Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ама, май ..май претоварихме..тази 5-та страница...бавно се отварят гифтовете.... newsm78 Thinking

# 76
Добро късно утро!  Laughing Hug wavey

Ели HugГости HugАни HugКралице Hug

Благодаря за кафето,закуската,и всички красоти,които сте сложили! Hug Hug Hug

Дилаханъм Hug за 2 фрагман на Парчетата! Hug

За да не се върне при Кера, Хазал е казала нещо за Гюлсерен по нареждане на Рахми!Джихан прави очна ставка на двете,за да повтори Хазал думите!Тогава Гюл казва ,че няма повече дъщеря и тя ще признае за дядо си!Джихан налита на баща си и той припада! Peace

Успях снощи до късно да изгледам Съдбата,че днес ме чака друг и сем. задължения...! Laughing

Приятен ден на всички! newsm51

# 77
Седмичният рейтинг!Като гледам на всички сериали е паднал,дори на Карагюл! Peace

Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Paramparça   Star TV   % 8,38   % 20,93   6,51 Milyon
2.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 7,33   % 19,08   5,70 Milyon
3.   Karagül   Fox TV   % 6,99   % 19,77   5,43 Milyon
4.   Survivor All Star   TV8   % 6,96   % 18,14   5,41 Milyon
5.   Aşk Yeniden   Fox TV   % 6,20   % 15,51   4,82 Milyon
6.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 6,02   % 14,82   4,68 Milyon
7.   Karadayı   ATV   % 5,97   % 14,71   4,64 Milyon
8.   O Hayat Benim   Fox TV   % 5,84   % 15,67   4,54 Milyon
9.   Kaderimin Yazıldığı Gün   Star TV   % 5,42   % 14,36   4,21 Milyon
10.   Sungurlar   STV   % 5,32   % 14,04   4,13 Milyon

# 78
добро утро  Hug

Ahu Yagtu (Candan) Играе се с Nurgul Yesilcay в серия "Ask ve ceza"

# 79
Цитат на: MAMA-AN в пт, 15 май 2015, 19:01

Ако тази змия е направила размествания на мебелите в спалнята ще бъде върха на нахалството...Този диван беше до прозореца....Сега ми се струва че не е там  Thinking

Споко, Ани, нищо не е местено! Снимката е под такъв ъгъл и ти се струва , че е местено зеленото диванче. Заради теб и за мое спокойствие търсих кадър в 29-та серия за доказателство и я намерих. Мисля, че Дафка ще присъства за кратко, както тя си идва така без покана и някой ще я натири.

Скрит текст:
как се мести пост от една в друга тема?

# 80
Ама, май ..май претоварихме..тази 5-та страница...бавно се отварят гифтовете.... newsm78 Thinking

Твоите гифчета не са проблем, не товарят много страниците. Гифчетата от хърватския форум правят проблема. Аз се опитах да ги кача в прикачи, но не става. Явно, че са с голямо разширение....
Затова ти си прави гифчетата - нали имаш от къде.

Злати мерси за разясненията за Хазал и Гюлсерен. Май когато е ядосана Гюлсерен е в друга светлина. Не успява да се владее за разлика от Дилара. Но за Джихан няма проблем. ЧовекО е влюбен и каквото и да направи Гюлсере, то е правилно....Виж, като види Дилара е неустоим - нервата яко го подгонва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дилаханъм - не знаех, че двете са играли вече.....

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 13:04 от MAMA-AN

# 81
Деси

Цитат
как се мести пост от една в друга тема?

Лесно  Peace Само трябва да ти обясня.

Скрит текст:
Кликваш върху "цитат" - горе в дясно. В полето за писане се появява целия пост, който искаш да цитираш. Ако ще пишеш в същата тема след [/quote] пишеш каквото си решила. Ако ще го местиш в другата тема копираш всичко да не пропуснеш някоя скоба и го поставяш в другата тема и пишеш както когато цитираш  пост от същата тема.
Ако се затрудняваш, кажи кога го няма шефа ти на работа и мога да мина да ти обясня.....

# 82

Снимката била от сета на Дила ханъм  Thinking Thinking Thinking
Може...не виждам има ли бижу на носа  Хатидже.....Няма спомен да е била облечена така  Thinking

# 83
# 84

Малеееее колко много мъже...и големи чревоугодници  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 85

Аха...разбрах...Те вървят в комплект - когато едната играе някъде и другата се урежда.
Не ми харесват тези неща в Парченцата - голяма шуробаджанащина...Не се търси актьор за дадена роля, а роля за актьор....На мен винаги ми е харесвала случайността, или по-точно кастинга. Комшиите до сега са правили много добър подбор с кастингите.....

# 86

Кахраман от 30-ти епизод...Какво държи в ръката  Thinking Да не би да е намерил нещо на Елиф и това да е някаква следа  Thinking

# 87
Може да е бомбата , която така и не гръмна....от подаръка му, колата за раждането на Топрак...
Всички подаръци, бяха за това от Кахраман!

# 88

Твоите гифчета не са проблем, не товарят много страниците. Гифчетата от хърватския форум правят проблема. Аз се опитах да ги кача в прикачи, но не става. Явно, че са с голямо разширение....
Затова ти си прави гифчетата - нали имаш от къде.

Злати мерси за разясненията за Хазал и Гюлсерен. Май когато е ядосана Гюлсерен е в друга светлина. Не успява да се владее за разлика от Дилара. Но за Джихан няма проблем. ЧовекО е влюбен и каквото и да направи Гюлсере, то е правилно....Виж, като види Дилара е неустоим - нервата яко го подгонва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дилаханъм - не знаех, че двете са играли вече.....

Здравейте...Дилаханъм, Злати., Деси, Мамче... Hug Hug Hug
....бе и аз се чудех, вчера и аз неможах да ги запазя в "Прикачи"...мислех, че проблема е у моя комп или ...у сайта..временно, някакъв...например...
...навярно са по-големи от 4 МВ... newsm78

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 14:10 от KraLeva♥66♥

# 89
Ако има някакво друго видео с по-хубави моменти..давайте... Thinking Mr. Green
Тези от фейса....вече има от тях....слагали сме ги... bowuu
От снимки, някакви и от подбран момент...пак, може ..гифче! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт