Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Ето ТУК има много клипчета - мънички можеш да си избираш.....
newsm10 newsm10 newsm10

# 61
Ани, серията завърши със....."....добре дошла в моя живот, любов моя...."
така, че Кахраман няма да предаде своята любов и Елиф....."всеки негов дъх е за тях......"
Кралице......видя ли какви сценарии се пишат..... newsm78 сигурно дакато се върнаа ще сме стигнали до тема с цвета на Елиф.... Thinking
наистина вече ви пожелавам лека нощ....

newsm10 newsm10 newsm10 Боже каква любов  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts - не са празни думи, а думи излязли от влюбените им сърца...

И кви сценарии сме писали  newsm78 Joy Joy Joy Joy и ние като сценаристите...Може би трябва да ни дават половината хонорар  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3532 smile3532

ПП - отонсно темите - първо пускахме нова тема във вторник...След това в неделя...Сега в петък.... Thinking На финала може да пуснем 2 теми във вторник  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ще видим....

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 00:47 от MAMA-AN

# 62
Кахраман - Мерием...

Кахраман - Добре ли си?
Мерием - Аз не се осмелявам да те погледна в очите, Кахраман. Аз накарах брат ми да страда два дни. Как мога да си простя това?
Кахраман - Всичко вече е минало.
Мерием - Да ми бяха изсъхнали ръцете. По-добре да бях умряла и да не ви карам да преживеете тази болка. Да не бях отнемала този трохичка от обятията на майка му и баща му. Но аз изгубих контрол над себе си, Кахраман. мислех, че ти като си узнал за убиеца на Керем, не каза нищо, за да защитиш Елиф. Аз протестирах.
Кахраман - Във времето в което ние всички изгаряхме от страдания, ти си мислила, че ние не чувстваме твоята мъка. Смъртта на Керем, ни изтръгна сърцата на всички нас. Ако моя син беше умрял, дори и да страдахме в пордължение на целия ни живот, Керем нямаше да се върне....
Мерием - Знам.
Кахраман - Вече всичко отмина. Сега моя син Топрак е заедно с нас. Како, позволи му да заличи нашите рани.
Мерием - ти наистина ли не си ми ядосан?
Кахраман - как мога да съм ти ядосан, като зная, че имаш такова голямо сърце?

Може би съм била несправедлива с Мерием.....Тя искренно се разкайва в този момент....Може би наистина сърцето й не е покварено като на майка й и на Дафка....
Мисля, че Елиф постъпи правилно, като й прости. Който и да беше казал да остане, Мерием нямаше да го направи. Но когато чу думите от Елиф, мисля, че пое глътка въздух.
Много отдавна бях писала, че може би Мерием от тук нататък ще бъде в подкрепа на Елиф и Кахраман....Времето ще покаже дали не греша........

# 63
Кахраман и Елиф

Кахраман - Ти така ли ще седиш до сутринта? Той вече заспа, сложи го в креватчето. и ти вече да спиш.
Елиф - Той толкова много ми липсваше, че не искам да го изпускам /оставя/.  Аз се страхувам, че ако заспя и всичко ще се повтори отново.
Кахраман - Не се страхувай повече, аз съм заедно с вас. хайде, нека той спи между нас. Хайде вече. Моето лъвче.  Ти си най-красивата, най-сладката, най-милата мама на света. Ти знаеш ли това? И аз много силно те желая.
Елиф - И аз много те желая. Но ти знаеш какво каза доктора.
Кахраман - Знам. Докато това дяволче е между нас, още дълго ще ми липсваш. И това знам.
Елиф - Но аз съм много щастлива. Ти и Топрак заедно с мен. когато си отворя сутрин очите, ще виждам вас. Какво мога повече да желая?

Кахраман и Топрак спят, Елиф бодърства.....

Кахраман - Ти така и не можа да заспиш?
Елиф - Не.
Кахраман - Защо? Отново имаш температура.
Елиф - Аз се страхувам, ако затворя очи, ще виждам само кошмари.
Кахраман - Вече не се страхувай, заедно с теб съм и аз. Добре?
Елиф - Добре. Когато изчезна Топрак, мислех, че ще умра. Не можех да дишам. беше ми много болно. Много се изплаших, че повече няма да го взема в ръцете си.
Кахраман - Не мисли повече за това. Хайде поспи и ти.

Един нормален човешки разговор...Елиф не се притеснява да сподели страховете си с Кахраман, без да се преструва и да се глези. Кахраман я разбира и иска да я успокои. Колко пъти каза, че той винаги ще бъде с тях двамата....Усеща се взаимното уважение между Елиф и Кахраман.

В този момент ми идва на ума песента за Стройната Калина и кичестия Явор....той ме е прегърнал с клони, аз съм в него вейки свряла... като се има предвид за какво се пее в песента, не е най-добрия пример...но така си ги представих - тя  нежна, крехка като  фиданка, а той като кичест явор готов да ги защити от всичко опасно за тях.....

Кахраман каза да поспим....Лека и спокойна... Hug

# 64
  • Керодиспансера
Добро утро, момичета Hug Hug Hug Hug Hug
нека започнем деня с чаша кафе и много любов  Heart Eyes

Спокоен и позитивен ден ви желая  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

# 65
# 66
  • Плевен / София
добро утро момичета
Ели Hug от теб кафето ....от мен закуската....

и разбира се музика за настроение....

">#t=23[/video]
след превода на серията.....
Скрит текст:
Кралице....бързо си се наспала....страхотни гифчета.....снощи яко  е играла ножицата....

# 67

Даааа, добро утро и на теб Гости..прекрасна събота! Благодарим за изкушенията..рано, рано....  
Ели..за кафето!

# 68
# 69
Добро утро момичета  Hug Hug Hug Hug

Ели  Hug Гости  Hug Кралице  Hug

Кафето е готово, закуската и мърдащите картинки със сладурите - благодаря ми момичета  Hug Hug Hug HugНаправихте ме щастлива  Peace Peace Peace

Всички моменти с Кахраман, Елиф и Топрак са ми любими, но май най любим ми е момента в леглото  Peace Любимата ми фраза от този момент е....

Кахраман - Знам. Докато това дяволче е между нас, още дълго ще ми липсваш. И това знам.

Зад кадър от 30 епизод

Желая ви приятен и успешен почивен ден  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Спирам да гледам 29 епизод, защото окъснях - ще ходя на гробища да полея цветята, ако не са ги откраднали тези които засадих в сряда...За всеки случай ще си нося за подсаждане....Нали знаете, каквото засадите до Спасов ден всичко се хваща. Спасов ден е 40 дни след Великден....

# 70
# 71

М а м ч е...

# 72

Кахраман купи книжки Елиф да чете, но май вместо да ходи на работа, предпочита и той да чете...
Момента с усмивката на Топрак - усмивка или мимика  Joy Joy Joy Joy Joy

# 73
Кралице  Hug

този момент просто е уникален  Peace Peace Peace

Те се смеят, малкото сладурче и то - пълнят ми душата  Hug Hug Hug Hug

На Ози и Хати много им се получава играта  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 74
Да, епизода ще се запомни... Peace
Малкият, така ги намокри..хем ще им върви по вода, хем ще го запомнят и ще го разказват на техните си деца... Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт