност, е добре да те видят на УЗ

# 544
  • София
Мерси, Денис! В понеделник ме гледаха и докторът не каза нищо за 2 фоликула, а за един с размер 19,5.

# 545
  • София
Мерси, Денис! В понеделник ме гледаха и докторът не каза нищо за 2 фоликула, а за един с размер 19,5.
Може днес да е О. - действайте - днес и утре.
Стискам палци  Peace
ПП
По-високата стойност днес, може да е и инцидент

# 546
  • Варна
Здравейте Simple Smile Денис, можеш ли да погледнеш и моята графика този месец, от началото на този цикъл я измервам ректално. Бяхме няколко дни на планина, така че БТ малко ми полудя, или поне се надявам да е от това. Благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 11:38 от Antoinetka

# 547
  • София
Здравейте Simple Smile Денис, можеш ли да погледнеш и моята графика този месец, от началото на този цикъл я измервам ректално. Бяхме няколко дни на планина, така че БТ малко ми полудя, или поне се надявам да е от това. Благодаря предварително  bouquet
Графиката е добре дотук, О. може да е била на 18/19 ден от МЦ
Дано да е станало  Peace

# 548
Здравейте, Денис, може ли и аз да помоля да погледнеш графиката ми! Simple Smile Измервам всяка сутрин в 6,30 ректало. Чудя се дали правилно съм отбелязала О или е била по скоро на 16-17-ти ден на цикъла. По принцим със със СПКЯ и цикълът ми е много нередовен, изненадващо този месец графиката ми изглежда добре.

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ilein

# 549
Здравей Денис Simple Smile
Може ли мнение за графиката ми? Мерена е рано сутрин между 6-7, вагинално.
http://prikachi.com/images.php?images/154/8473154T.png

http://prikachi.com/images.php?images/153/8473153U.png
Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 12:41 от Toni_n_k

# 550
  • София
Здравейте, Денис, може ли и аз да помоля да погледнеш графиката ми! Simple Smile Измервам всяка сутрин в 6,30 ректало. Чудя се дали правилно съм отбелязала О или е била по скоро на 16-17-ти ден на цикъла. По принцим със със СПКЯ и цикълът ми е много нередовен, изненадващо този месец графиката ми изглежда добре.
О., според мен, е била на 19 ден от МЦ. Графиката е добре дотук - БТ трябва да се задържи в границите 37.0 - 37,2 , за да е сигурно, че всичко е наред с О., но при ПКЯ, това може и да не се случи, защото не може да се вярва много на графиката / ако е имало повече от 1 фоликул/
Добре е да правиш и тестове за О.
Стискам палци да е станало  Peace

# 551
О., според мен, е била на 19 ден от МЦ. Графиката е добре дотук - БТ трябва да се задържи в границите 37.0 - 37,2 , за да е сигурно, че всичко е наред с О., но при ПКЯ, това може и да не се случи, защото не може да се вярва много на графиката / ако е имало повече от 1 фоликул/
Добре е да правиш и тестове за О.

Стискам палци да е станало  Peace

Благодаря ти, Денис. И аз силно се надщвам да е станало, ако не е ще вкюча и тестове другия месец. Simple Smile

# 552
# 553
  • София
Здравей, Денис. За трети пореден месец лекарката казва, че фоликулът не се е пукнал. Днес видя "лутеинизиращ фоликул". Този термин не ми беше познат и я попитах дали това не значи "неспукан фоликул". Тя потвърди.

Въпросът ми е, при неспукан фоликул, това има ли как да се разбере от графиката?

Преди няколко дена ти споделих за това, че температурата ми се покачи на 37 в деня, в който и тестът за О беше +. Това дали има нещо общо с неспукването на фоликула?

Всъщност лекарите как преценяват дали това което виждат е жълто тяло или лутеинизираш (неспукан) фоликул?

# 554
  • София
Според мен е била на 13 ден от МЦ. Дано да е станало  Peace

Здравей, Денис. За трети пореден месец лекарката казва, че фоликулът не се е пукнал. Днес видя "лутеинизиращ фоликул". Този термин не ми беше познат и я попитах дали това не значи "неспукан фоликул". Тя потвърди.
Въпросът ми е, при неспукан фоликул, това има ли как да се разбере от графиката?
Преди няколко дена ти споделих за това, че температурата ми се покачи на 37 в деня, в който и тестът за О беше +. Това дали има нещо общо с неспукването на фоликула?
Всъщност лекарите как преценяват дали това което виждат е жълто тяло или лутеинизираш (неспукан) фоликул?
Това е ЛУФ.
По графика, трудно се разбира дали е О. или ЛУФ
Разминаването в БТ и тестовете за О. показват, че има проблем, но не и какъв е.
Добрият специалист би трябвало да може да различи ЖТ от неспукан фоликул - по размер, конфигурация, структура и т.н.
ЛУФ се доказва с преглед на УЗ + изследване на Прогестерон + Е2 на 7 ден след предполагаемата О.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 16:58 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт