Графики на БТ - коментари

• 58 030
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Браво!
Дано да е станало  Peace

# 631
Благодаря ти много! Дано Hug

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 16:15 от Pav-la

# 632
  • Варна
Денис, здравей!
От два цикъла пия дуфастон, защото прогестерона ми беше малко нисък. Цикъла ми се скъси от 28 на 25 дни. Този месец меря БТ. От 13-ти ден на цикъла пия Дуфастон. Според теб, гледайки температурната графика имало ли е О? А причината да пиша е ниската температура днес. Струва ми се рано да ми дойде ако не се е получило нищо. Меря с дигитален термометър след около 7 часа сън. Меря около 4ч сутринта. Събуждам се сама и предпочитам да меря тогава, защото като ставам в 6 забравям и скачам от леглото. Държа няколко минути след сигнала.
Хубав ден!
Графиката ми е тук.

# 633
  • София
Денис, здравей!
От два цикъла пия дуфастон, защото прогестерона ми беше малко нисък. Цикъла ми се скъси от 28 на 25 дни. Този месец меря БТ. От 13-ти ден на цикъла пия Дуфастон. Според теб, гледайки температурната графика имало ли е О? А причината да пиша е ниската температура днес. Струва ми се рано да ми дойде ако не се е получило нищо. Меря с дигитален термометър след около 7 часа сън. Меря около 4ч сутринта. Събуждам се сама и предпочитам да меря тогава, защото като ставам в 6 забравям и скачам от леглото. Държа няколко минути след сигнала.
Хубав ден!
Графиката ми е тук.
Графиката е добре, О. може да е била на 12/13 ден от МЦ.
Това понижение на БТ, може да е от втория пик на Естрогените / който момичетата наричат имплантационен спад Wink/
Дано да е станало Peace

# 634
  • Варна
Дано!
Благодаря, Денис! Весела Коледа! Да ти е усмихнато!

# 635
Благодаря, мисля, че не е от термометъра. Днес пуснах прогестерон и резултатът е 5,09 ng/ml при референтни стойности 4,44-28,03. Явно не е имало овулация, но при това положение какво става с тези фоликули?
Да, прогестеронът показва, че не е имало О.
Фоликулите - или са задържани, може някой от тях да се превърне в киста, или търпят обратно развитие.
След 3-4 дни отиди да те видят на УЗ. Ако има напр. задържан фоликул или киста - следващите МЦ може да няма О.
Ще чакам да пишеш

Здравей, Денис. Резултатът от прегледа е 1 лутеинизирал фоликул и 1 задържан фоликул - 30 мм.
Желая на теб и всички момичета весели празници, много здраве и сбъднати мечти! Simple Smile

# 636
Здравейте, Денис, би ли погледнала графиката ми?Благодаря!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ilein

# 637
  • Варна
Здравей, Денис, отново!
В моята графика ме притеснява това, че температурата спадна, а не ми е дошло... смяташ ли, че е нормално? Графиката ми е тук.

# 638
  • София
Здравейте, Денис, би ли погледнала графиката ми?Благодаря!

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=ilein
Ako БТ се задържи висока, О. може да е имало на 31/32 ден от МЦ
Дано да е станало  Peace

Здравей, Денис, отново!
В моята графика ме притеснява това, че температурата спадна, а не ми е дошло... смяташ ли, че е нормално? Графиката ми е тук.
Не е нормално, ако графиката е достоверна.
Провери си терм-ра.
Ако отново се повтори - изследвай Прогестерон + Е2 на 7 ден след О. и се консултирай с лекар.
Не бързай да се притесняваш, може да е нещо инцидентно - понякога се случва

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 11:55 от denis.

# 639
  • Варна
...дойде ми...

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 09:23 от Ева Б.

# 640
  • София
Честита Нова Година на всички! Hug
Бъдете здрави, щастливи и нека мечтите ви се сбъднат!

Денис, може ли да помоля за коментар на моята графика? Благодаря предварително!  Heart Eyes

http://www.babyplan.ru/index.php?app=basal&section=draw& … &t=1451639610

# 641
  • София
Честита Нова Година, момичета!  Hug
Желая на всички здраве, много щастие и успехи и нека се сбъдне всяко ваше желание

снуки
Графиката не е пълна и коментарът може да не е много верен - ако е имало О. може да е била на 18/19 ден от МЦ, но БТ трябва да се задържи висока.

# 642
Здравейте, имам въпрос някой знае ли дали е нормално базална температура 37.5-37.6?? 29 ден ми е от цикъла???  Телесната 36,5??

# 643
Здравейте, имам въпрос някой знае ли дали е нормално базална температура 37.5-37.6?? 29 ден ми е от цикъла???  Телесната 36,5??
Шик,така зададен въпроса никой не може да ти отговори.Сама по себе си тази стойност не значи нищо.Трябва да мериш от М до М. Ако и в първата фаза ти са по високи стойностите е нормално. БТ трябва да се мери сутрин преди ставане по едно и също време всеки ден.Ти как я мериш?Имаш ли засечена О?

# 644
Здравейте момичета Simple Smile За много години, да сме живи и здрави и много щастливи  bouquet
Денис, би и ли коментирала графиката ми, благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт