Явлението "Бг-продавачка"

• 98 303
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 780
  • Другата България
Ясно.
Ти плуваш ...професионално.
А аз съвсем любителски. Laughing

# 781
  • на брега на морето
Оня бръкнал в чантата и взел дезодоранта й, подал го на касиерката, а на нея и казал, че това била откраднала.
Да знаеш занапред - охраната НЯМА право да бърка в личния багаж; може да те накара да извадиш всичко, но не може да бърка.

# 782
Оня бръкнал в чантата и взел дезодоранта й, подал го на касиерката, а на нея и казал, че това била откраднала.
Да знаеш занапред - охраната НЯМА право да бърка в личния багаж; може да те накара да извадиш всичко, но не може да бърка.
Абе, те нямат право и да й маркират нещо, което си е нейно, нямат право да я излагат и така нататък... #Cussing out но това е мнооого друга тема на разговор
На какво се натъкнах преди няколко дена в магазинчето до нас - влизам да си купувам чорапогащник, а продавачката с едната ръка ме обслужва, с друга държи плетка, която не спря да плете докато си избирах  Shocked но пък иначе беше любезна жената, явно работи за себе си и продава и изплетеното.

# 783
О, запалените плетачки са особена порода хора, много симпатична за мен. Познавам такива, които преподават, разхождат се по оживени улици и присъстват на международни конференции, без да пускат плетката. Та никак не се учудвам, че продавачките сред тях плетат на работното си място.

# 784
О, запалените плетачки са особена порода хора, много симпатична за мен. Познавам такива, които преподават, разхождат се по оживени улици и присъстват на международни конференции, без да пускат плетката. Та никак не се учудвам, че продавачките сред тях плетат на работното си място.

Аз бях споделила по-рано, миналото лято, на концерт на John Williams, в ложата зад мен една леля си плетеше през цялото време!

# 785
За някои плетенето е като дишането.  Grinning

# 786
  • на брега на морето
За някои плетенето е като дишането.  Grinning
Една приятелка плетеше в колата си докато чакаше на светофар, а в задръстване й капеше мед на сърцето.

# 787
  • Варна
Днес консултантката влезе в пробната без разрешение при мен.  Crazy
 Пробвах сутиен.  Crazy Понеже съм много свенлива, се притесних в първия момент. Но пък тя ми нагласи презрамките.  Crazy
А, от раз ми улучи размера и не се наложи да пробвам други, че по принцип много мразя да пробвам.

# 788
Ясно.
Ти плуваш ...професионално.
А аз съвсем любителски. Laughing
Joy Joy Joy  И аз плувам любителски, те само крокодилите плуват професионално... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 789
  • Ямбол
И какво излезе сега, че Ери е крокодил, а прахосмукачката отново отклони темата.

# 790
Ти пък си попътният вятър, който надува платната. Духай, ветре, че си по темата... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 791
  • Варна
Оставете "любовта" между вас.  Laughing
Не е по темата.

# 792
Разни завистливи лелки умишлено съсипват хубатата тема, за да робуват на нараненото си его. И за да съм по темата, ще кажа, че секси спасителите от въпросния плувен комплекс, си бяха на място през цялото време ... и продаваха ЖИВОТ- та и те са продавачи, вършеха си работата добре и съм доволна.

# 793
  • Варна/Лондон
Вече ''ЖИВОТ'' ли му викат? Ох, не мо'а! Joy Joy

# 794
  • Ямбол
Вече ''ЖИВОТ'' ли му викат? Ох, не мо'а! Joy Joy
Нали е весело, когато се напъне да се изфука с нещо, а се получава една огромна смешка.
Това никоя продавачка не го продава, има само тук, безплатно, зависи само от количеството поет алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт