Явлението "Бг-продавачка"

• 98 830
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 050
не е правилно, нооо ... клиента винаги е прав и с правото си.
благодарение на него ще имаш оборот, който ще рефлектира върху заплатата ти.  като прогониш клиентите няма оборот и заплата.  аз като видя младите момета как пушат отвън или си човъркат бука бегам. а заедно с мен бегат и паричките. дреме ми тя колко ще получи като заплата.

# 1 051
Да това е вярно, но всичко си има граници. Да те правят на маймуна, да се държат грубо и да те разиграват не мисля, че е правилно.
не само при продавачките е така. вземи например един доктор. дали си мръсна или чиста , чернокожа или бяла е все едно за тях. те те гледат първо от страната на платец.

# 1 052
За обслужващия персонал при операторите мога ли да споделя? И те са вид продавачи.
Отивам да си плащам сметката, изкарва ми "консултантът" касов бон и ми приготвя ресто, и преди да ми ги даде почва да ме разпитва за плана ми (усещам накъде бият нещата и директно му казвам, че този си ми е изгоден, може да ми види сметките). Разговорът след това ме заби:
-Значи искате да останете на този план.
-Да.
-Добре, дайте ми само лична карта, за да ви потвърдя условията, за да останат същите.
-Моля? Че защо да не остават същите?
-Ами вие сега нали сте на безсрочен договор... ами то е възможно да не останат такива условията.
(Аз съм на безсрочен от поне една година и текущата ми тарифа не е промоционална.)
-Е, искате да ми кажете, че от оператора могат да ми променят едностранно условията ли?
-Ами да, възможно е да си изгубите безплатните минути и мегабайти, когато не сте на срочен договор.

Аз в тоя момент съм шах и мат, казвам все пак, че ще си помисля, и излизам. Звъня директно на кол центъра и обяснявам на момичето цялата ситуация. Тя самата доста се учуди, че са ми казали такова нещо, при положение, че няма такава възможност. Казах й в кой офис беше случката и дано да го смъмрят тоя. Хубаво, че не избързвам, ама така може да омотае някой дето не знае какво значи "да ми потвърди условията"...  ooooh!

# 1 053
мноооого  ги обичам такива - и от операторите , и от банките.  Laughing
винаги ги каня любезно да дойдат при бат`Бонго (у дома)  и да ме агитират. успеят ли веднага ще подпиша договора. очевидно е ,че за нищо не стават тия продавач/консултанти - без договори съм. мъка,мъка ..... #Cussing out

пп. днес трябваше да изчакам една продавачка да си приключи тел.разговор.  тя пък трябва да почака да ми вземе парите  hahaha

# 1 054
Договорът ми към един от операторите изтича след месец и няма да ви казвам какво е като си плащам сметката. Всеки път  ooooh! Аз не искам да го подновявам, новите им условия не ме устройват.
И са много смешни като им кажа, че не ме устройва да ми предлагат по - малко минути за същите пари  Laughing
От няколко месеца казвам, че не съм аз лицето и ще предам да дойде. А след това ме питат аз на кой оператор използвам услугите. Казвам, че е друг и съм доволна от условията си и излизам с 300.
Разбирам, че това им е работата, но понякога са много нахални.
Имат и практика да звънят по телефона да си предлагат офертите  ooooh!

А от банката са ми звъняли в 9.00 сутринта с искане да посетя техен офис. В първия момент се стреснах, после се оказа, че ще ми предлагат кредити. Казах, че съм на почивка и не мога да отида. Същата ме пита къде съм на почивка, може да имат офис в града и да отида там  ooooh! ooooh!

# 1 055
абе покани ги у вас. върши работа  Laughing

# 1 056
  • Другата България

А от банката са ми звъняли в 9.00 сутринта с искане да посетя техен офис. В първия момент се стреснах, после се оказа, че ще ми предлагат кредити. Казах, че съм на почивка и не мога да отида. Същата ме пита къде съм на почивка, може да имат офис в града и да отида там  ooooh! ooooh!
А като започнат да ти набутват към кредита всевъзможни застраховки и смяна на УПФ-то, направо ми се гади. Stop Аз им казвам, че не искам, имам си застраховка - към коя компания, ама там не е изгодно, ама доходността, ликвидността и т.н. на нашия са по-ниски/високи... ooooh! направо е мъчение. И ако не си темерут, а си по-лабилен и не можеш да отказваш, си прибират комисионни като стой та гледай.

# 1 057
Кой пасе трева, бе хора. Как си прибират комисионните без твое съгласие.

# 1 058
  • out of space
Спам
Скрит текст:
Ох, не знам дали се прецаках. Щерката си харесала телефон- в 1 магазин го няма, в 2 магазин го няма, вече настроението й клони към минус 56 градуса. Дай да влезнем в Хенди. Телефонът го имаше, ура.
Как успя тази мацка да ми пробута карта БОБ- 130 минути безплатно и т.н., като я изхабя- приключва се, изхвърлям я и край.

Що не взехме телефона и за никакви карти да не приемаме- и без това никой няма да я ползва

# 1 059
  • Другата България
Кой пасе трева, бе хора. Как си прибират комисионните без твое съгласие.
Обяснявам като на мъж. Mr. Green
Всеки посредник, независимо какъв е - застрахователен или банков, ако успее да ти продаде продукт, въз основа на това получава комисионна и ти в случая нямаш нищо общо с това, а за съгласие да не говорим.
В случая жената е банков служител и тази банка има договор с определено застрахователно дружество, и УПФ. Ако освен кредита, който ти доброволно си се цанил да изтеглиш, успее да ти пробута и някакъв вид застраховка, или пък да те убеди да си прехвърлиш УПФ-то, то комисионната, която ще получи не е обвързана с твоето мнение изобщо.
Така по - ясно ли стана? Rolling Eyes

Съгласието ти е дадено в момента, в който си се съгласил да кихнеш за продукта. Оттук насетне си средство за печалба на друг.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 21:44 от Merri_An

# 1 060
Мери, не всички мъже са задръстеняци. Между другото, какво е УПФ, хахаха, Уни пипи фифи или Универсален пенсионен фонд, и за какво служи, хахаха, за 150, 1бб или 112

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 22:00 от sandokanchev

# 1 061
не е правилно, нооо ... клиента винаги е прав и с правото си.

Eто едно изключение:
Глобиха с 1000 лева клиентка, заляла барманка с горещо кафе

# 1 062
  • Другата България
Мери, не всички мъже са задръстеняци. Между другото, какво е УПФ, хахаха, Уни пипи фифи или Универсален пенсионен фонд, и за какво служи, хахаха, за 150, 1бб или 112
А, за задръстеняци не знам дали са, но ти определено си поне от простаците. Mr. Green
Без извинение.
Повече не смятам да си губя времето в обяснения.
Който разбрал, разбрал.

# 1 063
Е, .Мери, хем се заяждаш, хем майтап не носиш

# 1 064
  • Другата България
 Grinning Нося, ама не от всеки. Wink
Дано все пак си разбрал какво казвам.

Общи условия

Активация на акаунт