Явлението "Бг-продавачка"

• 98 329
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 600
Ами Рейнбоу каза, че пазарува онлайн вместо да общува с продавачки.

# 601
  • София
А кои са Кларк? Мързи ме да отварям линка. Да не би да става дума за една от любимите ми марки, Кларкс  Thinking
Иначе 150-200 лв е ОК за зимна обувка от ест. кожа. За сандали обаче давам по-малко, свидят ми се  Mr. Green

# 602
Не  е лесно да продаваш обувки, но по-трудно според мен се продава бельо.

# 603
То може да не ставаш за продавач, но да се стараеш, да имаш желание.
 Crazy

# 604
  • Ямбол
 Crazy
Какво трябва да прави продавачът за да заслужи твоето "ставаш за продавач"?

# 605
 не сравнявам бг-продавачките с чужбинските.
 Laughing

# 606
  • София
Не  е лесно да продаваш обувки, но по-трудно според мен се продава бельо.

И бижута, мисля аз. Моят личен опит е съвсем скромен, но имам дългогодишен опит с майка ми, която все още ми е в топ три на най-ужасните клиенти. Всеки път когато някой продавач успяваше да сътвори чудо и да я убеди, че еди-кое-си бижу ще подсили блясъка на колекцията й, съм изпитвала преклонение пред търговския му хъс, нюх и нечовешко търпение. Такива хора си заслужават печалбата.

# 607
Хм, замисли ме за тези бижута и продавачките им...
 newsm78

Бижуто не се ли продава само, защото е красиво?!

# 608
  • Ямбол
Е, в магазин за бижута е обичайно да има повече от едно красиви бижута.

# 609
 Crazy
Joy Joy Joy Хората са два вида- такива, на които им се работи, и други, на които не им се работи. Първите, каквото и да започнат, все им върви. Вторите са криви ракети, дето все космосът им пречи..., вари ги, печи ги, все тая... Ако ще и с отличен образователен ценз, като не му се работи, или виси цял ден по форумите, каква работа да чакаш от такъв екземпляр...???

# 610
  • София
Хм, замисли ме за тези бижута и продавачките им...
 newsm78

Бижуто не се ли продава само, защото е красиво?!

Според теб всички бижута ли са красиви? Аз например рядко харесвам. А майка ми избираше дълго защото има(ше) предостатъчно, и често всъщност не знаеше какво точно иска.

Аз лично съм купувала само 3 пъти в живота си бижута и си скъсах нервите. Другите, които имам и нося, от кожа и разни метали/мъниста, са по-скоро дрънкулки. Но ми отиват на стила.

# 611
Аз напоследък съм в такъв период, че се старая бижуто да изглежда невзрачно.
Когато свърши денят свалям всичко.
В Италия ми продадоха някакви пръстени от рог, тъмни и красиви с различни оттенъци. 3 на брой. Имаше и червени, но ми се сториха много кещящи.
Не ми омръзват, всеки ден си ги слагам по различен начин.
Някакви пръстенчета халки купувах (за разнообразие)  и ми ги гравираха пред мен, стоят много невзрачно, тях ми ги продаде млад продавач.

# 612
  • Ямбол
...Хората са два вида- ...
Само с това съм съгласна, като има и такива, които съчетават. Има такива, които ползват главата си за работа и други, които не я ползват. Продавачките и чистачките са от тези, които не могат да използват главата си и затова се занимават с това. Е, има и умни продавачки, но те много скоро успяват да се ориентират в нещо по-добро.

# 613
Ако искаш да научиш нещо скришно  и важно... питай чистачките в едно учреждение. Отколешна мъдрост от дебелите книги.
Чистачките са внедрени спящи бойни еденици.
 Grinning
Не подценявайте чистачките. Никога.

# 614
Само чистачката има достъп до кабела от захранването на врага!
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт