Явлението "Бг-продавачка"

• 98 865
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 170
Нас не ни пуснаха в Технополис с разпечатана половинка мин. вода. Охраната каза "не може". Жена ми направи скандал, че водата е за детето при нужда. Дойде управител, и той каза, че " не може" иии това ни е последното ходене там. Теглих им една хубава, българска, и без нас в оборота.
Защо не може с вода? Shocked Аз винаги имам вода в себе си, особено пък лятото е задължително.
И на мен ми се е случвало да не ме пускат с вода - оправданието беше, че "може без да искате да я разлеете върху някой електронен продукт"  Shocked Сигурно на челото ми пише "с две леви ръце:  Joy

# 1 171
Нас не ни пуснаха в Технополис с разпечатана половинка мин. вода. Охраната каза "не може". Жена ми направи скандал, че водата е за детето при нужда. Дойде управител, и той каза, че " не може" иии това ни е последното ходене там. Теглих им една хубава, българска, и без нас в оборота.
Защо не може с вода? Shocked Аз винаги имам вода в себе си, особено пък лятото е задължително.
И на мен ми се е случвало да не ме пускат с вода - оправданието беше, че "може без да искате да я разлеете върху някой електронен продукт"  Shocked Сигурно на челото ми пише "с две леви ръце:  Joy
Ако водата е в чантата, може би няма да е проблем. Аз ги разбирам донякъде, за мен е все едно да вляза със сандвич в магазин за дрехи. И двете хипотетично биха увредили стоката. Не мисля, че е кой знае какъв проблем да си оставиш водата в колата за времето, в което си в магазина, било и то за дете. Ако е толкова жадно, не сте заключени вътре все пак.  Simple Smile

# 1 172
Сигурно на челото ми пише "с две леви ръце:  Joy
нали знаеш ,че и на убиеца на челото му не пише "убиец"  Laughing

# 1 173
Дори да не си с две леви ръце, винаги има вероятност някой да те блъсне и да олееш техниката.

# 1 174
дори и да не си с леви ръце може нарочно да извадиш бутилката с вода и да го изсипеш върху някоя електроника.
по същата логика и в самолетите не разрешават да се носят разни неща ,макар ,че на повечето от вас не пише на челото "терорист".  и всичките спазвате изискването.

# 1 175
Ако водата е в чантата, може би няма да е проблем. Аз ги разбирам донякъде, за мен е все едно да вляза със сандвич в магазин за дрехи. И двете хипотетично биха увредили стоката. Не мисля, че е кой знае какъв проблем да си оставиш водата в колата за времето, в което си в магазина, било и то за дете. Ако е толкова жадно, не сте заключени вътре все пак.  Simple Smile
Тъпо е. Много. Хипотетично в бързината да стигнеш с детето до колата може с левия си крак /или пък с десния/ да се спънеш и да събориш нещо. Може ревящото за вода дете да докопа с малките ръчички нещо и да го събори. Може от обезводняване да колабираш. Хипотетични ситуации бол. Но откъде толкова глупост в явлението бг мениджмънт още не мога разбера, отдавна не се учудвам, де.

# 1 176
  • Ямбол
Някъде не пускаха с деца под определена възраст и с право.

# 1 177
ето една идея - във всяко магазинче да има лекар защото може да колабира човек , както и полиция защото нечия ръчичка може да Фане нещо.

# 1 178
  • Ямбол
И друга идея - родителите на принцове и принцеси да си ги държат вкъщи на трона и да не ги водят сред простолюдието, където може да им се допие вода.

# 1 179
В Метро не пускаха деца до 7 години. Просто количките им бяха такива, че няма къде да сложиш да седне дете.

# 1 180
Веднъж с дъщеря ми бяхме в Bata. Аз носех шише с вода, което тя по някаква причина удари толкова силно, че ми се изплъзна от ръката и падна на земята. Капачката обаче е била явно хлабава и съответно при удара изхвърча и водата се разля по целия магазин. Като се образува една локва, хората като взеха да минават през нея, започнаха да оставят следи по целия магазин, а на мен ми идеше да потъна в земята от срам. За нещастие продавача беше само един, не можеше да остави касата. Аз му предложих да си покрия следите от резила   Laughing , но той каза, че ще се  справи. Та ги разбирам.  Mr. Green

# 1 181
Това с водата е и за доброто на клиента, все пак той ще поеме разходите при евентуална щета. Ясно, че не всички рискови ситуации могат да бъдат предотвратени - спъване, залитане, падане, но защо пък да не се направи опит и затова без храна, вода и домашни любимци по магазините.

# 1 182
прави се възможното и приложимо за момента.
иначе човек може и да пукне в магазина. да го пуснат ли преди това да влезне ?

# 1 183
дори и да не си с леви ръце може нарочно да извадиш бутилката с вода и да го изсипеш върху някоя електроника.
по същата логика и в самолетите не разрешават да се носят разни неща ,макар ,че на повечето от вас не пише на челото "терорист".  и всичките спазвате изискването.

Прав си, не пише - но това беше шега. С тази разлика, че ако съм терорист и искам да взривя самолета, мотивът ми ще е да убия хората и себе си. В магазина мотивът ми да изсипя нарочно бутилка вода е....какъв? Да си купя по принуда развален поради водата, която сама съм изляза, компютър? Разбирам логиката и потенцията от евентуален гаф, но не мисля, че сравнението ти е удачно. Казвам го без лоши чувства  Peace

# 1 184
Сега се сетих, че преди две-три години внезапмно ми прилоша точно в Технополис, 14-15-годишна съм била. Изведнъж ми се зави свят, едва ме държаха краката, мисля, че ми е паднало кръвното. Отидох на гишето за клиенти и помолих, ако има възможност да пия вода. Поканиха ме да седна на столче отзад, да си опъна краката върху друго, наляха ми от колата, която пиеха момичетата, работещи там, че да ми се кажи кръвното. Седях сигурно 15 минути, докато нашите пазаруваха, много любезни бяха.

Общи условия

Активация на акаунт