Най-харесваните имена за момчета и момичета?!

• 127 275
  • 591
  •   1
Отговори
# 450
Не се ли казваше така Спящата красавица? Grinning

# 451
# 452
Аврора е много красиво име. Нещо като Зорница  Laughing, но на мен лично ми харесва много повече  Heart Eyes

# 453
Аврора е северно сияние, в Шанхай има небостъргач Аврора. Дисни героите само развалят нещата.

# 454
Аз свързвам името по-скоро с романите на Майн Рид, отколкото с Дисни  Embarassed Явно зависи от поколенията  Laughing

# 455
  • София
На френски е зора,това е богинята на зората,на мен ми е тромаво и претенциозно.Зорница ми харесва повече,на галено Зори,Аврора на галено как ще е?А и Зорница Петрова е ОК,ама Аврора Петрова  Sick
На площадката ако хукне да бяга или да яде пясък как ще я повикаш,докато се каже това Аврора...  ooooh!
Разбира се това е моето мнение!

# 456
Аврора- 6 букви
Зорница- 7 букви
 newsm78
Всяко име може да има галено, умалително, умилително. На Аврора ми идват поне три на първо четене- Ава, Ави, Рори  Laughing
Зорница не ми харесва именно заради умалителното Зори, не мога да се абстрахирам от думата зор  Crazy

# 457
И Зорница и Аврора са просто "уникални имена". Аз харесвам цветните - Калия, Далия, Салвия, Калина, Цветина, Явор, Ясен, Пролетина....

# 458
  • Варна
И Зорница и Аврора са просто "уникални имена". Аз харесвам цветните - Калия, Далия, Салвия, Калина, Цветина, Явор, Ясен, Пролетина....

Пролетина и Салвия пък изобщо не са "уникални"!  newsm78  ooooh!
Много ми е интересно ТИ как се казваш, дай да го видим и твоето име дали е толкова прекрасно, че имаш против Зорница и Аврора.

# 459
Много ми харесва Аврора! Много. Не мога да казвам хубаво 'р' и ми е трудно да го произнеса, но много го харесвам. Зорница не ми допада. Повече харесвам Зора, с ударение на 'о', но обръщението Зори не ми харесва.

# 460
  • София
Нали знаете,по вкус и цвет...Simple Smile

# 461
  • Варна
Нали знаете,по вкус и цвет...Simple Smile

Така е, но в този форум, за имената, се срещат нашите имена, имената на децата ни, на родителите ни, на хората, които най-много обичаме и на мен лично, ми е направо болезнено да чета "колко противно" видиш ли, й звучало на някоя някое си име. Има и по-възпитан начин да се каже, когато някое име не ти харесва или предпочиташ друго, без да се поставят нарицателни и лоши определения. Явно е до възпитание.

# 462
Пролетина и Салвия пък изобщо не са "уникални"!  newsm78  ooooh!
Поне колкото Чубрица и Мерудия  Flutter Crazy

# 463
  • Вестерос
Салвия не е ли градински чай  newsm78

На Аврора може да й се вика   Рори  Grinning

# 464
  • Варна
Само АмориЕл няма право да пише, но темата е все пак за най-харесваните имена, а като не ти харесва дадено име, не го коментираш с излишни епитети. Не е редно да се заплашват модераторите с "имай късмет..." еди какво си, защото тези хора извършват безвъзмезден труд и малко уважение не е излишно. И набор '96 се оказа по-улегнал  bouquet
И за да съм по темата, бих казала, че напоследък ми се върти едно име, което дори срещнах в един филм - Фрея  Heart Eyes Харесва ми как звучи, скандинавско и загадъчно. Но не бих си кръстила така детето, защото няма на кого с Ф, а и във фамилията ни има "Ф" и ще стане прекалено  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт