Графики на БТ - коментари

• 57 986
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Какво ще кажете за моята графика? Страх ме е да направя тест Praynig На 26ден ми е сложен Декапиптил тази Т дали не се вдига заради блокажа Thinking

# 676
  • София
Какво ще кажете за моята графика? Страх ме е да направя тест Praynig На 26ден ми е сложен Декапиптил тази Т дали не се вдига заради блокажа Thinking
Може и той да е причината, защото естрогените понижават БТ, но според  мен, утре направи тест с първа сутрешна урина. Каквото и да е - то вече е факт.
Стискам палци и ще чакам новини  Peace Peace Peace

# 677
  • Пловдив
Tест  Peace

# 678
Tест  Peace
Още не съм newsm78 днеска ми е първи ден от закъснението

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 10:58 от birzata

# 679
Денис, моля те за коментар по графиката ми. Според мен не е настъпила овулация все още, но бих искала да "чуя" и твоето мнение.
Благодаря ти Simple Smile

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … oginName=babyhope

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 21:44 от babyhope

# 680
Добър ден момичета Simple Smile
Нова съм във форума,интересувам се и търся отговор на един въпрос,ще съм много благодарна ако съдействате:)
Започнах да меря Базалната си температура на 25.01.2016г. за първи път,първият ден от цикъла ми,но до днес тя е 37,4-37,5 по време на менструацията,меря анално със живачен термометър.Мислите ли,че е нормално да е такава стойност?
Благодаря ! Simple Smile))) Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 681
  • София
Ако не спадне до няколко дни, като ти свърши кървенето, отиди на лекар да погледне за киста/задържан фоликул.
Понякога БТ спада до 5-тия ден на МЦ, изчакай.
(освен ако не си болна нещо, тогава БТ няма общо и показва вирус)

# 682
Много благодаря за отговора.Не би трябвало да има проблем,нито съм болна,тъй като скоро лежах в болница и ме гледаха обстойно,всичко беше наред.Имах висок Пролактин,но беше временно явление,беше 1388,трябваше да ми правят Ядрено магнитен резонанс,но точно деня преди него резултатите ми излезнаха и пролактина беше нормализиран на 440.
Гледаха ме на ехограф обстойно и всичко беше нормално,все пак ще я проследя ,както ме съветваш до 5 ден,ако не се промени ще отида на гинеколог. Пак благодаря Wink Simple Smile

А извинете да попитам още нещо,някъде четох,че когато се мери анално е леко вдигната,мислите ли,че и това може да е от значение ? Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 14:32 от AnMary

# 683
Не, при аналното измерване БТ стои висока (37-37.1) само във втората половина на цикъла, след овулация. Възможно е да е, защото си в цикъл, за всеки случай си измери температурата под мишницата през деня да видиш дали и тя не седи над 37.

# 684
Под мишницата ми е 36,2 на дигитален термометър,ще продължа така или иначе със измерването на БТ и ще видя занапред в дните какво ще се получи:) Много ви благодаря!  Peace

# 685
Със същия термометър ли мериш БТ?

# 686
Не,меря със живачен БТ,сега ще пробвам и със него да си измеря телесната..

# 687
  • София
Денис, моля те за коментар по графиката ми. Според мен не е настъпила овулация все още, но бих искала да "чуя" и твоето мнение.
Благодаря ти Simple Smile

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … oginName=babyhope
Графиката не показва да е имало О.
Провери терм-ра, за всеки случай, да не би да се е повредил

Телесната ми температура със Живачният термометър със който меря и БЗ е 36,8
Ако измериш едновременно ТТ, аксиларно и анално, разликата трябва да е около 0,5 градуса  - по-висока е анално измерената Т.

# 688
Днес БЗ ми е 37.00 ,падна надявам се утре да спадне още.Благодаря ви Simple Smile

# 689
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL2NhbGVuZGFyLnphY2hhdGll … 1I21zZzMyMzYwMzI1
Добро утро,момичета!
Denis  имам едно питане.Днес ми е 11-12ден от Ову,не съм сигурна как да го броя.Но въпроса ми е друг.След О БТ беше 37 после се качи на 37.1,а днес измерих 37.4. Така се облещих,че я измерих още 10пъти и все беше 37.4 или 37.3. Даже незнам как да я запиша.Та въпроса ми е дали е възможно в някои дни да има отклонение или е знак за нещо хубаво.Телесната я измерих за всеки случай и е 36.4.Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 10:40 от Кари861

Общи условия

Активация на акаунт