Явлението "Бг-продавачка"

• 98 360
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 495
Имам близка, която до скоро работеше като продавачка в магазин за бельо. Всеки път, когато се видехме, поне една трета от времето се хвалеше, как била "нахранила" тази и онази клиентка, как била пипнала силиконовите цици на някаква редовна клиентка, как не била разрешила на някой си да пробва нещо си... и това поднесено с огромна порция гордост.

Ама не говори много добре за теб - смяташ я за близка, вероятно я изслушваш без укори как се гордее с начин си на работа, и после зад гърба ѝ в някакъв форум я коментираш тази твоя близка.

# 496
В Технополис Младост продавачите и касиерките им са добри, но онези които пазят на вратата са много нагли. Добре, че има Техномаркет до Метро, където не се държат с теб като с крадец.

# 497
В моя случай не беше продавачка, а мъж - сервитьор.  Twisted Evil В зората на демокрацията, култов ресторант в провинцията, имаме гости руснаци. На въпроса ни "Каква марка бира имате?", отговор (дъвчейки дъвка) 'Е*а ли му мамата каква е марката!" #Crazy

# 498
Като го спомена, с много кофти чувство останах в една дрогерия на Лили. Влизам и за мен се залепва едната продавачка. Ама нищо не казва. Не пита дали искам помощ. Седи на няколко метра и ме следи из магазина. А имаше и други жени вътре. Погледнах каквото си бях наумила и излязох веднага. Почувствах се все едно съм крадла. Поне ме спаси от допълнително изхарчени пари, че редовно излизам с нещо ненужно от там. Но пък вече предпочитам да повървя малко повече до Елитис. Rolling Eyes

# 499
В моя случай ни преджобиха в ТехноПОЛИСА като че сме последните джебчии от махлата. И в чантата на приятелката ми ровиха да не си е отмъкнала някой фритюрник или пералня. Grinning Да се чудиш с такова отношение как имат клиенти. В Техномаркет нямаше такова нещо. Подобни изпълнения съм виждал само в Билата до сега и в Пени маркет.

# 500
Ако в Била и Пени се предполага, че можеш да откраднеш нещо дребно, в Технополис трудно ще си навра плазмен ТВ в чантата... колкото и да е голяма.  Laughing А и нали повечето неща са с алармени системи?

# 501
В моя случай ни преджобиха в ТехноПОЛИСА като че сме последните джебчии от махлата. Да се чудиш с такова отношение как имат клиенти. В Техномаркет нямаше такова нещо. Подобни изпълнения съм виждал само в Билата до сега и в Пени маркет.

Никога не са ме преджобвали в Технополис или Била, всъщност не съм виждала и други клиенти да преджобват. Виждала съм при немаркиран продукт и писване на изхода (в други магазини)  охраната да проверява защо пищи, но определено за проверката си има повод. В Пени маркет не съм влизала.

В едно от заведенията, където ходя редовно, проверяват мъжете, а на жените проверяват чантите, но го възприемам за нормално.

# 502
  • Пловдив
Най-неприятният случай ми беше с продавачка в магазин "Дарис' - на Главната в Пловдив.Със съпруга гледахме мъжките обувки, докато продавачката - младо и красиво момиче първо се начервоса пред огледалото, след това взе да си танцува, докато се гледаше и си се кефеше в същото огелдало.

# 503
  • Вестерос
 Joy Joy Joy

# 504
Тази последната случка, ако я видя, сигурно ще умра от смях  Grinning 

# 505
Намирам две кокони, уж изпълняващи тази длъжност, които са твърде заети да се лигавят и да се прегръщат Crazy . Стоя до тях, оглеждам се, надявам се някоя от тях да ми обърне внимание. Тц. Далеч по-съществено е да се обсъди как преди малко едната е настъпила без да иска другата по любимите й обувки и сега да й се извинява, обяснявайки й, колко я обича. Crazy Излязох. Познайте дали някога ще вляза пак в същия магазин...

Ама сигурна ли си, че са били продавачки Laughing Защото на мен един мъж ми се скара веднъж, че не му нося поръчката в едно заведение, когато минавах край масата му. Не знам защо реши, че съм сервитьорка, бях по анцуг дори Laughing

# 506
И аз първоначално се замислих да не съм се объркала, но това си бяха продавачките. Laughing

# 507
Ако в Била и Пени се предполага, че можеш да откраднеш нещо дребно, в Технополис трудно ще си навра плазмен ТВ в чантата... колкото и да е голяма.  Laughing А и нали повечето неща са с алармени системи?
Ааа недей така за телевизорите ... Историята помни разни куриози с тях Mr. Green

# 508
 Joy 
Спирам да обвинявам охраната...  Joy

# 509
В моя случай ни преджобиха в ТехноПОЛИСА като че сме последните джебчии от махлата. И в чантата на приятелката ми ровиха да не си е отмъкнала някой фритюрник или пералня. Grinning Да се чудиш с такова отношение как имат клиенти. В Техномаркет нямаше такова нещо. Подобни изпълнения съм виждал само в Билата до сега и в Пени маркет.
Ако бързам и не ми се занимава им позволявам да ми гледат в чантата, но ако не съм на кеф или имам повечко време Mr. Green се запъвам и им казвам, че трябва да извикат полиция, за да ме обискират или да ми покажат запис от охранителна камера, на който се вижда, че нещо съм взела без да платя ... Нямат право така напосоки да си набелязват хора и да ги проверяват - освен, че е унизително е и противозаконно.

Общи условия

Активация на акаунт