„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 488
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Цвети, турците имат една приказка " станалото, станало", трябва да продължи напред. Силния човек не се предава или поне не го показва. При Мехмет Акиф май не е така. Не знам, не съм следила кариерата му, правя си някакви заключения за него от снимки и това, което ни се представя като инфо от медиите. Но кой е истинския МАА и какъв е вътрешния му свят може да каже само близък до него човек. Даже и в интервютата си държи всичко под контрол, неговия свят и е само негов. А за провала на Фатих, надали вината е негова, по скоро приемам, че нещата са комплексни. Според мен пуснаха го в неточното време, след успеха на Великолепния век, не може да се конкурира с него. Ако бе тръгнал този проект след него, може би щяха да имат успех. НО нали има агенции, които правят проучвания за рейтинт...Грешката е някъде по трасето,но не и при МАА.

Проблема, при него е , че не ни е срещнал, така мотивиран ще бъде да влезе във форма, че няма да има време и да диша Mr. Green
Абсолютно съм съгласна с теб Hug Нямах предвид, че той лежи в основата на провала на филма, а мисля, че той така го е възприел Rolling Eyes Това е много чувствителна натура....много ми напомня един откъс от песен,,черните ни дрехи крият от вас, колко са бели душите ни..."Мисля, че и разните изцепки и скандали са начин да се покаже непукизъм по темата , но...
Абе, планинар човек...грабваме го и право на .....Пирин....Ще му оправим мотивацията за нула бройки Joy

# 61
Ми нали си има Карото, би трябвало тя сега да го е разтърсила любовно щом е с нея, обратното не го разбирам, да бъдеш с някого просто за да не си сам.

# 62
Туй Каро както отбелязахте преди малко се вълнува от молове, марки, все неща които МАА не харесва. Поне ние така знаем.
А ние не сме случайни, почти следователки  и детективи сме. Grinning

Карото може и да е бита карта вече и да плаче в ъгъла hahaha

# 63
  • Learn to fly. Fly away.
Добър ден сладурчета! Laughing Laughing

Нови снимки на МАА?! Тъй както го гледам на тези снимки май скоро няма намерение да снима, тоя човек.
Слабичък, явно не тренира, те сестрите му тренират и заради него, живей си живота спокойно- без звездна шумотевица, почивки, екскурзии, и тез пари не свършиха ли от предишните му участия?!
Ама той и да снима, ако не са вземе в ръце и се преведе в подобаващ вид за него, незнам каква роля биха му предложили...?
Римейк на Робинзон Крузо комшиите май не са правили ... не съм много на ти с филмовия им бизнес, но МАА е идеален за този образ в момента.   Rolling Eyes

Карото може да се вълнува от парцалки и молове, като повечето жени между впрочем, но има куража да се вози с него с над 250 км/ч. Аз например нямам този кураж.

# 64
Ролята е страхотна, нашият човек е във форма. Едва ли ще има по- сполучлив Робинзон Крузо от него.

# 65
Добър ден сладурчета! Laughing Laughing

Нови снимки на МАА?! Тъй както го гледам на тези снимки май скоро няма намерение да снима, тоя човек.
Слабичък, явно не тренира, те сестрите му тренират и заради него, живей си живота спокойно- без звездна шумотевица, почивки, екскурзии, и тез пари не свършиха ли от предишните му участия?!
Ама той и да снима, ако не са вземе в ръце и се преведе в подобаващ вид за него, незнам каква роля биха му предложили...?

Римейк на Робинзон Крузо комшиите май не са правили ... не съм много на ти с филмовия им бизнес, но МАА е идеален за този образ в момента.   Rolling Eyes

Карото може да се вълнува от парцалки и молове, като повечето жени между впрочем, но има куража да се вози с него с над 250 км/ч. Аз например нямам този кураж.

Аз имам, бе.... Joy И тук бих рискувала Naughty

upload jpg

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 17:23 от cu4ito

# 66
QUEEN, ДАНИ,  

Ще излезете много прави по въпроса за този римейк.  

# 67
Кенан обаче подлудява във всеки си филм жените. Побърква ги от любов и страст.
Умее ги добре тези неща.

# 68
Аз също нямам този кураж. Не ми се умира млада и красива. newsm03

Тя просто е патка и не може да възрази. Може и да се страхува, ама нали трябва да се направи на важна и силна Жена и хайде в Беемвето по шосето Laughing
Аз примерно силата си в думи мога да изразя, а умея и крушка да завинтвам Heart Eyes

# 69
...и много е странно, че  доста години го държи тази демотивация, депресия или там каквото е...
казвате 2008-2010 г  - Фатих , минали са 5 години в които той не го е превъзмогнал и никой не е успял да му помогне да го превъзмогне, а и той всъщност като си има само семейството кой друг би могъл да е с него и да му помага в тази битка, и приятели ако няма, няма си Абай в живота... smile3518 Weary

# 70
Ролята е страхотна, нашият човек е във форма. Едва ли ще има по- сполучлив Робинзон Крузо от него.

А аз искам да се превъплатя в Петкан и да му партнирам!!! smile3533 smile3533 smile3533

# 71
С проект или не, всяка известна публична личност сред тях винаги трябва да поддържа добра физическа форма и сила на духа.
Да не би да е единственият със спрян проект, не е, няма и да бъде?!
Оххххх Хелен, hahaha уби ме с твоя Петкан. rotfImao rotfImbo

# 72
...и много е странно, че  доста години го държи тази демотивация, депресия или там каквото е...
казвате 2008-2010 г  - Фатих , минали са 5 години в които той не го е превъзмогнал и никой не е успял да му помогне да го превъзмогне, а и той всъщност като си има само семейството кой друг би могъл да е с него и да му помага в тази битка, и приятели ако няма, няма си Абай в живота... smile3518 Weary

Спомняте ли си, онзи пост от стената му (цитирам по памет)интересувам се само от това, което е под краката ми... нещо такова беше? newsm78Може ли някой да го метне пак Thinking

# 73

А аз искам да се превъплатя в Петкан и да му партнирам!!! smile3533 smile3533 smile3533

Жива да те оплаче човек Joy Joy Joy Ти и той.....обаче на острова няма самобръсначки hahaha

# 74
Мехмет много харесва като личност Фатих султан. Филмът се снима 2013 г

А и раздялата с Тугче може да е помогнала за отпуснатостта му. Докато беше с нея имаше и усмивка на лицето му, и огънче в очите му.

Общи условия

Активация на акаунт